reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No i od tego bym zaczela,duzo tu jest osob ktore u Pasnika byly w sumie pol forum,popros dziewxzyny,niech ci wysla skany na priv,i zobacz co masz z tego zrobione.Jest tez tu oddzielny temat o poronieniach,wierz mi ze laski sa juz tak wyksztalcone w temacie,ze mogly by z Pasnikiem przy jednym stole siedziec.Moze tam bys napisala.? One maja za soba tez poronien bez konca.I to jednak immunologia wychodzi a nie genetyka.

Dzieki Ci Bardzo!
Mielilmy juz naprawde duzo badan robionych ale wcale sie nie zdziwie jesli czegos brakowalo wiec jesli, ktoras z dziewczyn leczacych sie u doktora moglaby mi podeslac liste badan, ktore Wam zlecil bede bardzo wdzieczna😘. Moja doktor, gdyby nie poronienia to wiekszosci badan by nam nawet nie zlecala robic.
Za dwa dnia zaczynam stymulacje do pierwszego in vitro i teraz bede sie stresowac tym,ze moge nie miec jakis badan 😱 zawsze jest nadziej,ze nie bede musiala ich juz robic bo sie uda ☺

A przy tych poronieniach miałeś prawidłowe wartości bhcg i usg kontrolne ??? Bo to wysokie poronienia już są???

W pierwszej ciazy nawet nie zdazylam ich zbadac bo byla to troche ciaza niespodzianka i okazala sie pustym jajem , 2 nastepne -beta rosla pieknie , byl zarodek, serduszko i byly to poronienia zatrzymane wiec dowiadywalam sie o nich jak szlam na kolejne USG,przy ostatnim poronieniu mialam za niskie przyrosty BHCG i bylo to tez puste jajo plodowe.

Oj widzę, że transfer to tylko wierzchołek kolejnej ogromnej góry...

A ja nie mam wyniku TSH, znów te dziady z szptiala nie chcą udostępnić dokumentacji ! Dziadostwo. W POZ mam od ręki następnego dnia, ale już dwa razy pod rząd robiłam w czerwcu i lipcu i nie wiem czy w końcu by mi zleciła 3 raz... :(

No dziady!

Dzieki Ci Bardzo!
Mielilmy juz naprawde duzo badan robionych ale wcale sie nie zdziwie jesli czegos brakowalo wiec jesli, ktoras z dziewczyn leczacych sie u doktora moglaby mi podeslac liste badan, ktore Wam zlecil bede bardzo wdzieczna😘. Moja doktor, gdyby nie poronienia to wiekszosci badan by nam nawet nie zlecala robic.
Za dwa dnia zaczynam stymulacje do pierwszego in vitro i teraz bede sie stresowac tym,ze moge nie miec jakis badan 😱 zawsze jest nadziej,ze nie bede musiala ich juz robic bo sie uda ☺
A moze wklej co masz zrobione?!
dlaczego powstaje puste jajo? Tego do dzisiaj nikt na 100% nie zbadal,zwala sie to na genetyke,aczkolwiek nie ma badan ktore by to potwierdzily.I zdaza sie okolo 50-60% kobiet,po czym rodza zdrowe dzieci😍
Do implantacji u ciebie dochodzi,potem sie cos dzieje.
Wymazy na bakterie w macicy robilas?

Dobrze rozumiem ze te 4 ciaze to naturalne byly?

reklama
Dzieki Ci Bardzo!
Zajrzyj pod ten link...tam masz cala listę badań właśnie od dziewczyn po poronieniach:

A tu link do wątku z immunologią i poronieniami:

Do góry