O Nie!!!! Poważnie ma fote. Aaaa! Poczekam oczywiście. Zawsze moim marzeniem bylo pojechac do Poznania i odwiedzić te wszystkie miejsca jezycjady kwiat kalafiora tez uwielbiam chyba najbardziej ale super bede czkeacJak wroce bo zaraz jedziemy - to Ci cos wysle ale obiecaj ze poczekasz Zdjecie na kotrym jest mama mojego Łukasza z Małgorzata Musierowicz w objeciach !!!! To byla ich sasiadka a ja w mlodoci przeczytalam wszystkie chyba jej ksiazki a najbardziej lubialam KWIAT KALAFIORA!!! Podobno starszna z niej zolza byla i bardzo niechlujna jako juz taka nastolatka
reklama
KarolinaJ79
Fanka BB :)
Ok czyli zacisniete!!!!za 10 dni
KarolinaJ79
Kurczę noe wiem co zaznaczyć z emotkę - co do Ani to super, a sarny- przerażajace ze ludzie są bez serca!!!Mam caly tom wszystkich satrych wydan Ani - bede chyba od nowa czytac - pozniej zrobie ci zdkjecie bo musze sie zdrzemnac chwile... Wszystkie stare mozliwe filmy z Ani tez mam a ten netflix mi sie nie za bardzo podobal. Wyobrazcie sobie ze jak jechalam do kliniki to przezylam koszmar i nie wiem dlaczego akurat w tym momencie i na moich oczach na dorge w lesie wybiegla przed samochod przede mna mloda sarna - babka ja stuknela i odjechala!!!! a ja stalam i nie wiedzialam co robic - wyszlam bo ona sie szamotala - nie umiala stanac na nogi i zatrzymal sie w koncy inny pan ktorty ja wzial i przellozyl na trwae - chwile polezala i wstala - to bylo straszne!!!! Przez to sie spoznilam do kliniki - ale jak weszlam to do samej rejestracji byla taka kolejka ze na dworze ludzie stali!!! Masakra ilu nas z problemami nieplodnosci jest ;(
nieagatka
I u mnie.To samo u mnie
Tak, Słońce mam też krwiaka. Choć już dwa tyg minęły od ostatniego krwawienia. Myślałam, że się wchłonął, ale wczoraj znów powtórka z rozrywki dziś się znowu czuję jakbym miała pęknąć i miałaby mnie zalać krew. Nic mi nie zostaje tylko czekać na kolejne USG Ty też poczekaj jak rozwinie się sytuacja, a my tu będziemy trzymać kciuki za Twojego maluszkaDziekuje kochanie - a ty dlaczego krwaiwsz tez masz tego krwiaka potworniaka ?
mary.m
Dziewczynki, dziś robiłam badania i mam pytanie odnośnie wskaźnika homa.
Wyszedł mi równo 2. Glukoza 94, insulina 8.6
Czy powinnam dalej drążyć?
Nie robiłam narazie po obciążeniu bo jestem żydek i składam pieniążki na transfer [emoji85]
Rok temu robiłam po obciążeniu to miałam bardzo podobne wyniki i babeczka powiedziała że nie jest źle
Glukoza
Na czczo 92.5
1h 134
2h 94
Insulina
Na czczo 8.7
1h 64.8
2h 45.2
Czy już wtedy były przesłanki do IO?
Mi się wydaje, że wygląda to dobrze no ale może ktoś bardziej obeznany w temacie się wypowie
To podejście w UK. Gin mojej kumpeli na jednej z wizyt ciążowych powiedział, że UK w kwestii ciąży to kraj trzeciego świata. Pewnie miał powody by tak mówić.A to krwiaki w ciąży są niebezpieczne?
Ja nie dostałam nawet zwolnienia normalnie pracowałam i powiedzieli, że się wchłonie więc albo nie są nie wiadomo jak niebezpieczne, albo jak zwykle podejście w UK
@bazylia128 u mnie też było najpierw 111, cztery dni później ponad 130 i też się cholernie martwie, idę w poniedziałek sprawdzić co i jak. Trzymam kciuki za Ciebie i Kropeczka. Jaki miał wymiar?
Wesoła_Aga
Może jeszcze nic straconego, zrób badania przed okresem i idź na wizytę, możliwe nie będzie problemu jeśli wynik doniesiesz za parę dni
nie zdąrze wynik 7- 10 dni ROBOCZYCH
reklama
Tak.W drugiej ciąży było gorzej i mimo ze bylam zapewniana ze nic złego nie widać ciaza książkowa to plamienia krwawienia były częste.W pierwszej ciąży cos mniej ale były również stresujące.Kochana a ty chyba tez krwawilas na poczatku i chba nawet po szpitalach jezdzilas?
Podziel się: