reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurcze ich podejscie mnie przeraża [emoji53]na wszystko maja czas. W Polsce co 4 tyg usg a w Anglii 3 na cala ciążę. Istny cyrk[emoji2356]ja w weekend bede dzwonić do Londynu i szukac polskiego ginekologa zeby mial wszystko pod kontrolą. Bede spokojniejsza bo anglika nie ufam
W PL masz co 4tyg usg jak chodzisz prywatnie. Na NFZ są 3 usg, z resztą u mnie też.
Nie wyobrażam sobie tego, ale to międzynarodowy standard w publicznej opiece zdrowia.

reklama
No to skoro wedlug jej wyliczen wszystko powinno byc tak dokladnie to u mnie jst niestety opoznienie ;( Mam nadzieje teraz juz tylko ze inny sprzet - jeste bardzo dumna z serduszka ze tak podskoczyla ale teraz inny problem - tak jak piszesz treba ten lek oswoic ...
Daj dane to policzymy.
Opoznienie 2-3dni na tym etapie nie jest problemem. Tydzień już wg mnie tak.

Daj dane to policzymy.
Opoznienie 2-3dni na tym etapie nie jest problemem. Tydzień już wg mnie tak.
Przed chwila policzylam to wedlug tego co bylo w gameta opoznienie 3 dni - Sandra mi napisala ze od transferu odejmuje wiek kropka czyli u mnie 4 i 14 dni - tak wychodzi na kazdej aplikacji - tyle bylo u mnie spokoju - mam jeszcze nadzieje ze inny sprzet - teraz musze czekac. Dzieki ;) ide spac.

Przed chwila policzylam to wedlug tego co bylo w gameta opoznienie 3 dni - Sandra mi napisala ze od transferu odejmuje wiek kropka czyli u mnie 4 i 14 dni - tak wychodzi na kazdej aplikacji - tyle bylo u mnie spokoju - mam jeszcze nadzieje ze inny sprzet - teraz musze czekac. Dzieki ;) ide spac.
No to 3 dni to myślę, że jest ok.
Ja też tak liczę - jeśli transfer powiedzmy 20.07 to umownie pierwszy dzień miesiączki przy blastce to 1.07 czyli dziś bylby 7t1d.

No to 3 dni to myślę, że jest ok.
Ja też tak liczę - jeśli transfer powiedzmy 20.07 to umownie pierwszy dzień miesiączki przy blastce to 1.07 czyli dziś bylby 7t1d.
Dziekuje - nparawde ;) Miw ychodzi wedlug tego co policzylas dzisiaj 3 dni opoznienie ale w Gamecie bylam dokladnie tydzien temu i wtedy byloby dwa dni opoznienia - zostawiam to tak - nic nie zrobie. a jak jest 4AA to pieciodnowy czy czterodniowy? Ja licze jako pieciodniowy.

reklama
Dziekuje - nparawde ;) Miw ychodzi wedlug tego co policzylas dzisiaj 3 dni opoznienie ale w Gamecie bylam dokladnie tydzien temu i wtedy byloby dwa dni opoznienia - zostawiam to tak - nic nie zrobie. a jak jest 4AA to pieciodnowy czy czterodniowy? Ja licze jako pieciodniowy.
Nie mam pojecia. U mnie nie podają oznaczeń zarodkow i ja tego zupełnie nie ogarniam.
Będzie dobrze, nie zadręczaj się. Mimo pesymistycznego nastawienia matki, dzidzia rośnie więc luz.

Do góry