What?????????? Jak do porodu????????? To tak mozna? Wspolczuje - napewno pobiegla bym gdzies prywatnie
Noo własnie! Moja reakcja była taka sama jak mi powiedzieli... Napewno pojde prywatnie, bo w życiu tyle nie wytrzymam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
What?????????? Jak do porodu????????? To tak mozna? Wspolczuje - napewno pobiegla bym gdzies prywatnie
A czemu tak rzadko robią? Ja w pierwszej zrozumiałam co wizytę, średnio co miesiąc. Też bym nie wytrzymala tak długo
Ale ja nie przeszlam covida mimo, ze bylam pewna, ze tak. Dwa razy w ciazy w czasie pandemii mialam goraczke. Za kazdym razem 2-3 dni, po 38,5-39C, bol miesni, ogolne zle samopoczucie, brak sil i tyle.NApisz mi tylko ze ty mialas goraczke i wszystko bylo dobrze - ile to u ciebie trwalo?
W większości krajow jak prowadzisz ciaze panstwowo to masz 2, max 3 usg cala ciaze. Jak chcesz wiecej to prowadzisz prywatnie.What?????????? Jak do porodu????????? To tak mozna? Wspolczuje - napewno pobiegla bym gdzies prywatnie
Cudna [emoji3059]Przyszłam do was zalewajac się łzami bez wiary w zmianę mojej sytuacji. Dostałam dużo ciepła pomocy i miłych słów.
Dziś to ja chce dac wam trochę nadzieji w to że i wasze jutro może się zmienić.
Wczoraj na świat przyszedł nasz wielki wyczekiwany naturalny cud - Marysia. Przyniosła że sobą ogrom szczęścia i wiary w lepsze.
Dziewczyny życzę wam wszystkim i każdej z osobna tego właśnie wyczekiwanego cudu. Na was też czeka ta radość.
Zobacz załącznik 1205197
Przyszłam do was zalewajac się łzami bez wiary w zmianę mojej sytuacji. Dostałam dużo ciepła pomocy i miłych słów.
Wczoraj na świat przyszedł nasz wielki wyczekiwany naturalny cud - Marysia. Przyniosła że sobą ogrom szczęścia i wiary w lepsze.
Dziewczyny życzę wam wszystkim i każdej z osobna tego właśnie wyczekiwanego cudu. Na was też czeka ta radość.
Zobacz załącznik 1205197
Jest przepiękna, mała myślicielka Marysia Gratulacje dla szczęśliwych rodzicówPrzyszłam do was zalewajac się łzami bez wiary w zmianę mojej sytuacji. Dostałam dużo ciepła pomocy i miłych słów.
Zobacz załącznik 1205197
Przyszłam do was zalewajac się łzami bez wiary w zmianę mojej sytuacji. Dostałam dużo ciepła pomocy i miłych słów.
Zobacz załącznik 1205197