bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A beta może być za wysoka? Może nie jestem aż tak w temacie, jednaK rozumiem Twój lęk, ale gratuluję kochanaDziewczyny czy beta 2643 w 14 dpt nie jest za wysoka ? 5 transfer od poronienia ,druga stymulacja i w końcu zaskoczyło ...a teraz panikuje czy to nie za wysoko.. Podany był jeden zarodek .
Dziękuję , ale strach ogromny boje się cieszyć ...A beta może być za wysoka? Może nie jestem aż tak w temacie, jednaK rozumiem Twój lęk, ale gratuluję kochana
Ogromne gratulacje [emoji3590] Marysiu rosnij zdrowo [emoji3590]Przyszłam do was zalewajac się łzami bez wiary w zmianę mojej sytuacji. Dostałam dużo ciepła pomocy i miłych słów.
Dziś to ja chce dac wam trochę nadzieji w to że i wasze jutro może się zmienić.
Wczoraj na świat przyszedł nasz wielki wyczekiwany naturalny cud - Marysia. Przyniosła że sobą ogrom szczęścia i wiary w lepsze.
Dziewczyny życzę wam wszystkim i każdej z osobna tego właśnie wyczekiwanego cudu. Na was też czeka ta radość.
Zobacz załącznik 1205197
No coś ty ? Przecież dopiero połowa ciąży u nas..trzeba obserwować jeszcze co u dzidziKochana prywatnie sobie robisz usg?? Mi w szpitalu jak bylam powiedzieli że już do porodu nie będę miala żadnego usg
Nie wytrzymam tyle czasu nie widząc małej...
Noi się wzruszyłam ❤Przyszłam do was zalewajac się łzami bez wiary w zmianę mojej sytuacji. Dostałam dużo ciepła pomocy i miłych słów.
Dziś to ja chce dac wam trochę nadzieji w to że i wasze jutro może się zmienić.
Wczoraj na świat przyszedł nasz wielki wyczekiwany naturalny cud - Marysia. Przyniosła że sobą ogrom szczęścia i wiary w lepsze.
Dziewczyny życzę wam wszystkim i każdej z osobna tego właśnie wyczekiwanego cudu. Na was też czeka ta radość.
Zobacz załącznik 1205197