reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tequila - mnie niestety nikt nie proponował, tylko gdzieś coś kiedyś mi mignęło, odnośnie wywoływania stanu zapalnego endometrium ułatwiającego zagnieżdżanie, to chyba o to chodzi. Potem myślałam, że źle coś zrozumiałam i chodziło o nacinanie otoczki, więc przestałam się tym interesować, bo otoczki nam nacinali. Przy najbliższej wizycie zapytam, czy w Gyncentrum też to robią.

reklama
Witam Was kochaniutkie w ten piękny słoneczny dzionek. Słonko jest cudowne, czuć wiosnę- uwielbiam wiosnę, daje tyle energii!:)

Widzę, że nie tylko ja mam jedną z oznak zbliżającego się okresu, oczyszczenie jelit..;/

Badanie, zrobiłam, choć nie wiem po co, wynik około 18. Wiem, ze nic z tego, @ się pcha na wszystkie sposoby, mało brakuje a wybuchnę...

Stał by się istny cud gdyby się okazało, że betka urosła dosłownie CUD.

masia ja nie słyszałam nic o tym więc zdziwiło mnie że pani doktor proponuje ale wyszło od niej przez to ze nie doszo do zagnieżdżenia ucieszyłam się bo to świadczy o tym że lekarzowi też zależy na tej ciaży a nie tylko na zarabianiu kasy a ten scratching to inaczej biopsja pobiera się kawałeczek endometrium i tak 3 razy w odstępach kilkudniowych

Malinuś to moja @ ...zabłądziła biedactwo...kopnij ją w małpi tyłek niech wraca bo ja czekam :-)
a za Ciebie trzymam kciuki Kochana z całych sił &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Malinus, zycze aby beta Cie pozytywnie zaskoczyla . Kciuki zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Darii,zyczeudanej wizyty w piatek i owocnej stymulacji :-)

reklama
Mleczko pszczele, propolis i koenzym zamówiłam w necie po resztę jednak pójdę do apteki. Ale co to jest Alpha Lipolic Acid?

Do góry