reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
jeszcze wam dodam ze lekarze mi mówili że takie plamienia krwawienia ma naprawdę dużo kobiet i są normalne tyle ze nie u każdej wiadomo.Ponoc 45 procent kobiet ma takie plamienia krwawienia

jeszcze wam dodam ze lekarze mi mówili że takie plamienia krwawienia ma naprawdę dużo kobiet i są normalne tyle ze nie u każdej wiadomo.Ponoc 45 procent kobiet ma takie plamienia krwawienia
Dzięki Ci za te slowa! Nie zostaje nam nic innego jak czekać do końca tego pierwszego trymestru. Oby z maluchami było wszystko ok ✊🏻

Super, że przyszłych mam jest coraz więcej 👍👍👍👍

A powiedzcie mi dziewczynki, jak długo brać koenzym Q10 i omega 3 by polepszyła się jakość komóreczek?!🧐

O Nie!!!! Poważnie ma fote. Aaaa! Poczekam oczywiście. Zawsze moim marzeniem bylo pojechac do Poznania i odwiedzić te wszystkie miejsca jezycjady😊 kwiat kalafiora tez uwielbiam chyba najbardziej😊😊😊😊😊 ale super😊😊😊😊 bede czkeac
Zdjecie jutro bo nie dawno wrocilam i jestem padnieta - echo serca bez zmian 107 - ale powiedzial ze na tym wetapie tak okolo 110 powinno byc.nTrzeba czekac. Krwiak mas sie wchlonac sam ale duzo lezenia. Odrzucil acard ale fraxiparyne zmienil z ampulki 0,4 na 0,6 i koniecznie dalej encorton. Obiecal ze jak cos to pomoze w szpitalu. Mam byc przygotowana na wszystkie scenariusze ale malenstwo jest i serducho bije ;)

Zdjecie jutro bo nie dawno wrocilam i jestem padnieta - echo serca bez zmian 107 - ale powiedzial ze na tym wetapie tak okolo 110 powinno byc.nTrzeba czekac. Krwiak mas sie wchlonac sam ale duzo lezenia. Odrzucil acard ale fraxiparyne zmienil z ampulki 0,4 na 0,6 i koniecznie dalej encorton. Obiecal ze jak cos to pomoze w szpitalu. Mam byc przygotowana na wszystkie scenariusze ale malenstwo jest i serducho bije ;)
No i teraz już tylko odpoczywaj.

reklama
Tak, Słońce mam też krwiaka. Choć już dwa tyg minęły od ostatniego krwawienia. Myślałam, że się wchłonął, ale wczoraj znów powtórka z rozrywki :( dziś się znowu czuję jakbym miała pęknąć i miałaby mnie zalać krew. Nic mi nie zostaje tylko czekać na kolejne USG 🤷🏻‍♀️ Ty też poczekaj jak rozwinie się sytuacja, a my tu będziemy trzymać kciuki za Twojego maluszka ❤
Noooo ja tez mam takie wrazenie ja do tego mialam powazne skurcze zreszta co chwile mnie boli jak na okres ;) Teraz juz tylko taki leciutki braz - ale wiesz co mialam w glowie jak bylo tyyyle rozowej krwi - skrzepow nie bylo... Dziekuje teraz kolejna wizyta juz u ordynatora a pozniej sie zobaczy napewno wroce do kliniki bez wzgledu na sytuacje we wrzesniu jak moj wroci - oni sie znaja bo razem w Matce Polce pracowali. Oby nie bylo juz krwawien to bede spokojniejsza i zostawiam wszystko losowi...

Do góry