reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Mąż miał zabieg na przysadce. Ma się wszystko wyregulować i wtedy wyniki nasienia do przeglądu. Lekarz się boi ,że nie będzie z czego wybierać. Zobaczymy co wyjdzie w wynikach i wtedy będziemy myśleć jak to ułożyć. U nas bardzo słobo ok. 4 mln w całości , zła fragmentacja a testu wiązania z hialuronionem nawet nie dało się zrobić.
Łatwo się mówi, że szybko zleci tylko człowiek ciągle czeka. My już 2 lata w samej klinice się leczymy. 4 transfery . A jak coś działam to zawsze łatwiej mi to znieść;) bo jest plan. Jednak nie pozostaje nic innego jak czekać. Niestety u nas cała procedura od początku. 3 stymulacja.
Wiem ze maz mial zabieg i wiem ze to 3 procedura i wiem tez ze łatwo sie mowi - sama wiesz ze przez to przeszlam prawie 3 lata w klinice. staram sie Ciebie jakos pocieszyc bo wierze w to ze teraz Ty i jeszcze jedna uparciucha dołączycie do ciężaróweczek ;) Teraz najwazneiejsze zebyscie dostali zielone swiatlo - pozniej jak wiesz machina sama ruszy ;) A czy o covidzie lekarz cos wpsominal ze wyniki mogly sie pogorszyc?

reklama
Dziewczyny czy slyszalysvie cos o tym ze kobirya w ciazy nie powinna byc na pogrzebie?Ja nigdy takiego zabobonu nie slyszalam do dzisiaj.Zmarla tesciowa i mam zamiar isc a tu szwagierka zdziwiona ze ide.Od tej pory nie moge przestac sie zastanawiac czy isc wiem ze mezowi bardzo zalezy
Nie pójdziesz mąż będzie pamiętał całe życie a głupi ludzie przestaną gadać. No, chyba ze w to wierzysz to już większy problem :-)

Co???? Kurcze przykro mi bardzo a jeszcze nie dawno pisalas ze nawet tlenu nie potrzebowała ;( Kochana ja mysle ze to nie jest zabobon tylko wszystko zalezy zwyczajnie od twojego stanu emocjonalnego. Poza tym trzeba przemyslec czy ze wzgeldu na wirus nie byloby lepiej zostac w domu. Ale to jednak tesciowa i nikt ci nie moze zabronic pożegnac sie z nia na swoj sposob!!!! To jest twoja decyzja - fajnie ze jestes moja zołzo ;)
A no jestem😜
Musze przyznac ze kobita mi jest obojetna-nie lubilam jej chociaz nigdy nue dala mi powodu wrecz bardzo mnie lubila.Po prostu kocham meza i to dla niego chce pojsc ,dac mu wsparcie.
A daj spokoj,tak naprawde nie dowiemy sie na co zmarla.Napisali covid ale bardzo w to watpimy,no ale walki ze szpitalem nikt nie podejmie.Ona nie rozmawiala po pierwszym udarze wiec robili z nia co chcieli bo odwiedzin nie ma a ona nie komunikowala sie z rodzina bo i jak wiec roznie moglo byc.

Mój 120 i tez ledwo żyje ;-) mam mdlosci, senność, kręci mi się w głowie. Pryszcze jak nastolatka i zmienny humor tez [emoji14]
Edit: a duzo bierzesz bo ja mam 3x1 lutinus i 1x1 prolutex i może jak odstawia prolutex to będzie luz:-)
3x4 Lutinus +3x2 Progesterone Besins [emoji85] ja jestem tylko zupełnie bez energii i apetytu.

Dziewczyny czy slyszalysvie cos o tym ze kobirya w ciazy nie powinna byc na pogrzebie?Ja nigdy takiego zabobonu nie slyszalam do dzisiaj.Zmarla tesciowa i mam zamiar isc a tu szwagierka zdziwiona ze ide.Od tej pory nie moge przestac sie zastanawiac czy isc wiem ze mezowi bardzo zalezy
[/QUOTE]
Dla mnie to zabobon jak wiele innych w ciąży, osobiście byłam na pogrzebie w ciąży😉

Wiem ze maz mial zabieg i wiem ze to 3 procedura i wiem tez ze łatwo sie mowi - sama wiesz ze przez to przeszlam prawie 3 lata w klinice. staram sie Ciebie jakos pocieszyc bo wierze w to ze teraz Ty i jeszcze jedna uparciucha dołączycie do ciężaróweczek ;) Teraz najwazneiejsze zebyscie dostali zielone swiatlo - pozniej jak wiesz machina sama ruszy ;) A czy o covidzie lekarz cos wpsominal ze wyniki mogly sie pogorszyc?
Nie pytałam. Bo u nas covidu nie było. Wydaje mi się, że może mieć duży wpływ. Często przy covid długo utrzymuje się gorączka a wiadomo ,że nie jest sprzyjające środowisko dla żołnierzyków. Proces spermatogenezy trwa około 3 m-ce warto powtórzyć wyniki.

Hej dziewczyny mam pytanie jestem po in vitro crio miałam na cyklu sztucznym. Obecnie jestem w 9 tygodniu ciąży. Przyjmuję leki utrogestan 3 x 1 duphaston 3 x 1 prolutex1x1. Doktor z kliniki który zajmował się całą procedurą kazał odstawić mi estrofem w 8 tygodniu ciąży Zastanawiam się czy to nie zbyt wcześnie? Do którego tygodnia ciąży zazywalyscie estrofem Oczywiście chodzi mi o cyklu sztuczny. Pozdrawiam
Zaczęłam zmniejszać od 8 tc 10+6 kończę ostatnia tabletkę

reklama
Do góry