reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mam 41 lat. Wyniki mojego męża dużo gorsze, moje AMH też dużo gorsze... Mimo to robilismy 3 podejścia do punkcji. Niestety tylko 2 zarodki uzyskaliśmy. Potem zdecydowaliśmy się na komórki od dawczyni. Niestety jak dotąd wszystko nieudane... Mam nadzieję, że będziesz miała więcej szczęścia. Trzymam kciuki ✊✊✊
A z jakiego powodu jeśli mogę wiedzieć aż 3 podejścia do punkcji ?
Dori nie trac nadzieji,ja zostalam mama w wieku 44 lat.Fakt ze musicie sie streszczac,to wszystko cholernie sie ciagnie Ale glowa do gory😘😘😘
Super! Za którym razem Ci się udało?

reklama
Proszę o wpisanie w kalendarz, 7 wrzesień wizyta przed kriotransferem 😍😍 mam nadzieję że dostanę zielone światło 🙏🙏🙏🙏 leki zaczynam brac juz od piątku. A do 7 chyba osiwieje 🙈 (dobrze ze u fryzjera dopiero co byłam więc nie będzie widać siwych włosów pod farba 🤣🤣🤣🤣🙈) Nie mogę uwierzyć że to się dzieje i wiecie co. Dziś spotkałam się z przyjaciółka tą co wam pisalam ze zaszła w ciążę i co obie stwierdziłyśmy ze nasze dzieci będą w tym samym wieku z różnica miesiąca albo dwóch bo się uda. Za kilka tygodni będę w ciąży. Wierzę w to i modlę się o to codziennie. A to już połowa sukcesu ❤️ tam u góry najbliżsi mi w tym pomogą (moje prywatne osobiste aniołki ❤️a kilka ich mam ❤️) wstawia się do tego co trzeba i teraz zabiorę jedno dzieciątko do domu a za 2 lata wrócę po bliźniaki i raz na zawsze zakończę moja znajomość z klinika 🙈

Proszę o wpisanie w kalendarz, 7 wrzesień wizyta przed kriotransferem 😍😍 mam nadzieję że dostanę zielone światło 🙏🙏🙏🙏 leki zaczynam brac juz od piątku. A do 7 chyba osiwieje 🙈 (dobrze ze u fryzjera dopiero co byłam więc nie będzie widać siwych włosów pod farba 🤣🤣🤣🤣🙈) Nie mogę uwierzyć że to się dzieje i wiecie co. Dziś spotkałam się z przyjaciółka tą co wam pisalam ze zaszła w ciążę i co obie stwierdziłyśmy ze nasze dzieci będą w tym samym wieku z różnica miesiąca albo dwóch bo się uda. Za kilka tygodni będę w ciąży. Wierzę w to i modlę się o to codziennie. A to już połowa sukcesu ❤ tam u góry najbliżsi mi w tym pomogą (moje prywatne osobiste aniołki ❤a kilka ich mam ❤) wstawia się do tego co trzeba i teraz zabiorę jedno dzieciątko do domu a za 2 lata wrócę po bliźniaki i raz na zawsze zakończę moja znajomość z klinika 🙈
Zmien nicka z Brakujemiwiary na Czujezebedziedobrze✊✊✊✊

Powodzenia😍

Proszę o wpisanie w kalendarz, 7 wrzesień wizyta przed kriotransferem 😍😍 mam nadzieję że dostanę zielone światło 🙏🙏🙏🙏 leki zaczynam brac juz od piątku. A do 7 chyba osiwieje 🙈 (dobrze ze u fryzjera dopiero co byłam więc nie będzie widać siwych włosów pod farba 🤣🤣🤣🤣🙈) Nie mogę uwierzyć że to się dzieje i wiecie co. Dziś spotkałam się z przyjaciółka tą co wam pisalam ze zaszła w ciążę i co obie stwierdziłyśmy ze nasze dzieci będą w tym samym wieku z różnica miesiąca albo dwóch bo się uda. Za kilka tygodni będę w ciąży. Wierzę w to i modlę się o to codziennie. A to już połowa sukcesu ❤️ tam u góry najbliżsi mi w tym pomogą (moje prywatne osobiste aniołki ❤️a kilka ich mam ❤️) wstawia się do tego co trzeba i teraz zabiorę jedno dzieciątko do domu a za 2 lata wrócę po bliźniaki i raz na zawsze zakończę moja znajomość z klinika 🙈
Super podejście 😁😁😁
Dobre nastawienie to połowa sukcesu✊✊✊💪💪💪Z całego serducha życzę, by się udało 😘😘😘

@Gonia0605, kliniki w Czechach już nieaktualne, rozumiem?
Gdybyś kiedyś chciała, to podeślij mi maila na priv, to wyślę Ci wszystko, co mam😘

@annemarie, widzę, że dzisiaj dowcip masz ostry🤪🤪🤪🤪
Ty tak szybko nie załatwiaj wszystkiego, bo będziesz w ciąży drugiej(trzeciej🤔🤔🤔) przede mną i będzie mi wstyd🙈🙈🙈🤣🤣🤣

Proszę o wpisanie w kalendarz, 7 wrzesień wizyta przed kriotransferem [emoji7][emoji7] mam nadzieję że dostanę zielone światło [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] leki zaczynam brac juz od piątku. A do 7 chyba osiwieje [emoji85] (dobrze ze u fryzjera dopiero co byłam więc nie będzie widać siwych włosów pod farba [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji85]) Nie mogę uwierzyć że to się dzieje i wiecie co. Dziś spotkałam się z przyjaciółka tą co wam pisalam ze zaszła w ciążę i co obie stwierdziłyśmy ze nasze dzieci będą w tym samym wieku z różnica miesiąca albo dwóch bo się uda. Za kilka tygodni będę w ciąży. Wierzę w to i modlę się o to codziennie. A to już połowa sukcesu [emoji3590] tam u góry najbliżsi mi w tym pomogą (moje prywatne osobiste aniołki [emoji3590]a kilka ich mam [emoji3590]) wstawia się do tego co trzeba i teraz zabiorę jedno dzieciątko do domu a za 2 lata wrócę po bliźniaki i raz na zawsze zakończę moja znajomość z klinika [emoji85]
Podoba mi się to pozytywne nastawienie! [emoji122][emoji110][emoji120][emoji3590]

A z jakiego powodu jeśli mogę wiedzieć aż 3 podejścia do punkcji ?

Super! Za którym razem Ci się udało?
W pierwszej punkcji mieliśmy 2 komórki tylko, żadna się nie zapłodniła. W drugiej 3 komórki, 2 zarodki, ale była ciąża biochemiczna. W trzeciej znowu 3 komórki, żadna się nie zapłodniła. Ja miałam bardzo niskie AMH. W jednym badaniu nawet 0,18. Na początku 0,6

reklama
Super podejście 😁😁😁
Dobre nastawienie to połowa sukcesu✊✊✊💪💪💪Z całego serducha życzę, by się udało 😘😘😘

@Gonia0605, kliniki w Czechach już nieaktualne, rozumiem?
Gdybyś kiedyś chciała, to podeślij mi maila na priv, to wyślę Ci wszystko, co mam😘

@annemarie, widzę, że dzisiaj dowcip masz ostry🤪🤪🤪🤪
Ty tak szybko nie załatwiaj wszystkiego, bo będziesz w ciąży drugiej(trzeciej🤔🤔🤔) przede mną i będzie mi wstyd🙈🙈🙈🤣🤣🤣
No skoro procedury się tam zmieniły, to chyba nie 😕. W razie czego napiszę, dzięki 😘

Do góry