reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A moze wklej co masz zrobione?!
dlaczego powstaje puste jajo? Tego do dzisiaj nikt na 100% nie zbadal,zwala sie to na genetyke,aczkolwiek nie ma badan ktore by to potwierdzily.I zdaza sie okolo 50-60% kobiet,po czym rodza zdrowe dzieci😍
Do implantacji u ciebie dochodzi,potem sie cos dzieje.
Wymazy na bakterie w macicy robilas?

Dobrze rozumiem ze te 4 ciaze to naturalne byly?

Tak to byly ciaze naturalne. I zarowno w Polsce jak w UK ( chociaz opinia angielskich lekarzy jest dla mnie malo wazna bo nie mam do nich zaufania) uwazaja,ze puste jajo plodowe to przyczyna genetyki. I tez mi mowili,ze zazwyczaj po pustym jaju kobiety zachodza w zdrowa ciaze... no jak widac ja tez zachodzilam ale zadnej nie utrzymalam. A i nie wspomnialam,ze u nas za kazdym razem jak byl zarodek to byl 2 tyg mlodszy od wieku z ostatniej miesiaczki gdzie ja mam cykle bardzo reguralne i bardzo bolace owulacje. Wiec tak jakby od poczatku wolniej sie rozwijal.
Wymazy tez mialam robione.
Wejde pozniej na swoje badania i zrobie liste tych, ktore wykonywalismy.

reklama
Tak to byly ciaze naturalne. I zarowno w Polsce jak w UK ( chociaz opinia angielskich lekarzy jest dla mnie malo wazna bo nie mam do nich zaufania) uwazaja,ze puste jajo plodowe to przyczyna genetyki. I tez mi mowili,ze zazwyczaj po pustym jaju kobiety zachodza w zdrowa ciaze... no jak widac ja tez zachodzilam ale zadnej nie utrzymalam. A i nie wspomnialam,ze u nas za kazdym razem jak byl zarodek to byl 2 tyg mlodszy od wieku z ostatniej miesiaczki gdzie ja mam cykle bardzo reguralne i bardzo bolace owulacje. Wiec tak jakby od poczatku wolniej sie rozwijal.
Straszne masz przeżycia nawet sobie noe wyobrażam co musiałaś przezywać!!! Tak bardzo Ci współczuje i mam nadzieje ze w końcu będzie to wymarzone małe stworzenie!!! Trzymam mocno kciuki za Ciebie obyś już nigdy tego nie przeżyła !!!!!

Z tego co piszesz ,duzo na gen zmienione tarodki wskazuje.Z ta roznica ze z immunologia mozna duzo zrobic ,z genetyka juz nie.Dlatego mysle ze warto wykluczyc wszystko,z czym mozna cos zrobic.TSH,cukier,endometrioza? To tez wykluczone?

reklama
Do góry