Frania1111
Zaciekawiona BB
Dziewczyny byłam dzisiaj na USG. Jest 10 tc. Czy któraś z was spotkała się aby na u dzdzisia przy główce i karku był obrzęk 0,11 cm?? Co to może być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O biedna ale Ci współczuję, a może przynajmniej suchy chleb popijaj herbata, albo ja na siłę jadłam kaszę mannę, ale na wodzie bo po tej na mleku chujo. Wo się wymiotuję. Ja też nie wstawałam w ogóle, mąż co dwie godziny przynosił mi chleb albo kaszę i na siłę troszkę jadłam. Ja miałam szczęście z pandemia, że w marcu zamknęli wszytko i siedzę do tej pory i mi płacą 100 %, a Ty poszłaś na zwolnienie czy się się zwolniłaś? Bo kobiety w ciąży nie mogą teraz wrócić do pracy, może by udało Ci się iść na te 80% płatne przynajmniejKoszmar.. Zrezygnowałam z pracy do której poszłam tymczasowo bo nie mam siły wstać z łóżka, nie mogę nic jeść bo mnie zbiera na wymioty ☹Te tabletki raczej mi nie pomagają przerąbane mowie Ci... Dziękuję że pytasz..
@Akate mogłabyś mi w wolnej chwili też wysłać te badania na priv. Będę wdzięcznaTak wszytsko zbadane , Biore letrox na tarczyce ale tylko dlatego,ze mialam ja powyzej 3 wiec za wysoka. Cala reszta jest ok.Zerknelam na szybko na liste badan, ktore podeslala @Akate i widze, ze na 100% jest tam kilka, ktorych nie wykonywalam .
Podałam linki do innych wątków na forum.@Akate mogłabyś mi w wolnej chwili też wysłać te badania na priv. Będę wdzięczna
Lekarz nic nie powiedział?Dziewczyny byłam dzisiaj na USG. Jest 10 tc. Czy któraś z was spotkała się aby na u dzdzisia przy główce i karku był obrzęk 0,11 cm?? Co to może być [emoji853][emoji853]
Mąż musiałby je wyleczyć przed oddaniem nasienia, przy IVF to też utrudnia uzyskanie zarodków dobrej jakościDziewczyny mam takie pytanie, mąż robił wczoraj badania do kolejnego podejścia i lekarz dodatkowo dał mu na przeciwciała przeciwplemnikowe, w gabinecie to przeoczyłam, a teraz się zastanawiam w jakim celu dał takie badanie? Przecież i tak będziemy podchodzić do ivf, co to zmienia jeśli np wyjdą takie przeciwciała?
Mi tez immunolog kazal zbadac pomimo ivfDziewczyny mam takie pytanie, mąż robił wczoraj badania do kolejnego podejścia i lekarz dodatkowo dał mu na przeciwciała przeciwplemnikowe, w gabinecie to przeoczyłam, a teraz się zastanawiam w jakim celu dał takie badanie? Przecież i tak będziemy podchodzić do ivf, co to zmienia jeśli np wyjdą takie przeciwciała?
Aaa to pewnie dlatego, bo skoro pierwsza procedura się nie udała, to szuka przyczyny. DziękujeMąż musiałby je wyleczyć przed oddaniem nasienia, przy IVF to też utrudnia uzyskanie zarodków dobrej jakości
O biedna ale Ci współczuję, a może przynajmniej suchy chleb popijaj herbata, albo ja na siłę jadłam kaszę mannę, ale na wodzie bo po tej na mleku chujo. Wo się wymiotuję. Ja też nie wstawałam w ogóle, mąż co dwie godziny przynosił mi chleb albo kaszę i na siłę troszkę jadłam. Ja miałam szczęście z pandemia, że w marcu zamknęli wszytko i siedzę do tej pory i mi płacą 100 %, a Ty poszłaś na zwolnienie czy się się zwolniłaś? Bo kobiety w ciąży nie mogą teraz wrócić do pracy, może by udało Ci się iść na te 80% płatne przynajmniej