reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na krzywą musisz mieć skierowanie. Mnie jakiś czas temu pogonili w labo bo chciałam zrobić tak z marszu. Wzięłam skierowanie od rodzinnego i nie było problemu.
Jak nie chcesz robić od razu całej krzywej to możesz bez żadnego skierowania zrobić insulinę i glukozę na czczo. Jeśli wynik będzie podejrzany możesz iść na krzywą 😘. Ja tak właśnie robiłam 😘

Fredka a jak Twoja krzywa wyszła?

Kochane tak chaotycznie wpisałam się pod wpis, więc może napisze osobno i troszkę ładniej :)
Dawno mnie nie było, a myślę że dobra wiadomość doda skrzydeł starajaym się i nie pozwoli się poddać.
Dziś miałam druga wizytę usg, maluszek rośnie i wszystko jest dobrze ❤
9 października mam prenatlane badanie a 26 kolejne usg w klinice.
Samopoczucie... Różnie, oststnio kiebsko bo nawet z tapczanu zejść nie mogłam takie miałam okropne mdłości i zawroty głowy 🤦‍♀️ coś okropnego. Czasami mam jeszcze klocia jajników i bóle głowy, jeśli o objawy to tyle 😉
Obecnie ma 9t4d wiec idziemy dzielnie do przodu, a w załączniku moja krusuznka ❤
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i z własnego doświadczenia wiem że warto walczyć, było ciężko bardzo ciężko ale widok usg jest bezcenny 💕

Cudownie Kochana ❤ ❤ ❤ lipiec był szczęśliwy na forum :)

Powiem wam hita 🤣🤣🤣 siedzę w przychodni na krew i tak czekam i czekam( oczywoscie byłam przed czasem, laboratorium od 7:30 a ja od 7 tu kwitnę) standardowo numerek mialam 14.ale nic siedzę bo przecież musze zrobić 2 weryfikację... No pach godzina 7:30 otwierają laboratorium i wołają po kolei (u mnie osobno numerki pobierają kobiety w ciąży osobno całą resztą) pierw kobieta w ciąży, później jakiś jakiś pan znów kobieta w ciąży i tak na przemian. Az w końcu juz normalnie żadnej kobiety w ciąży nie było(tej potwierdzonej oczywoscie) no i czytają po kolei 8,9 aż w końcu bach kobieta w ciąży. Siedzę rozglądam się bo nie wiedziałam żeby jakąś weszła i pobrała numerek... No ale szukam wzrokiem z tajniaka 🤣🤣🤣🤣🤣 patrze wstaje taka babcia ja wiem około 70 lat(nie umiem określić jej wieku) z głową podniesiona dumnie maszeruje do zabiegowego 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,
Ivf musimy na jakiś czas odpuścić, ale spróbujemy naturalnie ;). Co prawda żołnierzyki słabe, ale nadzieja umiera ostatnia ;) Polecacie jakieś dobre testy owu ?? Lepiej jednorazówki czy wielokrotnego użytku??

Kochana przypomnij mi czy badałaś immunologię i byłaś u Paśnika? Może warto byłoby jeszcze w tym kierunku sprawdzić? Trzymam za Ciebie mocno kciuki ❤

reklama
Do góry