bazylia128
Fanka BB :)
Wiem ze maz mial zabieg i wiem ze to 3 procedura i wiem tez ze łatwo sie mowi - sama wiesz ze przez to przeszlam prawie 3 lata w klinice. staram sie Ciebie jakos pocieszyc bo wierze w to ze teraz Ty i jeszcze jedna uparciucha dołączycie do ciężaróweczek Teraz najwazneiejsze zebyscie dostali zielone swiatlo - pozniej jak wiesz machina sama ruszy A czy o covidzie lekarz cos wpsominal ze wyniki mogly sie pogorszyc?Mąż miał zabieg na przysadce. Ma się wszystko wyregulować i wtedy wyniki nasienia do przeglądu. Lekarz się boi ,że nie będzie z czego wybierać. Zobaczymy co wyjdzie w wynikach i wtedy będziemy myśleć jak to ułożyć. U nas bardzo słobo ok. 4 mln w całości , zła fragmentacja a testu wiązania z hialuronionem nawet nie dało się zrobić.
Łatwo się mówi, że szybko zleci tylko człowiek ciągle czeka. My już 2 lata w samej klinice się leczymy. 4 transfery . A jak coś działam to zawsze łatwiej mi to znieść bo jest plan. Jednak nie pozostaje nic innego jak czekać. Niestety u nas cała procedura od początku. 3 stymulacja.