reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No widzisz
Noooo ja tez mam takie wrazenie ja do tego mialam powazne skurcze zreszta co chwile mnie boli jak na okres ;) Teraz juz tylko taki leciutki braz - ale wiesz co mialam w glowie jak bylo tyyyle rozowej krwi - skrzepow nie bylo... Dziekuje teraz kolejna wizyta juz u ordynatora a pozniej sie zobaczy napewno wroce do kliniki bez wzgledu na sytuacje we wrzesniu jak moj wroci - oni sie znaja bo razem w Matce Polce pracowali. Oby nie bylo juz krwawien to bede spokojniejsza i zostawiam wszystko losowi...
No i super. To lezakuj sobie twraz grzecznie😊

reklama
Bazylia nie zazdroszcze tej sytuacji ale weirze, żę się to poukłada jeszcze i uspokoi.

A u mnie TSH po miesiącu spadło z 3.5 na 3. Hmmm nie wiem czy się czepiać że tak mało czy to jest normalne przy najmniejszej dawce...

Eh zaraz dojdzie do tego że nigdy mi nie zrobią tego in vitro 😵 😵 😵 😅🤪😡

Głupie TSH

@Linaaa kochanie powodzenia jutro na transferze - pisze juz dzisiaj bo mam nadzieje ze jutro pospie ;) Pamietaj nasz doktorek ma dobra ręke - i nie denerwuj sie, mnie chyba widzialas w klinice jaka bylam zeschizowana - balam sie ze po badaniach zarodek sie nie rozmrozi. To bedzie piekny dzien ❤ ❤ ❤

Niestety wczoraj powtórzyłam bete i wynik 67. Tak więc wyszło że biochemiczna. Serducho to myślałam że mi pęknie z żalu. Przestroga dla mnie żeby za wcześnie nie testować bo nie brałam pod uwagę takiego scenariusza. Zawsze miałam albo 0 albo jak już urosła to sukces a tu taki psikus od życia. No cóż za jakieś 1.5 miesiąca próbuje znów. Trzymam za Was kciuki dziewczyny.

Niestety wczoraj powtórzyłam bete i wynik 67. Tak więc wyszło że biochemiczna. Serducho to myślałam że mi pęknie z żalu. Przestroga dla mnie żeby za wcześnie nie testować bo nie brałam pod uwagę takiego scenariusza. Zawsze miałam albo 0 albo jak już urosła to sukces a tu taki psikus od życia. No cóż za jakieś 1.5 miesiąca próbuje znów. Trzymam za Was kciuki dziewczyny.
Przykro mi kochana... 😢
Masz rację, kiedy beta zaczyna rosnąć i przestaje, to żal jest jeszcze większy. Ale niestety takie scenariusze też się zdarzają 😔. Nie poddawaj się, zobacz ilu dziewczynom się udało... kiedyś dla Ciebie też zaświeci słoneczko 😘

Zdjecie jutro bo nie dawno wrocilam i jestem padnieta - echo serca bez zmian 107 - ale powiedzial ze na tym wetapie tak okolo 110 powinno byc.nTrzeba czekac. Krwiak mas sie wchlonac sam ale duzo lezenia. Odrzucil acard ale fraxiparyne zmienil z ampulki 0,4 na 0,6 i koniecznie dalej encorton. Obiecal ze jak cos to pomoze w szpitalu. Mam byc przygotowana na wszystkie scenariusze ale malenstwo jest i serducho bije ;)
Odpocznij sobie... Leż i zostaw wszystko losowi, naturze, Bogu, w cokolwiek wierzysz. Czasem trzeba wziąć gleboki oddech, inaczej udusisz się od namiaru emocji, strachu.
Trzymam kciuki za Was, a Ty zrób co możesz najlepszego... Nie przemęczaj się, śpij i zażywaj nudy 😘😘😘😘😘

@Linaaa kochanie powodzenia jutro na transferze - pisze juz dzisiaj bo mam nadzieje ze jutro pospie ;) Pamietaj nasz doktorek ma dobra ręke - i nie denerwuj sie, mnie chyba widzialas w klinice jaka bylam zeschizowana - balam sie ze po badaniach zarodek sie nie rozmrozi. To bedzie piekny dzien ❤ ❤ ❤
Dzień dobry. Tak to będzie mój dzień, od dziś będę w ciąży, głęboko w to wierzę 😁 znacie te wszystkie przysłowia "wiara góry przenosi" wiara to połowa sukcesu więc ja postanowiłam wierzyć w kropka od samego początku💪💪❤️❤️ stosuje też afirmacje co zmienia trochę moje nastawienie.
Kochana ja wiem ze nie masz jeszcze pewności jak to się u Ciebie skończy ale czy uświadomiłas sobie ze właśnie TERAZ jesteś w ciąży?? 🤰🤰🤰Powinnaś się cieszyć tym stanem wkoncu tyle o to walczylas a chwilę temu myślami byłaś już na zabiegu. My z tego forum wiemy za dużo i dlatego ciągle się stresujemy że coś może być nie tak.. A stres szkodzi. Zawsze w takich sytuacjach myślę o znajomej która się dowiedziała o ciąży w 4 miesiącu, zero stresu zero badań zero diety leków, praca alkohol i... Zdrowe dziecko.
Polecam wszystkim wyciszyć umysł, joga relaksacja 🧘‍♀️🧘‍♀️🧘‍♀️ i same pozytywne myśli 🤗

Ja wczoraj cały dzień w pracy więc dopiero nadrabiam😊
Dziewczyny ja już w domku 😊
Jest cud 🥰
Wszystko jest super! 😍 jest serduszko ❤
Piękny widok 😭
Pożegnałam się już dzisiaj z lekarzem i kliniką
Polecił mi innego lekarza do prowadzenia ciąży 🙂 jeszcze nie dociera 🙈

Gratulacje! Spokojnej ciąży🙂

Dziewczyny poruszałam się jest bąbel 2 mm z bijącym serduszkiem ❤❤❤❤
Super! Gratuluję!
nie zdąrze wynik 7- 10 dni ROBOCZYCH
Ja przed pierwszą wizytą w klinice zrobiłam tylko AMH bo tylko to kazali. Resztę wyników łącznie z chlamydia będą mi robić na wizycie, więc chybato badanie nie jest aż tak potrzebne na start. Może nie rezygnuj z wizyty jeśli już jesteś umowiona😉

reklama
Dziewczyny ja już w domku 😊
Jest cud 🥰
Wszystko jest super! 😍 jest serduszko ❤
Piękny widok 😭
Pożegnałam się już dzisiaj z lekarzem i kliniką
Polecił mi innego lekarza do prowadzenia ciąży 🙂 jeszcze nie dociera 🙈
Dobry.
Doczytuję.
Nawet nie wiesz, jak się cieszę Ślicznoto💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
Dalej już tylko pięknie✊✊✊😘😘😘

Do góry