reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiem, wiem ale nie mam możliwości innej niż zrobić w piatek a potem w poniedziałek powtórzyć bo w sobotę jak nawet zrobią to wynik będzie i tak w poniedziałek, nie ma innej opcji u mnie w mieście żeby wynik był w sobotę....🤧🤧
Zastanów się bo czy nie spróbować z sob i najwyżej poczekać dłużej z wynikiem bo przyrosty w 48h bety są istotne

reklama
A mi sie wydawało że pisalas jakis czas temu ze robilas juz test pappa i wyszło ok i robilas tez ten dodatkowy nimfy badanie czy panoramę i ze byl i wszystko ok. To teraz dopowro wynik jednak miałaś?
HEJ - to ci sie musialo wydawac ;) Serio zrobilam je z prenatalnymi tj nifty i nie zaluje ;) Polecam kazdemu ;) Ja chyba tylko wpsominalam ze Łukasz nalega zeby wlasnie to badanie zrobic. Na wynik czekalam niecale dwa tygodnie. Martwilam sie o ciebie ;) Ale widze ze wszystko ok ;) U mnie raz lepiej raz gorzej - chyba mnie dopada jakas infekacja ale walcze jak @nieagatka radzila herbatkami ;) Szczepilam sie na grype wiec mysle ze to dlatego ;)

Cześć dziewczyny :)
Mnie nie było w weekend, bo a to wizyta u rodziców, a to u teściowej. Nawet zrobiliśmy zakończenie sezonu grillowego i grilla :-) :) Piwko 0% weszło :yes: Byliśmy też wczoraj już pod sam wieczór w lesie, znalazłam uwaga - aż 2 podgrzybki, których mąż nie pozwolił wyrzucić i wyobraźcie sobie, że gotowałam 2 podgrzybki wczoraj wieczorem, żeby były dziś do jajecznicy na śniadanie :-D Ale ładne, zdrowe, spore i mięsiste, więc ze smakiem jajecznica zeżarta :rofl:

@Pola87 no beta piękna!!! Ja jakoś zaczęłam myśleć negatywnie, że to się przecież nie może udać :confused: Jutro idę na betę po tygodniu, żeby zobaczyć co tam się dzieje... To będzie 22dpt. Nie mam objawów żadnych oprócz pobolewania kilka razy w ciągu dnia brzucha jak na okres, albo takiego klucia z prawej strony. Mój mąż codziennie rano i wieczorem gada do brzucha i masuje 🙈

Mnie nie było w weekend, bo a to wizyta u rodziców, a to u teściowej. Nawet zrobiliśmy zakończenie sezonu grillowego i grilla :-) :) Piwko 0% weszło :yes: Byliśmy też wczoraj już pod sam wieczór w lesie, znalazłam uwaga - aż 2 podgrzybki, których mąż nie pozwolił wyrzucić i wyobraźcie sobie, że gotowałam 2 podgrzybki wczoraj wieczorem, żeby były dziś do jajecznicy na śniadanie :-D Ale ładne, zdrowe, spore i mięsiste, więc ze smakiem jajecznica zeżarta :rofl:

@Pola87 no beta piękna!!! Ja jakoś zaczęłam myśleć negatywnie, że to się przecież nie może udać :confused: Jutro idę na betę po tygodniu, żeby zobaczyć co tam się dzieje... To będzie 22dpt. Nie mam objawów żadnych oprócz pobolewania kilka razy w ciągu dnia brzucha jak na okres, albo takiego klucia z prawej strony. Mój mąż codziennie rano i wieczorem gada do brzucha i masuje 🙈
A kiedy wizyta pęcherzykowa ? Chyba już niedługo? Oj z tymi objawami w ciąży to książkę można napisać hehehe 😀każda ma inne oraz w innym terminie. No mężuś spisuje się na 100%

Dobrze pamietam ze w tym samym dniu ? 13?

reklama
A kiedy wizyta pęcherzykowa ? Chyba już niedługo? Oj z tymi objawami w ciąży to książkę można napisać hehehe 😀każda ma inne oraz w innym terminie. No mężuś spisuje się na 100%

Wizyta z USG 13.10.2020r, to będzie już 29dpt. Jeżeli do tego czasu nie wydarzy się coś złego :-( :( Jutrzejszą betę i progesteron robię tak dla siebie. Wiem, że teraz już nic nie poradzę, leki biorę i muszę czekać. To jest 50 na 50% szans... Albo się uda albo nie.

Do góry