Tequila - mnie niestety nikt nie proponował, tylko gdzieś coś kiedyś mi mignęło, odnośnie wywoływania stanu zapalnego endometrium ułatwiającego zagnieżdżanie, to chyba o to chodzi. Potem myślałam, że źle coś zrozumiałam i chodziło o nacinanie otoczki, więc przestałam się tym interesować, bo otoczki nam nacinali. Przy najbliższej wizycie zapytam, czy w Gyncentrum też to robią.
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Masiu teraz już ich nie odwiedzam, wcześniej zawoziliśmy z mężem karmę, koce itp.
malinuś
Fanka BB :)
Witam Was kochaniutkie w ten piękny słoneczny dzionek. Słonko jest cudowne, czuć wiosnę- uwielbiam wiosnę, daje tyle energii!
Widzę, że nie tylko ja mam jedną z oznak zbliżającego się okresu, oczyszczenie jelit..;/
Badanie, zrobiłam, choć nie wiem po co, wynik około 18. Wiem, ze nic z tego, @ się pcha na wszystkie sposoby, mało brakuje a wybuchnę...
Stał by się istny cud gdyby się okazało, że betka urosła dosłownie CUD.
Widzę, że nie tylko ja mam jedną z oznak zbliżającego się okresu, oczyszczenie jelit..;/
Badanie, zrobiłam, choć nie wiem po co, wynik około 18. Wiem, ze nic z tego, @ się pcha na wszystkie sposoby, mało brakuje a wybuchnę...
Stał by się istny cud gdyby się okazało, że betka urosła dosłownie CUD.
masia ja nie słyszałam nic o tym więc zdziwiło mnie że pani doktor proponuje ale wyszło od niej przez to ze nie doszo do zagnieżdżenia ucieszyłam się bo to świadczy o tym że lekarzowi też zależy na tej ciaży a nie tylko na zarabianiu kasy a ten scratching to inaczej biopsja pobiera się kawałeczek endometrium i tak 3 razy w odstępach kilkudniowych
Całkowicie się zgadzam, jest dużo łatwiej :-)Fajnie, że jest takie forum na którym wszystkie mamy podobny problem i marzenie. Nikt nie rozumie tak bardzo jak inna kobieta, która przechodzi przez podobne zmagania
Dzięki dziewczyny!![]()
reklama
Podziel się: