reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Goniu. Na spokojnie. Dużo tego na raz.
Odpocznij chwilę. Endometrioza to nie koniec świata. Zachodzą dziewczyny z nią w ciążę. Wiem, jak to jest niestety, jak cały czas pod gorkę😔Zresetuj się. Daj sobie chwilę.
A potem dupsko w troki. Ułóż plan i działaj ✊✊✊
Dzięki za wsparcie... Naprawdę muszę się na chwilę wyłączyć...

reklama
Zapisz się do dobrego lekarza na badania i zacznij wyciszanie endometriozy. Może między czasie udasz się do paśnika. Ja zrobiłabym tak :-) może się okazac ze to coś zmieni w ewentualnym podejściu do in vitro.
Dzięki.... Pozbieram się na pewno... Tylko jakoś dzisiaj mi się wszystkiego odechciało...

No troche tak ale i pelna obaw ... Myszko nasza tez chce zeby sie i wam udalo i wszystkim nam nie dziekuje zeby nie zapeszyc a ty kurujesz sie ? Niech cie maz wygrzeje :) a ty jutro ro kliniki czy u siebie gdzies ?
Trzymamy mocno ✊
Mój eM też już chory 😬 smarkamy sobie razem,czosneczek jemy
Jutro po śniadanku do diagnostyki podlecę,mam koło domu :)

@klaudiaanita No to sie grzejcie ;) oboje a ja wlasnie wrocilam z ogrodka ze zdobyczami
IMG_20200730_184833.jpg

Dzięki.... Pozbieram się na pewno... Tylko jakoś dzisiaj mi się wszystkiego odechciało...
Ja tez schowałabym się pod kołderkę ( gdybym była na twoim miejscu) z kakaem lub czymś mocniejszym :p i zrobiłabym pauzę od tego całego syfu! Nawet najbardziej pojemna dooopa tyle nie pomieści :-) A od jutra poprawię koronę bo królowa jest tylko jedna ofkorz!! I zacznę działać a czy to będzie skuteczne i przemyślane nieistotne byleby nie stać w miejscu;-)

Dziękuję wam za wsparcie, otuchę i za to ze jesteście ❤️przytulam każda z was wirtualnie i dziękuję ❤️😘 wiele to dla mnie znaczy szczególnie teraz 😭😭😭😭 wiecie co... to wszystko dalej do mnie nie dochodzi 😭 najgorszy będzie chyba jutrzejszy dzień, jutro żegnamy się z ciocia 😭😭😭nie wiem jak to przeżyje 😭😭😭😭

Chyba nie będę miała jednak transferu w sierpniu 😭😭😭😭 nie wiem co robić 😭 zmarła mi wczoraj bardzo bliska osoba i nie wiem czy wytrzymam to psychicznie 😭😭😭 Dlaczego to wszystko jest takie niesprawiedliwe 😭😭😭😭 odchodzą osoby które jeszcze powinny żyć, miały tyle do zrobienia. My kobiety które chcą mieć dzieci starają się i nie latami. A taka patologię nic nie ruszy, rodzą dzieci na potęgę utrzymują się z 500+ i całe życie chodzą w ciąży i nic ich się nie czepia 😭😭😭😭 nie umiem sobie poradzić z tym wszystkim, nie wiem co robić 😭 wiem że Ciocia mi kibicowała, nie chciała by abym z jej powodu zmieniała swoje plany i marzenia ale ja nie wiem czy psychicznie to wytrzymam 😭😭😭😭
Może głupio to zabrzmi Aleee często jest tak ze Bóg zabierając kogos nam do siebie kogoś nam daje....i ja w to wierzę. Więc podejdź do transferu teraz. Przynajmniej ja bym tak zrobila.

reklama
Dziękuję wam za wsparcie, otuchę i za to ze jesteście ❤przytulam każda z was wirtualnie i dziękuję ❤😘 wiele to dla mnie znaczy szczególnie teraz 😭😭😭😭 wiecie co... to wszystko dalej do mnie nie dochodzi 😭 najgorszy będzie chyba jutrzejszy dzień, jutro żegnamy się z ciocia 😭😭😭nie wiem jak to przeżyje 😭😭😭😭
Bardzo duzo sily,rozumiem ze to byla bardzo bliska tobie ciocia.Teraz bedzie na was z gory patrzec i ochraniac.Dobrze miec takiego aniola❤

Do góry