reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Aaaa dziś już środa i poniedziałek coraz bliżej 😍😍 i wiecie co ja dalej się nie stresuje... Wręcz przeciwnie nie mogę się doczekać poniedziałku 🤷‍♀️ zastanawiam się czy to normalne 🤣🤣🤣 🙈 ciekawe czy mnie stres obleci bliżej weekendu, albo w sam poniedziałek 🤔

reklama
Dziewczynki,
Dziękuję Wam za dyskujsję o badaniach zarodka. O to właśnie mi chodziło, żeby poznać rożne opinie!
Jeseście niezastąpione! ❤❤❤
A do tego zobaczcie jak rozne są przyczyny dlaczego jesteśmy ba tym forum i podchodzimy do in vitro. wiadomo bo nie ma dziecka, ale z jakich rozmaitych powodów. ech.

Nie, my leczymy sie w Slupsku w Invictie.
Poronienia wczesne, do 3 miesiaca.
7t 12t 11t 8t
nie dopatrzyli sie u nas niczego poza ta fragmentacja i ja mam mutacje genu mthfr.

A do tego zobaczcie jak rozne są przyczyny dlaczego jesteśmy ba tym forum i podchodzimy do in vitro. wiadomo bo nie ma dziecka, ale z jakich rozmaitych powodów. ech.
Tak - i badz tu madry i znajdz przyczyne...
Jak kazdy organizm jest inny, inne geny, inna reakcja na leki, etc
Moze jedyne co zostaje to probowac, probowac, probowac... kto sie nie podda ten w koncu tak czy inaczej dojdzie do celu.

na dzis - mi sie juz nie chce wiecej niz tej kolejnej, drugiej procedury...

Oby to dalo jakis efekt...
Immunologia itp...

A czy ktos z Was wie moze skad sie bierze w ogole sytuacja z brakiem KIR-ów implantacyjnych? Od czego zalezy czy sie je ma czy nie? O to nie dopytalam... a widze ze czesto po badaniach to wychodzi

reklama
Nie, my leczymy sie w Slupsku w Invictie.
Poronienia wczesne, do 3 miesiaca.
7t 12t 11t 8t
nie dopatrzyli sie u nas niczego poza ta fragmentacja i ja mam mutacje genu mthfr.
No i od tego bym zaczela,duzo tu jest osob ktore u Pasnika byly w sumie pol forum,popros dziewxzyny,niech ci wysla skany na priv,i zobacz co masz z tego zrobione.Jest tez tu oddzielny temat o poronieniach,wierz mi ze laski sa juz tak wyksztalcone w temacie,ze mogly by z Pasnikiem przy jednym stole siedziec.Moze tam bys napisala.? One maja za soba tez poronien bez konca.I to jednak immunologia wychodzi a nie genetyka.

Do góry