reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kurcze ich podejscie mnie przeraża [emoji53]na wszystko maja czas. W Polsce co 4 tyg usg a w Anglii 3 na cala ciążę. Istny cyrk[emoji2356]ja w weekend bede dzwonić do Londynu i szukac polskiego ginekologa zeby mial wszystko pod kontrolą. Bede spokojniejsza bo anglika nie ufam
W PL masz co 4tyg usg jak chodzisz prywatnie. Na NFZ są 3 usg, z resztą u mnie też.
Nie wyobrażam sobie tego, ale to międzynarodowy standard w publicznej opiece zdrowia.

reklama
No to skoro wedlug jej wyliczen wszystko powinno byc tak dokladnie to u mnie jst niestety opoznienie ;( Mam nadzieje teraz juz tylko ze inny sprzet - jeste bardzo dumna z serduszka ze tak podskoczyla ale teraz inny problem - tak jak piszesz treba ten lek oswoic ...
Daj dane to policzymy.
Opoznienie 2-3dni na tym etapie nie jest problemem. Tydzień już wg mnie tak.

Daj dane to policzymy.
Opoznienie 2-3dni na tym etapie nie jest problemem. Tydzień już wg mnie tak.
Przed chwila policzylam to wedlug tego co bylo w gameta opoznienie 3 dni - Sandra mi napisala ze od transferu odejmuje wiek kropka czyli u mnie 4 i 14 dni - tak wychodzi na kazdej aplikacji - tyle bylo u mnie spokoju - mam jeszcze nadzieje ze inny sprzet - teraz musze czekac. Dzieki ;) ide spac.

Przed chwila policzylam to wedlug tego co bylo w gameta opoznienie 3 dni - Sandra mi napisala ze od transferu odejmuje wiek kropka czyli u mnie 4 i 14 dni - tak wychodzi na kazdej aplikacji - tyle bylo u mnie spokoju - mam jeszcze nadzieje ze inny sprzet - teraz musze czekac. Dzieki ;) ide spac.
No to 3 dni to myślę, że jest ok.
Ja też tak liczę - jeśli transfer powiedzmy 20.07 to umownie pierwszy dzień miesiączki przy blastce to 1.07 czyli dziś bylby 7t1d.

No to 3 dni to myślę, że jest ok.
Ja też tak liczę - jeśli transfer powiedzmy 20.07 to umownie pierwszy dzień miesiączki przy blastce to 1.07 czyli dziś bylby 7t1d.
Dziekuje - nparawde ;) Miw ychodzi wedlug tego co policzylas dzisiaj 3 dni opoznienie ale w Gamecie bylam dokladnie tydzien temu i wtedy byloby dwa dni opoznienia - zostawiam to tak - nic nie zrobie. a jak jest 4AA to pieciodnowy czy czterodniowy? Ja licze jako pieciodniowy.

reklama
Dziekuje - nparawde ;) Miw ychodzi wedlug tego co policzylas dzisiaj 3 dni opoznienie ale w Gamecie bylam dokladnie tydzien temu i wtedy byloby dwa dni opoznienia - zostawiam to tak - nic nie zrobie. a jak jest 4AA to pieciodnowy czy czterodniowy? Ja licze jako pieciodniowy.
Nie mam pojecia. U mnie nie podają oznaczeń zarodkow i ja tego zupełnie nie ogarniam.
Będzie dobrze, nie zadręczaj się. Mimo pesymistycznego nastawienia matki, dzidzia rośnie więc luz.

Do góry