reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
My ogólnie korzystaliśmy z dawcy. U męża stwierdzono całkowity brak armii 😔 długo zwlekaliśmy z podjęciem o dawcy decyzji aż w koncu ja podjęliśmy. Z moich badań nic nie wynikało...ogólnie teraz z biegiem. Czasu żałuję że podjęłam decyzję o iui gdyż była to strata czasu, juz nie mówiąc ile pieniędzy poszło... Bo na 2 procedury plus badania poszło ponad 10 tysięcy.... 🤷‍♀️ Tak była blastka jak to lekarz powiedział bardzo ładna chyva 5 dniowa. Bo z tego co mi mówił mam 3 z 5 i 6 doby. Za 1,5 roku wracamy pi rodzeństwo ❤️

Nie dość że mamy taką samą sytuację z dawcą to jeszcze u tego samego lekarza 😂❤ szacunek dla Was za decyzję. Wiem co przeszłaś psychicznie w tej kwestii i Twój mąż. ❤

Dziewczyny jak długo po transferach brałyście heparyneę? I jak sobie radzicie z tymi zastrzykami? Ja już mam dość a nie wiem ile jeszcze przede mną 😒
To zależy z jakiego powodu masz zleconą heparynę, ja mam mutacje wiec do końca ciąży i paru tygodni po porodzie jest zalecenie. Ja od niej dostaje alergii - duża piecząca wysypka najczęściej na nogach oraz czerwone plamy na całym ciele wiec dziwnie to wygląda. Na szczęście w ciągu 3/4 h objawy ustają :) nie jest to niebezpieczne dla zarodka/ dziecka a w moim przypadku może jedynie pomóc

To zależy z jakiego powodu masz zleconą heparynę, ja mam mutacje wiec do końca ciąży i paru tygodni po porodzie jest zalecenie. Ja od niej dostaje alergii - duża piecząca wysypka najczęściej na nogach oraz czerwone plamy na całym ciele wiec dziwnie to wygląda. Na szczęście w ciągu 3/4 h objawy ustają :) nie jest to niebezpieczne dla zarodka/ dziecka a w moim przypadku może jedynie pomóc
W sumie nie wiem dlaczego mam tą heparyneę, ale widziałam że wszystkie dziewczyny po transferach ją biorą. Wypytałam się Pani dr to stwierdziła że będę brać ją do 12 tyg. ciąży

@fredka84 co robisz? Popilas w weekend?
Właśnie mam śniadanko - samo zdrowie, smalczyk i ogórki 😜
Na moim wyszukanym talerzyku 😘 16012798010924105713363218918627.jpg

reklama
Do góry