reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No i od tego bym zaczela,duzo tu jest osob ktore u Pasnika byly w sumie pol forum,popros dziewxzyny,niech ci wysla skany na priv,i zobacz co masz z tego zrobione.Jest tez tu oddzielny temat o poronieniach,wierz mi ze laski sa juz tak wyksztalcone w temacie,ze mogly by z Pasnikiem przy jednym stole siedziec.Moze tam bys napisala.? One maja za soba tez poronien bez konca.I to jednak immunologia wychodzi a nie genetyka.

Dzieki Ci Bardzo!
Mielilmy juz naprawde duzo badan robionych ale wcale sie nie zdziwie jesli czegos brakowalo wiec jesli, ktoras z dziewczyn leczacych sie u doktora moglaby mi podeslac liste badan, ktore Wam zlecil bede bardzo wdzieczna😘. Moja doktor, gdyby nie poronienia to wiekszosci badan by nam nawet nie zlecala robic.
Za dwa dnia zaczynam stymulacje do pierwszego in vitro i teraz bede sie stresowac tym,ze moge nie miec jakis badan 😱 zawsze jest nadziej,ze nie bede musiala ich juz robic bo sie uda ☺

A przy tych poronieniach miałeś prawidłowe wartości bhcg i usg kontrolne ??? Bo to wysokie poronienia już są???

W pierwszej ciazy nawet nie zdazylam ich zbadac bo byla to troche ciaza niespodzianka i okazala sie pustym jajem , 2 nastepne -beta rosla pieknie , byl zarodek, serduszko i byly to poronienia zatrzymane wiec dowiadywalam sie o nich jak szlam na kolejne USG,przy ostatnim poronieniu mialam za niskie przyrosty BHCG i bylo to tez puste jajo plodowe.

Oj widzę, że transfer to tylko wierzchołek kolejnej ogromnej góry...

A ja nie mam wyniku TSH, znów te dziady z szptiala nie chcą udostępnić dokumentacji ! Dziadostwo. W POZ mam od ręki następnego dnia, ale już dwa razy pod rząd robiłam w czerwcu i lipcu i nie wiem czy w końcu by mi zleciła 3 raz... :(

No dziady!

Dzieki Ci Bardzo!
Mielilmy juz naprawde duzo badan robionych ale wcale sie nie zdziwie jesli czegos brakowalo wiec jesli, ktoras z dziewczyn leczacych sie u doktora moglaby mi podeslac liste badan, ktore Wam zlecil bede bardzo wdzieczna😘. Moja doktor, gdyby nie poronienia to wiekszosci badan by nam nawet nie zlecala robic.
Za dwa dnia zaczynam stymulacje do pierwszego in vitro i teraz bede sie stresowac tym,ze moge nie miec jakis badan 😱 zawsze jest nadziej,ze nie bede musiala ich juz robic bo sie uda ☺
A moze wklej co masz zrobione?!
dlaczego powstaje puste jajo? Tego do dzisiaj nikt na 100% nie zbadal,zwala sie to na genetyke,aczkolwiek nie ma badan ktore by to potwierdzily.I zdaza sie okolo 50-60% kobiet,po czym rodza zdrowe dzieci😍
Do implantacji u ciebie dochodzi,potem sie cos dzieje.
Wymazy na bakterie w macicy robilas?

Dobrze rozumiem ze te 4 ciaze to naturalne byly?

reklama
Dzieki Ci Bardzo!
Zajrzyj pod ten link...tam masz cala listę badań właśnie od dziewczyn po poronieniach:

A tu link do wątku z immunologią i poronieniami:

Do góry