A do którego tygodnia miałaś takie przygody?Tak.W drugiej ciąży było gorzej i mimo ze bylam zapewniana ze nic złego nie widać ciaza książkowa to plamienia krwawienia były częste.W pierwszej ciąży cos mniej ale były również stresujące.
reklama
Z końcem pierwszego trymestru skończyły się zarówno w 1 jak i w 2 ciazyA do którego tygodnia miałaś takie przygody?
Dzięki Ci za te slowa! Nie zostaje nam nic innego jak czekać do końca tego pierwszego trymestru. Oby z maluchami było wszystko okjeszcze wam dodam ze lekarze mi mówili że takie plamienia krwawienia ma naprawdę dużo kobiet i są normalne tyle ze nie u każdej wiadomo.Ponoc 45 procent kobiet ma takie plamienia krwawienia
KarolinaJ79
Fanka BB :)
@bazylia128 wrocilas już???
bazylia128
Zdjecie jutro bo nie dawno wrocilam i jestem padnieta - echo serca bez zmian 107 - ale powiedzial ze na tym wetapie tak okolo 110 powinno byc.nTrzeba czekac. Krwiak mas sie wchlonac sam ale duzo lezenia. Odrzucil acard ale fraxiparyne zmienil z ampulki 0,4 na 0,6 i koniecznie dalej encorton. Obiecal ze jak cos to pomoze w szpitalu. Mam byc przygotowana na wszystkie scenariusze ale malenstwo jest i serducho bijeO Nie!!!! Poważnie ma fote. Aaaa! Poczekam oczywiście. Zawsze moim marzeniem bylo pojechac do Poznania i odwiedzić te wszystkie miejsca jezycjady kwiat kalafiora tez uwielbiam chyba najbardziej ale super bede czkeac
bazylia128
Tak - dobrze ze pojechalam - pamietal mnie jak sobie musialam poradzic jeszcze z pustym jajejm - echo bez zmian dalej na 107 - ale daje nadzieje... Krwiak jest i troche jakby plynu - lezec i sie relaksowac i MODLIC@bazylia128 wrocilas już???
motylek24
No i teraz już tylko odpoczywaj.Zdjecie jutro bo nie dawno wrocilam i jestem padnieta - echo serca bez zmian 107 - ale powiedzial ze na tym wetapie tak okolo 110 powinno byc.nTrzeba czekac. Krwiak mas sie wchlonac sam ale duzo lezenia. Odrzucil acard ale fraxiparyne zmienil z ampulki 0,4 na 0,6 i koniecznie dalej encorton. Obiecal ze jak cos to pomoze w szpitalu. Mam byc przygotowana na wszystkie scenariusze ale malenstwo jest i serducho bije
reklama
bazylia128
Noooo ja tez mam takie wrazenie ja do tego mialam powazne skurcze zreszta co chwile mnie boli jak na okres Teraz juz tylko taki leciutki braz - ale wiesz co mialam w glowie jak bylo tyyyle rozowej krwi - skrzepow nie bylo... Dziekuje teraz kolejna wizyta juz u ordynatora a pozniej sie zobaczy napewno wroce do kliniki bez wzgledu na sytuacje we wrzesniu jak moj wroci - oni sie znaja bo razem w Matce Polce pracowali. Oby nie bylo juz krwawien to bede spokojniejsza i zostawiam wszystko losowi...Tak, Słońce mam też krwiaka. Choć już dwa tyg minęły od ostatniego krwawienia. Myślałam, że się wchłonął, ale wczoraj znów powtórka z rozrywki dziś się znowu czuję jakbym miała pęknąć i miałaby mnie zalać krew. Nic mi nie zostaje tylko czekać na kolejne USG Ty też poczekaj jak rozwinie się sytuacja, a my tu będziemy trzymać kciuki za Twojego maluszka ❤
Podziel się: