reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Odważna jesteś ja bym chyba bety nie oznaczała bo bała bym się że wynik był by dla mnie jakiś niewystarczający i nerwy miała bym jeszcze większe.
Bóle brzucha w 1 trymestrze są częste. Mnie też czasami brzuch pobolewal i teraz też czasem boli ale to chyba dzidziuś się tak rozpycha.
Ostatnie miałam dość uporczliwe i ciągle bóle brzuszka przy których tylko nospa i leżenie pomagało, a na drugi dzien to samo, bardzo się bałam ze beta spada ze coś złego się dzieje.
A że ja z tych co panikuje bardzo, robiąc zleceone mi badania na jutro w ostatniej chwili strzelilam bete dla spokoju [emoji846]

reklama
Mi mówili że baaardzo często to sie zdarza i np u mnie nie było widać jego przyczyny a inne mialy krwiaczki.Mi w dwóch ciążach minęło w okolicy 12 tc i ogólnie pierwsze trymestry były ciężkie potem z gorki
Dzięki za info , ja jestem po wizycie u lekarza , nie znalazła przyczyny plamienia , dziś już jest dużo lepiej. Mówiła , ze plamienie to częsta sprawa w pierwszym trymestrze ciąży , żeby się nie martwić.

reklama
Do góry