I to jest magia testu mi przy mojej becie nie wyszedł. Za to znalazłam swoje testy - ja tania dziewczyna jestem:-)Tak , Pink wyszedł tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to jest magia testu mi przy mojej becie nie wyszedł. Za to znalazłam swoje testy - ja tania dziewczyna jestem:-)Tak , Pink wyszedł tak
mi tak samo kazal odstawić.zwłaszcza jak się ma dobre wyniki estradiolu przy standardowych dawkach to odstawiaja.Hej dziewczyny mam pytanie jestem po in vitro crio miałam na cyklu sztucznym. Obecnie jestem w 9 tygodniu ciąży. Przyjmuję leki utrogestan 3 x 1 duphaston 3 x 1 prolutex1x1. Doktor z kliniki który zajmował się całą procedurą kazał odstawić mi estrofem w 8 tygodniu ciąży Zastanawiam się czy to nie zbyt wcześnie? Do którego tygodnia ciąży zazywalyscie estrofem Oczywiście chodzi mi o cyklu sztuczny. Pozdrawiam
Wg mnie to endo juz jest za grube.Mi przy pierwszym podejściu przewinęło transfer o miesiąc bo endometrium było za grube. Lekarka co prawda powiedziała że endometrium moze jeszcze się powiększyć ale może się też zmniejszyć obawiam się że znów będę musiała czekać na transfer do kolejnego miesiąca.
Hej dziewczyny mam pytanie jestem po in vitro crio miałam na cyklu sztucznym. Obecnie jestem w 9 tygodniu ciąży. Przyjmuję leki utrogestan 3 x 1 duphaston 3 x 1 prolutex1x1. Doktor z kliniki który zajmował się całą procedurą kazał odstawić mi estrofem w 8 tygodniu ciąży Zastanawiam się czy to nie zbyt wcześnie? Do którego tygodnia ciąży zazywalyscie estrofem Oczywiście chodzi mi o cyklu sztuczny. Pozdrawiam
No to kochane moje kobietki, mam sliczna zdrowa corke Julke
Szyjka badana dodadkowo, poprosiłam dopochwowo 3.9 więc wcześniej musiał wkraść się jakiś błąd w mierzeniu, bo drugi lekarz potwierdził ta sama długość.
Odetchnelam z ulgą i z tej radości kupiłam pierwszy mebel do pokoju córeczki, biała komodę Ikei
Robił tylko klasyczne badanie nasienia i posiew, na wyniku nie ma nic o kariotypach i chromatynie z tego co widzę. On początkowe wyniki miał dramatyczne, ale kolejne wraz z suplementacją się poprawiały. Był nawet taki moment, że jego wyniki były całkiem dobre, ale... w momencie kiedy przestał suplementować, poza jakąś multiwitamina i cynkiem to wszystko spadało prawie do stanu wyjściowego. Dlatego tak go cisnę żeby brał i chociaż ma już dość, ale widzi efekty i to go mobilizuje.33mln spokojnie wystarczy, nie wiem jakie ma resztę parametry ale mi to nie wyglada na jakiś czynnik męski klasyfikujący do in vitro odrazu. No, chyba, ze wiek twój No, ale jak pisałam nie znam reszty parametrów.
Robiliscie kariotypy? A u niego poziom uszkodzonej chromatyny? Bo może serio bardziej specjalistyczne metody chociaż mi tutaj nie wyglada na straszny czynnik męski Macie duże szanse o ile u Ciebie AMH jest ok. Jakie suplementy bierzecie?
Ja mialam 3 razy przed i po kazdym transferze.Robione przez dziewxzyne,ktora o tym serio miala i ma pojecie.wszystkie transfery udane,potem byly dwa poronienia i blizniaki.Czy któraś z Was korzystała ze specjalnego zabiegu akupunktury tuż przed i po transferze? Zaproponowano mi to w klinice, zastanawiam się czy warto, czy tylko dodatkowe koszty ?