reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Aaaa dziś już środa i poniedziałek coraz bliżej 😍😍 i wiecie co ja dalej się nie stresuje... Wręcz przeciwnie nie mogę się doczekać poniedziałku 🤷‍♀️ zastanawiam się czy to normalne 🤣🤣🤣 🙈 ciekawe czy mnie stres obleci bliżej weekendu, albo w sam poniedziałek 🤔

reklama
Dziewczynki,
Dziękuję Wam za dyskujsję o badaniach zarodka. O to właśnie mi chodziło, żeby poznać rożne opinie!
Jeseście niezastąpione! ❤❤❤
A do tego zobaczcie jak rozne są przyczyny dlaczego jesteśmy ba tym forum i podchodzimy do in vitro. wiadomo bo nie ma dziecka, ale z jakich rozmaitych powodów. ech.

Nie, my leczymy sie w Slupsku w Invictie.
Poronienia wczesne, do 3 miesiaca.
7t 12t 11t 8t
nie dopatrzyli sie u nas niczego poza ta fragmentacja i ja mam mutacje genu mthfr.

A do tego zobaczcie jak rozne są przyczyny dlaczego jesteśmy ba tym forum i podchodzimy do in vitro. wiadomo bo nie ma dziecka, ale z jakich rozmaitych powodów. ech.
Tak - i badz tu madry i znajdz przyczyne...
Jak kazdy organizm jest inny, inne geny, inna reakcja na leki, etc
Moze jedyne co zostaje to probowac, probowac, probowac... kto sie nie podda ten w koncu tak czy inaczej dojdzie do celu.

na dzis - mi sie juz nie chce wiecej niz tej kolejnej, drugiej procedury...

Oby to dalo jakis efekt...
Immunologia itp...

A czy ktos z Was wie moze skad sie bierze w ogole sytuacja z brakiem KIR-ów implantacyjnych? Od czego zalezy czy sie je ma czy nie? O to nie dopytalam... a widze ze czesto po badaniach to wychodzi

reklama
Nie, my leczymy sie w Slupsku w Invictie.
Poronienia wczesne, do 3 miesiaca.
7t 12t 11t 8t
nie dopatrzyli sie u nas niczego poza ta fragmentacja i ja mam mutacje genu mthfr.
No i od tego bym zaczela,duzo tu jest osob ktore u Pasnika byly w sumie pol forum,popros dziewxzyny,niech ci wysla skany na priv,i zobacz co masz z tego zrobione.Jest tez tu oddzielny temat o poronieniach,wierz mi ze laski sa juz tak wyksztalcone w temacie,ze mogly by z Pasnikiem przy jednym stole siedziec.Moze tam bys napisala.? One maja za soba tez poronien bez konca.I to jednak immunologia wychodzi a nie genetyka.

Do góry