reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Asia, mam przepisane 75 mg dziennie, czyli 3 tabletki po 25 mg. No i do tego Koenzym Q-10.
Kinga_1
Lawendowy sen, lecze sie w gamecie gdynskiej, biosteron udalo mi sie kupic tydz temu w aptece kolo sz.podst nr.40, ulica chyba rozewska, rownolegla do morskiej![]()
dziekuje dziewczyny za mile powitanie
Kinga_1 , ty bralas to mleczko, ja ma w dawce 1500 mg i nie wiem czy nie za duzo.
Aneszka81- ja brałam, ale w dawce 600 mg ( tzn. 2 razy dziennie po 300 mg). Ty masz jakąś mega dużą

Kinga_1
Witam wszystkich serdecznie, widzę że są dziewczyny które zaczęły właśnie stymulację w gdyńskiej gamecie. Ja też teraz u nich podchodzę do drugiego ivf. Od wczoraj zastrzyki z menopuru-dawka 375 (spora), niestety mam niską rezerwę jajnikową i ostatnim razem wyprodukowałam tylko 1 komórkę. Doszło do transferu ale niestety nie udało się. Strasznie się boję czy teraz coś wyprodukuję, cieszyłabym się gdyby były chociaż 3 komórki.
Kamryn - witaj :-) A jakie masz AMH, że niskie? I gdzie pierwszy raz podchodziłaś?
lawendowy_sen
Kinga, przypomnij mi, proszę, jakiej firmy brałaś mleczko pszczele.
Kinga_1
Witaj aneszka81, leczę się u dr Skweresa. Przed pierwszym ivf moje AMH to 0,8 a FSH 12. Wczoraj moje FSH było na poziomie 6 więc chyba lepiej rokuje. Po raz drugi mam długi protokół ale tym razem zmodyfikowany. Pewnie już bierzesz gonapeptyl 1 zastrzyk co drugi dzień rano. Jak na razie mam zaplanowane 3 dni menopur po 375 a potem po 300. Kontrola w sobotę czyli 6 dnia stymulacji. U kogo się leczysz? Czy planujesz pić ziółka i brać inne suplementy?
Kamryn - kochana to ty nie masz niskiego AMH. Ja mam niskie - tylko 0,4 . Ale jakoś tak zawsze chociaż jeden zarodeczek mam po wszystkim do transferu. Moim zdaniem to coś Cię źle stymulują po prostu.
lawendowy_sen
Royal, dobrze pamiętam?
Kinga_1
Lawendowy_sen - brałam Royal Jelly 300 - 2 razy dziennie po jednym.
reklama
Kinga_1
accard ? a to chyba na serce? szczerze mowiac mi lekarz mowil o dhea i koenzym ale dawki takie ze jak patrzyłam w apteceto po kilkanaście naraz musiałabym brać i się trochę wystraszyłam, więc biorę tylko folik 16 mg
Asia_77 - skoro lekarz mówił ci o tych lekach to nie po to, żeby tylko powiedzieć, ale po to, żebyś je brała.
Podziel się: