reklama
@Camilleka za wizytę i dobre wiadomości!!! @Tolka20 oby było duuuzo jajek pięknych kumulusow gotowych do zapłodnienia!!! Trzymajcie się dziewczyny!!!
Ja dzisiaj teścia zawiozłam na zabieg naczyniowy na chirurgię naczyniowa bo może stracić nogę i tez mam nadzieje ze będzie dobrze !!!! No Dziewczyny aby ten dzień był szczęśliwy dla wszystkich z nas!!!! Miłego dnia
Oby z teściem było wszystko dobrze
Ojejjj to nawet może się zdarzyć że schody się pojawią przed transferem.No tak u nas też wyniki nie są super optymistyczne. Słyszałam, że Q10 a najlepiej ubichinol dobrze wpływa na kobiety z niskim AMH ale podczas terapii hormonalnej i zamierzam zażywać w trakcie. Teraz też biorę ale mam problem z regularnością.W pierwszej punkcji mieliśmy 2 komórki tylko, żadna się nie zapłodniła. W drugiej 3 komórki, 2 zarodki, ale była ciąża biochemiczna. W trzeciej znowu 3 komórki, żadna się nie zapłodniła. Ja miałam bardzo niskie AMH. W jednym badaniu nawet 0,18. Na początku 0,6
Życzę Ci żeby wszystko się udało!
KarolinaJ79
Fanka BB :)
Ja tez mam taka nadzieje bo zabieg jest obarczony bardzo dużym ryzykiem ehhh !Oby z teściem było wszystko dobrze
Kobieta Skała!!Nie chcesz wiedziecserio.
Dwodziestym ktoryms z KD
Kochana a powiedz bo drążę temat antybiotyku na bakterie w macicy - w ktorym momencie dostałaś antybiotyk - w tym samym cyklu co udany transfer? Cykl przed udanym transferem? Ja jak szalona szukam metod - pytanie czy ktos mi sie na nie zgodzi...
Powodzenia dzis kochane!! Niech te wiatry beda pomyslne!!!Cześć dziewczyny!
Wszystkim życzę powodzenia, @KarolinaJ79 cudnego widoku w ten deszczowy dzień aby dla Ciebie świeciło słonko
@Tolka20 zbieraj zbieraj i zabieraj
Ja też już w drodze do Wawy, pada, leje, wieje.. Nieprzyjemnie się jedzie ale liczę
Że chociaż wieści będą dobre i dostanę leki na następny cykl i zielone światło dla 2 podejścia
@Murawa @annemarie laski a wy obie w CZ dzialacie ?
12 dpt beta 472,0 już chyba musi być dobrze. Badać jeszcze?
10dpt 222
7dpt 70.
dac se juz spokoj
Rosnie pieknie!!
Martaem1983
Dzisiaj rozmawiałam z lekarka. Kazała odczekać 2 pełne cykle i zabieramy się do robotybardzo się cieszę
reklama
Wesoła_Aga
27.08. - usg @KarolinaJ79
27.08. - punkcja @Tolka20
27.08. - wizyta w klinice @Camilleka
27.08. - wizyta przed kriotransferem @pauli890
Do boju dziewczyny!
I wracajcie tylko z dobrymi wiadomościami
27.08. - punkcja @Tolka20
27.08. - wizyta w klinice @Camilleka
27.08. - wizyta przed kriotransferem @pauli890