reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

ja to się chowam przy Waszych wynikach. Ale skąd takie rozbieżności że Wam zaaplikowali poziomy 3xponad normę??
Ja mam tylko 3x 1 lutinus 100mg i prolutex 25mg czyli dziennie 325mg. No, ale we krwi jeszcze przed transferem miałam 161 - bo pregnyl musiał napędzać proga. I teraz mam 120 czyli spadł ale nie, aż tak.

reklama
@KarolaJ ogromne kciuki za jutrzejszą wizytę ✊✊✊✊ niech jakiś wywołają @ bo ileż można czekać 😔
@Wesoła_Aga za Ciebie też ogromne kciuki, aby można było szykować się do punkcji a zaraz po niej do transferu ✊✊✊❤️ jak dobrze pójdzie będziemy w tym samym dniu miały transfer 😁 albo 2 dni różnicy będzie 😍😍❤️✊✊✊✊✊ @Evela.6 aby beta była jak najwyższa ✊✊✊✊✊ a Twój leniuszek obudził się i nie pozwolił mamie na nerwy ✊✊✊✊✊✊😉😘😘😘😘
Pisze już dziś bo nie będę miała jutro możliwości 🙈 cały Czas zabiegana jestem. Korzystam przed transferem, bo później zamykam się w 4 ścianach 🙈

Nie pytałam. Bo u nas covidu nie było. Wydaje mi się, że może mieć duży wpływ. Często przy covid długo utrzymuje się gorączka a wiadomo ,że nie jest sprzyjające środowisko dla żołnierzyków. Proces spermatogenezy trwa około 3 m-ce warto powtórzyć wyniki.
No on mial wlasnie kilka dni wysoka goraczke i problemy z oddawaniem moczu. Byl u urologa ale lekarz mu powiedzial ze wszystko jest ok teraz chca isc gdzies do androloga. Kochana u ciebie tez bedzie pieknie - zobaczysz - bardzo na to czekam ;)

A no jestem😜
Musze przyznac ze kobita mi jest obojetna-nie lubilam jej chociaz nigdy nue dala mi powodu wrecz bardzo mnie lubila.Po prostu kocham meza i to dla niego chce pojsc ,dac mu wsparcie.
A daj spokoj,tak naprawde nie dowiemy sie na co zmarla.Napisali covid ale bardzo w to watpimy,no ale walki ze szpitalem nikt nie podejmie.Ona nie rozmawiala po pierwszym udarze wiec robili z nia co chcieli bo odwiedzin nie ma a ona nie komunikowala sie z rodzina bo i jak wiec roznie moglo byc.
Ciezkie to wszystko w dzisiejszych czasach - ja jeszcze jutro i koniec kwarantanny - smiejemy sie ze pol Wielunia wykupie jak wyjde z wiezienia ;) Jak sie czujesz?

Kochana jestem jeszcze w takim szoku i chyba bardziej nie dowierzam temu wszystkiemu niż na początku. Boję się robić zakupy, wogole to nie wiem od czego zacząć a w głowie milion myśli 😱
Zwarieowac można, ciuszek jest tyle że oczoplasu można dostać.
Tak po cichu myślałam że początki będą najwygodniejsze w spiochach zapinanych na bok albo małe kaftaniki i galotki jakieś 🙂
Moja córcia jest ułożona poziomo i mój brzusio jest mega rozciągnięty i nisko, ale niby to niczemu nie przeszkadza.
A jak wygląda to wszystko u Ciebie ? 🤗🥰❤️
Z ciuszkami to sprawdź najpierw, czego wymagają w szpitalu.
Mojej szwagierce kazali na początek kaftaniki i śpiochy, bo że body podrażniają pępek...

I nie obniżają Ci po konsultacji z lekarzem..? Bo ja mam tak zwolnione reakcje, ze nie mam jak prowadzić auta. Myslałam, ze może da się obniżyć. Nie ma nadziei dla nas ;-P
Wczoraj nie kazała mi nic odstawiać jeszcze. Jutro mam kolejna betę, jak będzie źle to mam sama odstawić.

reklama
Ja mam tylko 3x 1 lutinus 100mg i prolutex 25mg czyli dziennie 325mg. No, ale we krwi jeszcze przed transferem miałam 161 - bo pregnyl musiał napędzać proga. I teraz mam 120 czyli spadł ale nie, aż tak.
Ja jak miałam w 6dpt progesteron 22 to doktor stwierdziła, że trzeba go podciągnąć i mi ten Progesterone Besins dodała i to po tym mnie tak wystrzelilo[emoji85]

Do góry