reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy beta 2643 w 14 dpt nie jest za wysoka ? 5 transfer od poronienia ,druga stymulacja i w końcu zaskoczyło ...a teraz panikuje czy to nie za wysoko.. Podany był jeden zarodek .

Dziewczyny czy beta 2643 w 14 dpt nie jest za wysoka ? 5 transfer od poronienia ,druga stymulacja i w końcu zaskoczyło ...a teraz panikuje czy to nie za wysoko.. Podany był jeden zarodek .
A beta może być za wysoka? Może nie jestem aż tak w temacie, jednaK rozumiem Twój lęk, ale gratuluję kochana ❤️

A ja chyba jednak miałam tylko o jeden cykl odroczony transfer 🙃 jutro mam wizytę, dopóki nie usłyszę potwierdzenia od lekarza, to nie uwierzę chyba 🙃 już się jakoś oswoiłam z tym końcem grudnia, a tu taka niespodzianka...

U mnie się potwierdziło, beta ujemna.. W piątek mam wizytę u lekarza i zdecydujemy co dalej. Mam nadzieję, że będą mogła próbować od razu. Mam pytanie do dziewczyn, którym się udało. W którym dniu cyklu mialyscie transfer? Ja mam podejrzenia, że u mnie było za późno.. mam cykle 26 dniowe, a transfer miałam w 19 dniu cyklu zarodka 3 dniowego.. wydaje mi się, że było już za późno, endometrium już nie było dobre.. co sądzicie?

Ostatnia edycja:
Przyszłam do was zalewajac się łzami bez wiary w zmianę mojej sytuacji. Dostałam dużo ciepła pomocy i miłych słów.
Dziś to ja chce dac wam trochę nadzieji w to że i wasze jutro może się zmienić.
Wczoraj na świat przyszedł nasz wielki wyczekiwany naturalny cud - Marysia. Przyniosła że sobą ogrom szczęścia i wiary w lepsze.
Dziewczyny życzę wam wszystkim i każdej z osobna tego właśnie wyczekiwanego cudu. Na was też czeka ta radość.
Zobacz załącznik 1205197
Ogromne gratulacje [emoji3590] Marysiu rosnij zdrowo [emoji3590]

Kochana prywatnie sobie robisz usg?? Mi w szpitalu jak bylam powiedzieli że już do porodu nie będę miala żadnego usg 😱
Nie wytrzymam tyle czasu nie widząc małej... 🤦‍♀️
No coś ty ? Przecież dopiero połowa ciąży u nas..trzeba obserwować jeszcze co u dzidzi
Tak ,ja cały czas prywatnie i wizyty mam co 3-4 tygodnie obowiązkowo

reklama
Przyszłam do was zalewajac się łzami bez wiary w zmianę mojej sytuacji. Dostałam dużo ciepła pomocy i miłych słów.
Dziś to ja chce dac wam trochę nadzieji w to że i wasze jutro może się zmienić.
Wczoraj na świat przyszedł nasz wielki wyczekiwany naturalny cud - Marysia. Przyniosła że sobą ogrom szczęścia i wiary w lepsze.
Dziewczyny życzę wam wszystkim i każdej z osobna tego właśnie wyczekiwanego cudu. Na was też czeka ta radość.
Zobacz załącznik 1205197
Noi się wzruszyłam 😭
Jest taka piękna !😍
Gratulacje !!!!!!!!!🥳😘
Odpoczywajcie 😘

Do góry