reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja mam 41 lat. Wyniki mojego męża dużo gorsze, moje AMH też dużo gorsze... Mimo to robilismy 3 podejścia do punkcji. Niestety tylko 2 zarodki uzyskaliśmy. Potem zdecydowaliśmy się na komórki od dawczyni. Niestety jak dotąd wszystko nieudane... Mam nadzieję, że będziesz miała więcej szczęścia. Trzymam kciuki ✊✊✊
A z jakiego powodu jeśli mogę wiedzieć aż 3 podejścia do punkcji ?
Dori nie trac nadzieji,ja zostalam mama w wieku 44 lat.Fakt ze musicie sie streszczac,to wszystko cholernie sie ciagnie Ale glowa do gory😘😘😘
Super! Za którym razem Ci się udało?

reklama
Proszę o wpisanie w kalendarz, 7 wrzesień wizyta przed kriotransferem 😍😍 mam nadzieję że dostanę zielone światło 🙏🙏🙏🙏 leki zaczynam brac juz od piątku. A do 7 chyba osiwieje 🙈 (dobrze ze u fryzjera dopiero co byłam więc nie będzie widać siwych włosów pod farba 🤣🤣🤣🤣🙈) Nie mogę uwierzyć że to się dzieje i wiecie co. Dziś spotkałam się z przyjaciółka tą co wam pisalam ze zaszła w ciążę i co obie stwierdziłyśmy ze nasze dzieci będą w tym samym wieku z różnica miesiąca albo dwóch bo się uda. Za kilka tygodni będę w ciąży. Wierzę w to i modlę się o to codziennie. A to już połowa sukcesu ❤️ tam u góry najbliżsi mi w tym pomogą (moje prywatne osobiste aniołki ❤️a kilka ich mam ❤️) wstawia się do tego co trzeba i teraz zabiorę jedno dzieciątko do domu a za 2 lata wrócę po bliźniaki i raz na zawsze zakończę moja znajomość z klinika 🙈

Proszę o wpisanie w kalendarz, 7 wrzesień wizyta przed kriotransferem 😍😍 mam nadzieję że dostanę zielone światło 🙏🙏🙏🙏 leki zaczynam brac juz od piątku. A do 7 chyba osiwieje 🙈 (dobrze ze u fryzjera dopiero co byłam więc nie będzie widać siwych włosów pod farba 🤣🤣🤣🤣🙈) Nie mogę uwierzyć że to się dzieje i wiecie co. Dziś spotkałam się z przyjaciółka tą co wam pisalam ze zaszła w ciążę i co obie stwierdziłyśmy ze nasze dzieci będą w tym samym wieku z różnica miesiąca albo dwóch bo się uda. Za kilka tygodni będę w ciąży. Wierzę w to i modlę się o to codziennie. A to już połowa sukcesu ❤ tam u góry najbliżsi mi w tym pomogą (moje prywatne osobiste aniołki ❤a kilka ich mam ❤) wstawia się do tego co trzeba i teraz zabiorę jedno dzieciątko do domu a za 2 lata wrócę po bliźniaki i raz na zawsze zakończę moja znajomość z klinika 🙈
Zmien nicka z Brakujemiwiary na Czujezebedziedobrze✊✊✊✊

Powodzenia😍

Proszę o wpisanie w kalendarz, 7 wrzesień wizyta przed kriotransferem 😍😍 mam nadzieję że dostanę zielone światło 🙏🙏🙏🙏 leki zaczynam brac juz od piątku. A do 7 chyba osiwieje 🙈 (dobrze ze u fryzjera dopiero co byłam więc nie będzie widać siwych włosów pod farba 🤣🤣🤣🤣🙈) Nie mogę uwierzyć że to się dzieje i wiecie co. Dziś spotkałam się z przyjaciółka tą co wam pisalam ze zaszła w ciążę i co obie stwierdziłyśmy ze nasze dzieci będą w tym samym wieku z różnica miesiąca albo dwóch bo się uda. Za kilka tygodni będę w ciąży. Wierzę w to i modlę się o to codziennie. A to już połowa sukcesu ❤️ tam u góry najbliżsi mi w tym pomogą (moje prywatne osobiste aniołki ❤️a kilka ich mam ❤️) wstawia się do tego co trzeba i teraz zabiorę jedno dzieciątko do domu a za 2 lata wrócę po bliźniaki i raz na zawsze zakończę moja znajomość z klinika 🙈
Super podejście 😁😁😁
Dobre nastawienie to połowa sukcesu✊✊✊💪💪💪Z całego serducha życzę, by się udało 😘😘😘

@Gonia0605, kliniki w Czechach już nieaktualne, rozumiem?
Gdybyś kiedyś chciała, to podeślij mi maila na priv, to wyślę Ci wszystko, co mam😘

@annemarie, widzę, że dzisiaj dowcip masz ostry🤪🤪🤪🤪
Ty tak szybko nie załatwiaj wszystkiego, bo będziesz w ciąży drugiej(trzeciej🤔🤔🤔) przede mną i będzie mi wstyd🙈🙈🙈🤣🤣🤣

Proszę o wpisanie w kalendarz, 7 wrzesień wizyta przed kriotransferem [emoji7][emoji7] mam nadzieję że dostanę zielone światło [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120] leki zaczynam brac juz od piątku. A do 7 chyba osiwieje [emoji85] (dobrze ze u fryzjera dopiero co byłam więc nie będzie widać siwych włosów pod farba [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji85]) Nie mogę uwierzyć że to się dzieje i wiecie co. Dziś spotkałam się z przyjaciółka tą co wam pisalam ze zaszła w ciążę i co obie stwierdziłyśmy ze nasze dzieci będą w tym samym wieku z różnica miesiąca albo dwóch bo się uda. Za kilka tygodni będę w ciąży. Wierzę w to i modlę się o to codziennie. A to już połowa sukcesu [emoji3590] tam u góry najbliżsi mi w tym pomogą (moje prywatne osobiste aniołki [emoji3590]a kilka ich mam [emoji3590]) wstawia się do tego co trzeba i teraz zabiorę jedno dzieciątko do domu a za 2 lata wrócę po bliźniaki i raz na zawsze zakończę moja znajomość z klinika [emoji85]
Podoba mi się to pozytywne nastawienie! [emoji122][emoji110][emoji120][emoji3590]

A z jakiego powodu jeśli mogę wiedzieć aż 3 podejścia do punkcji ?

Super! Za którym razem Ci się udało?
W pierwszej punkcji mieliśmy 2 komórki tylko, żadna się nie zapłodniła. W drugiej 3 komórki, 2 zarodki, ale była ciąża biochemiczna. W trzeciej znowu 3 komórki, żadna się nie zapłodniła. Ja miałam bardzo niskie AMH. W jednym badaniu nawet 0,18. Na początku 0,6

reklama
Super podejście 😁😁😁
Dobre nastawienie to połowa sukcesu✊✊✊💪💪💪Z całego serducha życzę, by się udało 😘😘😘

@Gonia0605, kliniki w Czechach już nieaktualne, rozumiem?
Gdybyś kiedyś chciała, to podeślij mi maila na priv, to wyślę Ci wszystko, co mam😘

@annemarie, widzę, że dzisiaj dowcip masz ostry🤪🤪🤪🤪
Ty tak szybko nie załatwiaj wszystkiego, bo będziesz w ciąży drugiej(trzeciej🤔🤔🤔) przede mną i będzie mi wstyd🙈🙈🙈🤣🤣🤣
No skoro procedury się tam zmieniły, to chyba nie 😕. W razie czego napiszę, dzięki 😘

Do góry