reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Laseczki co to w ogóle tutaj za wieści co??

Bo się do was przejdę i zasadzę wam z kałacha...

Żadnych mii tu niskich bet i jednych kresek. Idzie grudzień czas świąteczny bajeczny i magiczny. Ja tu sobie nie życzę innych wiadomości niż te dobre. Rozumiemy się wasze macie??

No ja myślę.

Eh połowa cyklu a ja plamię na brązowo. Może jutro się coś wyjaśni czemu... Zwariować można. Latasz jak głupia z tą wkładką i czysto ok mówisz eee koneic plamienia i co? Godzina bach - plama i znów plamienie... ten organ to jak nastolatka nic nie słucha...

(nei nic nie brałam)
lubie te twoje posty ;) Ja w momencie calowitego praktycznie rozkladu psychicznego zamiwlam spieniacz do mleka i fontanne do czekolady ;) Czy to jest normalne?

reklama
Poczekajcie na wyniki. Moja mama właśnie wróciła do pracy po covid. Te ciężkie przypadki to zdaje się jakieś 2 %. Trzeba poczekać na wyniki.
My dostalismy bardzo szybko wwynik potwierdzony pozytywny ;( Jestesmy na kwarantannie. Dzisiaj juz byla u nas Policja i musielismy sie przez balkon z nimi przywitac. Pytali sie jak sie czujemy ;)

Do tego poubieralam sie jak glupia wczoraj do spania. Zalozylam normalne skarpetki i welniane skarpety zrobione przez moja babcie. Rano myslalam ze sie zapale ;) Poszlam szybko pod prysznic bo w zyciu mi tak stopy nie smierdzialy ;) Ale tylo stopy heheheh oczywiscie wygooglowalam ze smierdzace stopy to objawy covidu - @fredka84 kazala hehehehe oczywiscie zart ;) Mam zakaz czytania googla do odwolania ;)

reklama
Dziewczyny mam prosbe. Moja znajoma odebrala wyniki nasienia u meza i wygladaja chyba zle. Morfologia na 1%, ruch na 16% norma powyzej 66% i leukocyty obecne - to pewnie stan zapalny. Czy faktycznie te wyniki sa takie zle? Nie jestem za bardzo w temacie bo u nas nasienie bylo dobre. Zaczal brac profertil. Czy znacie jakies sposoby na zwiekszenie ruchu? Czy takie wyniki wskazuja tylko na in vitro? Inseminacja przy zlych wynikach chyba odpada tak? Dodam ze ona jest calkowice zdrowa.

1% to kiepsko.
16 % ruchliwość to połowa normy, wg moich informacji norma A+B to 32%.
Jaka ilość plemników/ml i w całym ejakulacie?
Jeśli ma leukocyty pow. 1 mln (chyba. Jak się mylę to proszę poprawić) to powinien zrobić posiew nasienia i dobrać antybiotyk. Wtedy pH nasienia również odbiega od normy. Antybiotykoterapia powinna pomoc [emoji4]

Do góry