reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry. Tak to będzie mój dzień, od dziś będę w ciąży, głęboko w to wierzę 😁 znacie te wszystkie przysłowia "wiara góry przenosi" wiara to połowa sukcesu więc ja postanowiłam wierzyć w kropka od samego początku💪💪❤❤ stosuje też afirmacje co zmienia trochę moje nastawienie.
Kochana ja wiem ze nie masz jeszcze pewności jak to się u Ciebie skończy ale czy uświadomiłas sobie ze właśnie TERAZ jesteś w ciąży?? 🤰🤰🤰Powinnaś się cieszyć tym stanem wkoncu tyle o to walczylas a chwilę temu myślami byłaś już na zabiegu. My z tego forum wiemy za dużo i dlatego ciągle się stresujemy że coś może być nie tak.. A stres szkodzi. Zawsze w takich sytuacjach myślę o znajomej która się dowiedziała o ciąży w 4 miesiącu, zero stresu zero badań zero diety leków, praca alkohol i... Zdrowe dziecko.
Polecam wszystkim wyciszyć umysł, joga relaksacja 🧘‍♀️🧘‍♀️🧘‍♀️ i same pozytywne myśli 🤗
Prawidłowe podejście. Tak ma być!😊 czasem wiara i optymizm potrafią zdziałać cuda.
Ja głęboko wierzę, że skoro już wreszcie zaczynam przygodę z in vitro to musi się udać i wkrótce będę tuliła swoje pierwsze wytęsknione maleństwo🤗 innej możliwości nie ma

reklama
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekującym na wyniki i wizyty.

✊✊✊Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😊😊😊😘😘😘😘😘😘😘
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)😊😊😊😊
Będzie się działo 🥰🥰🥰🥰🥰

14.08. - 2 weryfikacja @Riddikulus ✊ ✊ ✊
14.08. - transfer @Linaaa ✊ ✊ ✊
14.08. - punkcja @Alkalalka82 ✊ ✊ ✊
17.08. - beta @cikulinka
17.08. - beta @Waleczna36
18.08. - wizyta serduszkowa @Czarna1985
19.08. - 3 weryfikacja @Riddikulus
19.08. - usg @mary.m
19.08. - wizyta przed transferem @maria_92
21.08. - wizyta kwalifikacyjna @katherinnn
24.08. - wizyta serduszkowa @Mirka30
24.08. - wizyta przed transferem @Ananasowa93
27.08. - usg @KarolinaJ79
27.08. - wizyta w klinice @Camilleka
27.08. - wizyta przed kriotransferem @pauli890
04.09. - początek stymulacji @Evela.6

2020-08-20 sandra777.12 - termin porodu ❤
2020-09-03 Nencia - termin porodu ❤
2020-09-28 E-lenna - termin porodu ❤
2020-10-04 Artemida90 - termin porodu ❤
2020-10-08 Liliana87 - termin porodu ❤
2020-10-30 Laurka2019 - termin porodu ❤
2020-11-02 Alicja90 - termin porodu ❤
2020-11-06 Netiaskitchen - termin porodu ❤
2020-11-11 Smętna30 - termin porodu ❤
2021-01-14 Curly89 - termin porodu ❤

@Riddikulus ✊✊✊✊ za dzisiejszy wynik, niech beta rośnie do nieba :) oby było dziś już coś widać ☺
@Linaaa ✊✊✊✊ za udany transfer! dziś już wrócisz do domu w dwupaku :) niech Kropek się zadomawia ☺🥰🥰🥰
@Alkalalka82 ✊✊✊✊ za dzisiejszą punkcję, żeby poszło szybko i sprawnie i za cały koszyczek pięknych jajeczek!! 🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚☺☺☺

✊✊✊✊✊✊ za wszystkie Dziewczyny działające zza krzaków ☺☺☺

Hej dziewczyny! Widzę, że wątek jest bardzo długi, a ja mam pytanie do osób, które leczą się w Warszawie - w jakie kliniki leczenia bezpłodności polecacie? Przyszedł u mnie czas, że powinnam się zacząć za taką kliniką rozglądać...

Bardzo dziękuję za każdą odpowiedź!

Hej dziewczyny! Widzę, że wątek jest bardzo długi, a ja mam pytanie do osób, które leczą się w Warszawie - w jakie kliniki leczenia bezpłodności polecacie? Przyszedł u mnie czas, że powinnam się zacząć za taką kliniką rozglądać...

Bardzo dziękuję za każdą odpowiedź!
Ja polecam invicta, wydaje mi się ze to jedna z lepszych klinik. Novum nie hoduje zarodków do 5 doby- to nie standard, nie robi PGS, PGD. Invimed niby coś stara się dogonić invicta ale słabo mu to idzie. No, ale czasem to zależy od lekarza a nie od kliniki. W invimedzie straszny bałagan był kiedyś. No, ale moze maja parking jak Novum bo invicta nie ma.
Edit:invimed nie podaje zarodków klasy C żeby mieć większy succes rate, który porównywalny jest do invicta a Ci podają wszystko co jakoś rokuje. Novum w tym zakresie jest jeszcze bardziej wyluzowane bo nawet Klasę C w 3 dobie podaje.

@anula88 jak po transferze?? zabrałaś Kropka?
Dziękuję,że pytasz ;) ... zabrałam jednego blastusia a dwa zostały zamrożone ;) ... teraz statam się nie zwariować i czekam [emoji849] w środę i czwartek podbrzusze ćmiło ... dziś cisza [emoji85] i weź tu trzymaj fason w tej nie wiedzy [emoji849] ... póki co mam ambitny plan i zamierzam bete zrobic w sobotę - będzie to 10 dni po transferze ...

Dziękuję,że pytasz ;) ... zabrałam jednego blastusia a dwa zostały zamrożone ;) ... teraz statam się nie zwariować i czekam [emoji849] w środę i czwartek podbrzusze ćmiło ... dziś cisza [emoji85] i weź tu trzymaj fason w tej nie wiedzy [emoji849] ... póki co mam ambitny plan i zamierzam bete zrobic w sobotę - będzie to 10 dni po transferze ...
Wytrwala jesteś:p ja nie dam rady :-)czekać aż 10dni.

reklama
Ja polecam invicta, wydaje mi się ze to jedna z lepszych klinik. Novum nie hoduje zarodków do 5 doby- to nie standard, nie robi PGS, PGD. Invimed niby coś stara się dogonić invicta ale słabo mu to idzie. No, ale czasem to zależy od lekarza a nie od kliniki. W invimedzie straszny bałagan był kiedyś. No, ale moze maja parking jak Novum bo invicta nie ma.
Edit:invimed nie podaje zarodków klasy C żeby mieć większy succes rate, który porównywalny jest do invicta a Ci podają wszystko co jakoś rokuje. Novum w tym zakresie jest jeszcze bardziej wyluzowane bo nawet Klasę C w 3 dobie podaje.

Dziękuję bardzo. Polecasz jakiegoś konkretengo lekarza?

Do góry