katherinnn
Fanka BB :)
Prawidłowe podejście. Tak ma być! czasem wiara i optymizm potrafią zdziałać cuda.Dzień dobry. Tak to będzie mój dzień, od dziś będę w ciąży, głęboko w to wierzę znacie te wszystkie przysłowia "wiara góry przenosi" wiara to połowa sukcesu więc ja postanowiłam wierzyć w kropka od samego początku❤❤ stosuje też afirmacje co zmienia trochę moje nastawienie.
Kochana ja wiem ze nie masz jeszcze pewności jak to się u Ciebie skończy ale czy uświadomiłas sobie ze właśnie TERAZ jesteś w ciąży?? Powinnaś się cieszyć tym stanem wkoncu tyle o to walczylas a chwilę temu myślami byłaś już na zabiegu. My z tego forum wiemy za dużo i dlatego ciągle się stresujemy że coś może być nie tak.. A stres szkodzi. Zawsze w takich sytuacjach myślę o znajomej która się dowiedziała o ciąży w 4 miesiącu, zero stresu zero badań zero diety leków, praca alkohol i... Zdrowe dziecko.
Polecam wszystkim wyciszyć umysł, joga relaksacja i same pozytywne myśli
Ja głęboko wierzę, że skoro już wreszcie zaczynam przygodę z in vitro to musi się udać i wkrótce będę tuliła swoje pierwsze wytęsknione maleństwo innej możliwości nie ma