reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny byłam dzisiaj na USG. Jest 10 tc. Czy któraś z was spotkała się aby na u dzdzisia przy główce i karku był obrzęk 0,11 cm?? Co to może być 🙁🙁

reklama
Koszmar.. Zrezygnowałam z pracy do której poszłam tymczasowo bo nie mam siły wstać z łóżka, nie mogę nic jeść bo mnie zbiera na wymioty ☹Te tabletki raczej mi nie pomagają 😕 przerąbane mowie Ci... Dziękuję że pytasz..
O biedna ale Ci współczuję, a może przynajmniej suchy chleb popijaj herbata, albo ja na siłę jadłam kaszę mannę, ale na wodzie bo po tej na mleku chujo. Wo się wymiotuję. Ja też nie wstawałam w ogóle, mąż co dwie godziny przynosił mi chleb albo kaszę i na siłę troszkę jadłam. Ja miałam szczęście z pandemia, że w marcu zamknęli wszytko i siedzę do tej pory i mi płacą 100 %, a Ty poszłaś na zwolnienie czy się się zwolniłaś? Bo kobiety w ciąży nie mogą teraz wrócić do pracy, może by udało Ci się iść na te 80% płatne przynajmniej

@Akate mogłabyś mi w wolnej chwili też wysłać te badania na priv. Będę wdzięczna
Podałam linki do innych wątków na forum.
Poniżej ten z listą badań:

Dziewczyny mam takie pytanie, mąż robił wczoraj badania do kolejnego podejścia i lekarz dodatkowo dał mu na przeciwciała przeciwplemnikowe, w gabinecie to przeoczyłam, a teraz się zastanawiam w jakim celu dał takie badanie? Przecież i tak będziemy podchodzić do ivf, co to zmienia jeśli np wyjdą takie przeciwciała? 🤔

Dziewczyny mam takie pytanie, mąż robił wczoraj badania do kolejnego podejścia i lekarz dodatkowo dał mu na przeciwciała przeciwplemnikowe, w gabinecie to przeoczyłam, a teraz się zastanawiam w jakim celu dał takie badanie? Przecież i tak będziemy podchodzić do ivf, co to zmienia jeśli np wyjdą takie przeciwciała? 🤔
Mąż musiałby je wyleczyć przed oddaniem nasienia, przy IVF to też utrudnia uzyskanie zarodków dobrej jakości

Mi tez immunolog kazal zbadac pomimo ivf
To tez moze miec znaczenie na dalszym etapie rozwoju - tak zrozumialam...

reklama
O biedna ale Ci współczuję, a może przynajmniej suchy chleb popijaj herbata, albo ja na siłę jadłam kaszę mannę, ale na wodzie bo po tej na mleku chujo. Wo się wymiotuję. Ja też nie wstawałam w ogóle, mąż co dwie godziny przynosił mi chleb albo kaszę i na siłę troszkę jadłam. Ja miałam szczęście z pandemia, że w marcu zamknęli wszytko i siedzę do tej pory i mi płacą 100 %, a Ty poszłaś na zwolnienie czy się się zwolniłaś? Bo kobiety w ciąży nie mogą teraz wrócić do pracy, może by udało Ci się iść na te 80% płatne przynajmniej

Z hotelu w którym pracuje poszłam na 3 miesięczny bezpłatny urlop..
Mąż jest w pracy więc sama się męczę tu, poczekam aż wróci z pracy to go wyślę po chleb bo sama nie dam rady iść ☹️

Do góry