reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję,że pytasz ;) ... zabrałam jednego blastusia a dwa zostały zamrożone ;) ... teraz statam się nie zwariować i czekam [emoji849] w środę i czwartek podbrzusze ćmiło ... dziś cisza [emoji85] i weź tu trzymaj fason w tej nie wiedzy [emoji849] ... póki co mam ambitny plan i zamierzam bete zrobic w sobotę - będzie to 10 dni po transferze ...

Jakoś zleci, chociaż to czekanie może wykończyć ;) też tym razem wytrzymałam do 9dpt, wtedy już jest wszystko jasne :) powodzenia ✊ ✊ ✊

reklama
Dziękuję bardzo. Polecasz jakiegoś konkretengo lekarza?
Ja się leczę w invicta i tutaj polecam dr Kunicki ginekolog- endokrynolog. Dziewczyny zadowolone tez są z dr Jeżak - ja mam co do niego mieszane uczucia :p Może powiedz jaki u was czynnik niepłodności? Łatwiej będzie doradzić.

Cześć ja polecam fertine może mało znana ale nam się udało za 1 razem polecam dr bednarowska od początku do końca była z nami nawet na urlopie pisała co robić dalej powodzenia 🤞

Jakoś zleci, chociaż to czekanie może wykończyć ;) też tym razem wytrzymałam do 9dpt, wtedy już jest wszystko jasne :) powodzenia ✊ ✊ ✊
9 dpt to mi chyba relanium nie wystarczy buehehe. Ja już kombinuje żeby zrobić hcg 6dpt i sprawdzić czy przyrasta 8dpt:p albo jeszcze lepiej 4dpt a potem 6dpt bo mam ten cholerny pregnyl.

Dzień dobry. Tak to będzie mój dzień, od dziś będę w ciąży, głęboko w to wierzę 😁 znacie te wszystkie przysłowia "wiara góry przenosi" wiara to połowa sukcesu więc ja postanowiłam wierzyć w kropka od samego początku💪💪❤️❤️ stosuje też afirmacje co zmienia trochę moje nastawienie.
Kochana ja wiem ze nie masz jeszcze pewności jak to się u Ciebie skończy ale czy uświadomiłas sobie ze właśnie TERAZ jesteś w ciąży?? 🤰🤰🤰Powinnaś się cieszyć tym stanem wkoncu tyle o to walczylas a chwilę temu myślami byłaś już na zabiegu. My z tego forum wiemy za dużo i dlatego ciągle się stresujemy że coś może być nie tak.. A stres szkodzi. Zawsze w takich sytuacjach myślę o znajomej która się dowiedziała o ciąży w 4 miesiącu, zero stresu zero badań zero diety leków, praca alkohol i... Zdrowe dziecko.
Polecam wszystkim wyciszyć umysł, joga relaksacja 🧘‍♀️🧘‍♀️🧘‍♀️ i same pozytywne myśli 🤗

Powodzenia 😘✊✊✊

Niestety wczoraj powtórzyłam bete i wynik 67. Tak więc wyszło że biochemiczna. Serducho to myślałam że mi pęknie z żalu. Przestroga dla mnie żeby za wcześnie nie testować bo nie brałam pod uwagę takiego scenariusza. Zawsze miałam albo 0 albo jak już urosła to sukces a tu taki psikus od życia. No cóż za jakieś 1.5 miesiąca próbuje znów. Trzymam za Was kciuki dziewczyny.

Strasznie jest mi przykro... ☹️ Serce pęka ale bądź silna! ❤️

reklama
9 dpt to mi chyba relanium nie wystarczy buehehe. Ja już kombinuje żeby zrobić hcg 6dpt i sprawdzić czy przyrasta 8dpt:p albo jeszcze lepiej 4dpt a potem 6dpt bo mam ten cholerny pregnyl.

Sikacza zrobiłam 7dpt, bo już nie mogłam wytrzymać😉 pewnie dlatego, że wyszła druga kreska to poczekałam z betą dłużej, żeby co chwilę nie sprawdzać przyrostów i się nie wykończyć, zazdroszczę relanium :D

Do góry