reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moze Wam nie powiedzial bo bilo w granicach normy - a mi powiedzial bo za slabo ;( zapomnialam ze ty w okloicy 7 tyg poronilas ;( No widzisz chyba nawet nie chce wiedziec jak wolno u ciebie wtedy bilo 😢 😢 😢 Myśle ze stad tez byly u mnie te niskie przyrosty ...
Wiesz co ja wtedy bety mialam akurat piękne. Poronilam dwa razy aleeeeee u mnie o wiele za wolno bilo i lekarze szans nie dawali raczej. Lewy w novum od razu powiedział że nic z tego nie bedzie i nie bylo. Drugim razem było to samo. Ale u Ciebie na pewno będzie dobrze. Jak miałaś 107 a w tym czasie powinno być 110 to zobacz jaka niewielka różnica!! Rozkręcić sie tylko błagam Cię lez i czytaj tą Anię. Ja swoją drogą tez lubiłam ja zawsze. Ja mam inną schize i czasem wracam do książek Musierowicz z mojego dzieciństwa. Takie zboczenie. Po transferze tez czytalam. Czuje się przy nich jakos bezpiecznie nie wiem nawet o co z tym chodzi.leb druty mam czy jak😉

Wiesz co ja wtedy bety mialam akurat piękne. Poronilam dwa razy aleeeeee u mnie o wiele za wolno bilo i lekarze szans nie dawali raczej. Lewy w novum od razu powiedział że nic z tego nie bedzie i nie bylo. Drugim razem było to samo. Ale u Ciebie na pewno będzie dobrze. Jak miałaś 107 a w tym czasie powinno być 110 to zobacz jaka niewielka różnica!! Rozkręcić sie tylko błagam Cię lez i czytaj tą Anię. Ja swoją drogą tez lubiłam ja zawsze. Ja mam inną schize i czasem wracam do książek Musierowicz z mojego dzieciństwa. Takie zboczenie. Po transferze tez czytalam. Czuje się przy nich jakos bezpiecznie nie wiem nawet o co z tym chodzi.leb druty mam czy jak😉
Jak wroce bo zaraz jedziemy - to Ci cos wysle ale obiecaj ze poczekasz ;) Zdjecie na kotrym jest mama mojego Łukasza z Małgorzata Musierowicz w objeciach !!!! To byla ich sasiadka a ja w mlodoci przeczytalam wszystkie chyba jej ksiazki a najbardziej lubialam KWIAT KALAFIORA!!! Podobno starszna z niej zolza byla i bardzo niechlujna jako juz taka nastolatka ;)

Nie - powiedzial ze powinno bic szybciej - dopytam sie u ordynatora ale @s.ols3404 chyba na tym etapie miala 140!!!
A która to u Ciebie dpt? Wiesz co u mnie lekarz powiedział, że jest dobrze, a nawet bardzo dobrze jak na ten moment. Nawet nie spodzieal się akcji serca w 22 dpt. Później USG w szpitalu, a tam 115 w 27dpt 🤷🏻‍♀️ i lekarz na szpitalu powiedział mi, że mam się tym nie martwić na tak wczesnym etapie. Jeśli byloby 60-70 to musiałby ze mną przeprowadzić rozmowę. Na następnym USG tydzień później 138.
Ja wierzę, że u Ciebie się rozkręca serduszko dopiero ✊🏻 nie mecz już dziś maluszka, bo to nic nie da. Wiem co czujesz. Lez grzecznie i odpoczywaj. Bierzesz tyle leków, że już nikt więcej nic nie dołoży. Mnie po pierwszym krwawieniu zostawili w szpitalu, a leki brałam swoje cały czas. Przy kolejnych razach nawet nie jechałam do szpitala, bo to bez sensu stresowanie siebie i maluszka. Trzymaj się ciepło ❤️

QUOTE="bazylia128, post: 19935693, member: 192947"]
Aha no i ja nwidzialam - bo on ma taki TV naprzeciwko - jak robil na szybko jakby takie USG i mierzyl...
[/QUOTE]
U mnie tak samo. Mierzył pęcherzyk i zarodek i pokazał ze bija serduszka ale puslu nie mierzył.

reklama
@klaudiaanita a ty dotalas info ile u ciebie bije?
Nie i może to i lepiej bo muszę w spokoju kolejne 2-3 tyg przeżyć
Jak ma być dobrze to będzie jak nie to wiadomo..
Ja w poprzedniej ciąży na wizycie serduszkowej też miałam wielkiego krwiaka i na kolejnej wizycie serducho już nie biło niestety 😥 a leżałam plackiem i nic nie robiłam..
Trzymam kciuki żeby u Ciebie był szczęśliwy finał !Bądź silna ❤

Do góry