mary.m
Fanka BB :)
Ja w Gyncentrum w Katowicach. Któraś też może w Gyncentrum?
Cześć ja Kraków, ale na początku jeździłam trochę do Katowic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w Gyncentrum w Katowicach. Któraś też może w Gyncentrum?
Na krzywą musisz mieć skierowanie. Mnie jakiś czas temu pogonili w labo bo chciałam zrobić tak z marszu. Wzięłam skierowanie od rodzinnego i nie było problemu.
Jak nie chcesz robić od razu całej krzywej to możesz bez żadnego skierowania zrobić insulinę i glukozę na czczo. Jeśli wynik będzie podejrzany możesz iść na krzywą . Ja tak właśnie robiłam
Hej dziękuję ale nie, już po raz 4 jestem w szpitalu
Kochane tak chaotycznie wpisałam się pod wpis, więc może napisze osobno i troszkę ładniej
Dawno mnie nie było, a myślę że dobra wiadomość doda skrzydeł starajaym się i nie pozwoli się poddać.
Dziś miałam druga wizytę usg, maluszek rośnie i wszystko jest dobrze ❤
9 października mam prenatlane badanie a 26 kolejne usg w klinice.
Samopoczucie... Różnie, oststnio kiebsko bo nawet z tapczanu zejść nie mogłam takie miałam okropne mdłości i zawroty głowy coś okropnego. Czasami mam jeszcze klocia jajników i bóle głowy, jeśli o objawy to tyle
Obecnie ma 9t4d wiec idziemy dzielnie do przodu, a w załączniku moja krusuznka ❤
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i z własnego doświadczenia wiem że warto walczyć, było ciężko bardzo ciężko ale widok usg jest bezcenny
Dziś druga weryfikacja Proszę Trzymakcje kciuki za pozytywny przyrost ❤ ja już w kolejce do labo. Jutro wyniki i się okaże co dalej bo dzwonię do lekarza ❤
Dziewczyny,
Ivf musimy na jakiś czas odpuścić, ale spróbujemy naturalnie . Co prawda żołnierzyki słabe, ale nadzieja umiera ostatnia Polecacie jakieś dobre testy owu ?? Lepiej jednorazówki czy wielokrotnego użytku??
Dziś odbiorę wyniki . Najpierw będzie konsultacja z dr Bazylią a potem Wam napiszę co i jak Ale to dziwnie że jest tak różnie - albo wymagają skierowania albo nie .Fredka a jak Twoja krzywa wyszła?