O to nie jest tak że jak wszystko się nie oczyści to po kontroli lekarz kieruję do szpitala na czysczenie?? I jeszcze jedno pytanie ile takie krwawienie może trwać... Bo nie wiem na kiedy zapisać się do lekarza... Moje @ zawsze tralwaly około 5 dni i zawsze wiedziałam kiedy mogę się rejestrować... Teraz jestem w kropce... A wiem że muszę wstawić się na kontrole... Juz podjęłam decyzję że w momencie jak dostanę zielone światło od razu próbujemy jeszcze raz, nie wiem czy to będzie w grudniu czy dopiero w styczniu ale podchodzimy do kolejnego transferu najszybciej jak to możliwe
wiem że nie powinnam myśleć o kolejnym transferze w obecnej mojej sytuacji... Tracę ciaze a już myślę o kolejnym podejściu... Ale tylko to mnie trzyma przy normalnym funkcjonowaniu... To ze mam po co wracać, a raczej po kogo. Wiem też że teraz podejdę do tego wszystkiego całkowicie inaczej i mam nadzieję na szcześliwe zakończenie tym razem ❤ teraz mam czas na podbudowanie się psychiczne i fizyczne. Muszę się zregenerować pod każdym możliwym kontem... Nie poddam się!! Będę walczyć tak długo aż zwyciężę to wojnę... Bo przegrałam bite ale dalej jestem w grze!!