reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wiem, wiem ale nie mam możliwości innej niż zrobić w piatek a potem w poniedziałek powtórzyć bo w sobotę jak nawet zrobią to wynik będzie i tak w poniedziałek, nie ma innej opcji u mnie w mieście żeby wynik był w sobotę....🤧🤧
Zastanów się bo czy nie spróbować z sob i najwyżej poczekać dłużej z wynikiem bo przyrosty w 48h bety są istotne

reklama
A mi sie wydawało że pisalas jakis czas temu ze robilas juz test pappa i wyszło ok i robilas tez ten dodatkowy nimfy badanie czy panoramę i ze byl i wszystko ok. To teraz dopowro wynik jednak miałaś?
HEJ - to ci sie musialo wydawac ;) Serio zrobilam je z prenatalnymi tj nifty i nie zaluje ;) Polecam kazdemu ;) Ja chyba tylko wpsominalam ze Łukasz nalega zeby wlasnie to badanie zrobic. Na wynik czekalam niecale dwa tygodnie. Martwilam sie o ciebie ;) Ale widze ze wszystko ok ;) U mnie raz lepiej raz gorzej - chyba mnie dopada jakas infekacja ale walcze jak @nieagatka radzila herbatkami ;) Szczepilam sie na grype wiec mysle ze to dlatego ;)

Cześć dziewczyny :)
Mnie nie było w weekend, bo a to wizyta u rodziców, a to u teściowej. Nawet zrobiliśmy zakończenie sezonu grillowego i grilla :-) :) Piwko 0% weszło :yes: Byliśmy też wczoraj już pod sam wieczór w lesie, znalazłam uwaga - aż 2 podgrzybki, których mąż nie pozwolił wyrzucić i wyobraźcie sobie, że gotowałam 2 podgrzybki wczoraj wieczorem, żeby były dziś do jajecznicy na śniadanie :-D Ale ładne, zdrowe, spore i mięsiste, więc ze smakiem jajecznica zeżarta :rofl:

@Pola87 no beta piękna!!! Ja jakoś zaczęłam myśleć negatywnie, że to się przecież nie może udać :confused: Jutro idę na betę po tygodniu, żeby zobaczyć co tam się dzieje... To będzie 22dpt. Nie mam objawów żadnych oprócz pobolewania kilka razy w ciągu dnia brzucha jak na okres, albo takiego klucia z prawej strony. Mój mąż codziennie rano i wieczorem gada do brzucha i masuje 🙈

Mnie nie było w weekend, bo a to wizyta u rodziców, a to u teściowej. Nawet zrobiliśmy zakończenie sezonu grillowego i grilla :-) :) Piwko 0% weszło :yes: Byliśmy też wczoraj już pod sam wieczór w lesie, znalazłam uwaga - aż 2 podgrzybki, których mąż nie pozwolił wyrzucić i wyobraźcie sobie, że gotowałam 2 podgrzybki wczoraj wieczorem, żeby były dziś do jajecznicy na śniadanie :-D Ale ładne, zdrowe, spore i mięsiste, więc ze smakiem jajecznica zeżarta :rofl:

@Pola87 no beta piękna!!! Ja jakoś zaczęłam myśleć negatywnie, że to się przecież nie może udać :confused: Jutro idę na betę po tygodniu, żeby zobaczyć co tam się dzieje... To będzie 22dpt. Nie mam objawów żadnych oprócz pobolewania kilka razy w ciągu dnia brzucha jak na okres, albo takiego klucia z prawej strony. Mój mąż codziennie rano i wieczorem gada do brzucha i masuje 🙈
A kiedy wizyta pęcherzykowa ? Chyba już niedługo? Oj z tymi objawami w ciąży to książkę można napisać hehehe 😀każda ma inne oraz w innym terminie. No mężuś spisuje się na 100%

Dobrze pamietam ze w tym samym dniu ? 13?

reklama
A kiedy wizyta pęcherzykowa ? Chyba już niedługo? Oj z tymi objawami w ciąży to książkę można napisać hehehe 😀każda ma inne oraz w innym terminie. No mężuś spisuje się na 100%

Wizyta z USG 13.10.2020r, to będzie już 29dpt. Jeżeli do tego czasu nie wydarzy się coś złego :-( :( Jutrzejszą betę i progesteron robię tak dla siebie. Wiem, że teraz już nic nie poradzę, leki biorę i muszę czekać. To jest 50 na 50% szans... Albo się uda albo nie.

Do góry