reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ja to się chowam przy Waszych wynikach. Ale skąd takie rozbieżności że Wam zaaplikowali poziomy 3xponad normę??
Ja mam tylko 3x 1 lutinus 100mg i prolutex 25mg czyli dziennie 325mg. No, ale we krwi jeszcze przed transferem miałam 161 - bo pregnyl musiał napędzać proga. I teraz mam 120 czyli spadł ale nie, aż tak.

reklama
@KarolaJ ogromne kciuki za jutrzejszą wizytę ✊✊✊✊ niech jakiś wywołają @ bo ileż można czekać 😔
@Wesoła_Aga za Ciebie też ogromne kciuki, aby można było szykować się do punkcji a zaraz po niej do transferu ✊✊✊❤️ jak dobrze pójdzie będziemy w tym samym dniu miały transfer 😁 albo 2 dni różnicy będzie 😍😍❤️✊✊✊✊✊ @Evela.6 aby beta była jak najwyższa ✊✊✊✊✊ a Twój leniuszek obudził się i nie pozwolił mamie na nerwy ✊✊✊✊✊✊😉😘😘😘😘
Pisze już dziś bo nie będę miała jutro możliwości 🙈 cały Czas zabiegana jestem. Korzystam przed transferem, bo później zamykam się w 4 ścianach 🙈

Nie pytałam. Bo u nas covidu nie było. Wydaje mi się, że może mieć duży wpływ. Często przy covid długo utrzymuje się gorączka a wiadomo ,że nie jest sprzyjające środowisko dla żołnierzyków. Proces spermatogenezy trwa około 3 m-ce warto powtórzyć wyniki.
No on mial wlasnie kilka dni wysoka goraczke i problemy z oddawaniem moczu. Byl u urologa ale lekarz mu powiedzial ze wszystko jest ok teraz chca isc gdzies do androloga. Kochana u ciebie tez bedzie pieknie - zobaczysz - bardzo na to czekam ;)

A no jestem😜
Musze przyznac ze kobita mi jest obojetna-nie lubilam jej chociaz nigdy nue dala mi powodu wrecz bardzo mnie lubila.Po prostu kocham meza i to dla niego chce pojsc ,dac mu wsparcie.
A daj spokoj,tak naprawde nie dowiemy sie na co zmarla.Napisali covid ale bardzo w to watpimy,no ale walki ze szpitalem nikt nie podejmie.Ona nie rozmawiala po pierwszym udarze wiec robili z nia co chcieli bo odwiedzin nie ma a ona nie komunikowala sie z rodzina bo i jak wiec roznie moglo byc.
Ciezkie to wszystko w dzisiejszych czasach - ja jeszcze jutro i koniec kwarantanny - smiejemy sie ze pol Wielunia wykupie jak wyjde z wiezienia ;) Jak sie czujesz?

Kochana jestem jeszcze w takim szoku i chyba bardziej nie dowierzam temu wszystkiemu niż na początku. Boję się robić zakupy, wogole to nie wiem od czego zacząć a w głowie milion myśli 😱
Zwarieowac można, ciuszek jest tyle że oczoplasu można dostać.
Tak po cichu myślałam że początki będą najwygodniejsze w spiochach zapinanych na bok albo małe kaftaniki i galotki jakieś 🙂
Moja córcia jest ułożona poziomo i mój brzusio jest mega rozciągnięty i nisko, ale niby to niczemu nie przeszkadza.
A jak wygląda to wszystko u Ciebie ? 🤗🥰❤️
Z ciuszkami to sprawdź najpierw, czego wymagają w szpitalu.
Mojej szwagierce kazali na początek kaftaniki i śpiochy, bo że body podrażniają pępek...

I nie obniżają Ci po konsultacji z lekarzem..? Bo ja mam tak zwolnione reakcje, ze nie mam jak prowadzić auta. Myslałam, ze może da się obniżyć. Nie ma nadziei dla nas ;-P
Wczoraj nie kazała mi nic odstawiać jeszcze. Jutro mam kolejna betę, jak będzie źle to mam sama odstawić.

reklama
Ja mam tylko 3x 1 lutinus 100mg i prolutex 25mg czyli dziennie 325mg. No, ale we krwi jeszcze przed transferem miałam 161 - bo pregnyl musiał napędzać proga. I teraz mam 120 czyli spadł ale nie, aż tak.
Ja jak miałam w 6dpt progesteron 22 to doktor stwierdziła, że trzeba go podciągnąć i mi ten Progesterone Besins dodała i to po tym mnie tak wystrzelilo[emoji85]

Do góry