reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na krzywą musisz mieć skierowanie. Mnie jakiś czas temu pogonili w labo bo chciałam zrobić tak z marszu. Wzięłam skierowanie od rodzinnego i nie było problemu.
Jak nie chcesz robić od razu całej krzywej to możesz bez żadnego skierowania zrobić insulinę i glukozę na czczo. Jeśli wynik będzie podejrzany możesz iść na krzywą 😘. Ja tak właśnie robiłam 😘

Fredka a jak Twoja krzywa wyszła?

Kochane tak chaotycznie wpisałam się pod wpis, więc może napisze osobno i troszkę ładniej :)
Dawno mnie nie było, a myślę że dobra wiadomość doda skrzydeł starajaym się i nie pozwoli się poddać.
Dziś miałam druga wizytę usg, maluszek rośnie i wszystko jest dobrze ❤
9 października mam prenatlane badanie a 26 kolejne usg w klinice.
Samopoczucie... Różnie, oststnio kiebsko bo nawet z tapczanu zejść nie mogłam takie miałam okropne mdłości i zawroty głowy 🤦‍♀️ coś okropnego. Czasami mam jeszcze klocia jajników i bóle głowy, jeśli o objawy to tyle 😉
Obecnie ma 9t4d wiec idziemy dzielnie do przodu, a w załączniku moja krusuznka ❤
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i z własnego doświadczenia wiem że warto walczyć, było ciężko bardzo ciężko ale widok usg jest bezcenny 💕

Cudownie Kochana ❤ ❤ ❤ lipiec był szczęśliwy na forum :)

Powiem wam hita 🤣🤣🤣 siedzę w przychodni na krew i tak czekam i czekam( oczywoscie byłam przed czasem, laboratorium od 7:30 a ja od 7 tu kwitnę) standardowo numerek mialam 14.ale nic siedzę bo przecież musze zrobić 2 weryfikację... No pach godzina 7:30 otwierają laboratorium i wołają po kolei (u mnie osobno numerki pobierają kobiety w ciąży osobno całą resztą) pierw kobieta w ciąży, później jakiś jakiś pan znów kobieta w ciąży i tak na przemian. Az w końcu juz normalnie żadnej kobiety w ciąży nie było(tej potwierdzonej oczywoscie) no i czytają po kolei 8,9 aż w końcu bach kobieta w ciąży. Siedzę rozglądam się bo nie wiedziałam żeby jakąś weszła i pobrała numerek... No ale szukam wzrokiem z tajniaka 🤣🤣🤣🤣🤣 patrze wstaje taka babcia ja wiem około 70 lat(nie umiem określić jej wieku) z głową podniesiona dumnie maszeruje do zabiegowego 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,
Ivf musimy na jakiś czas odpuścić, ale spróbujemy naturalnie ;). Co prawda żołnierzyki słabe, ale nadzieja umiera ostatnia ;) Polecacie jakieś dobre testy owu ?? Lepiej jednorazówki czy wielokrotnego użytku??

Kochana przypomnij mi czy badałaś immunologię i byłaś u Paśnika? Może warto byłoby jeszcze w tym kierunku sprawdzić? Trzymam za Ciebie mocno kciuki ❤

reklama
Do góry