reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję wam za wsparcie, otuchę i za to ze jesteście ❤przytulam każda z was wirtualnie i dziękuję ❤😘 wiele to dla mnie znaczy szczególnie teraz 😭😭😭😭 wiecie co... to wszystko dalej do mnie nie dochodzi 😭 najgorszy będzie chyba jutrzejszy dzień, jutro żegnamy się z ciocia 😭😭😭nie wiem jak to przeżyje 😭😭😭😭
To będzie trudny czas ale dasz rade. Gdy mój syn miał rok zmarła moja babcia. Zdarzyła go jeszcze zobaczyć i przytulić. Bardzo mi przykro i mocno tule.

reklama
Bardzo duzo sily,rozumiem ze to byla bardzo bliska tobie ciocia.Teraz bedzie na was z gory patrzec i ochraniac.Dobrze miec takiego aniola❤
Była to jedyna siostra mojej Mamy, tak naprawdę to jedyna moja rodzina od strony mamy tu na miejscu. Z ojca rodzina nie utrzymujemy aż takiego kontaktu. Owszem są obecni w jakiś większych wydarzeniach ale tak na codzień mieliśmy tylko siebie. Moja rodzina jest bardzo że sobą zzyta. Babcia jeszcze jak żyła była takim naszym Aniołem. To ona dbała o to abyśmy zawsze trzymali się razem i zawsze mogli liczyć na siebie. Po śmierci babci zostaliśmy sami ale nadal byliśmy razem. Próbuję być silna dla nich, dla mamy, siostry, kuzynki. Tylko tu wam mogę się wygadać. Ale boję się że jutro pęknę, że nie wytrzymam 😭😭😭

Była to jedyna siostra mojej Mamy, tak naprawdę to jedyna moja rodzina od strony mamy tu na miejscu. Z ojca rodzina nie utrzymujemy aż takiego kontaktu. Owszem są obecni w jakiś większych wydarzeniach ale tak na codzień mieliśmy tylko siebie. Moja rodzina jest bardzo że sobą zzyta. Babcia jeszcze jak żyła była takim naszym Aniołem. To ona dbała o to abyśmy zawsze trzymali się razem i zawsze mogli liczyć na siebie. Po śmierci babci zostaliśmy sami ale nadal byliśmy razem. Próbuję być silna dla nich, dla mamy, siostry, kuzynki. Tylko tu wam mogę się wygadać. Ale boję się że jutro pęknę, że nie wytrzymam 😭😭😭
Kochana ,ale nikt od ciebie nie oczekuje zebys byla silna,zebys nie plakala ,mozesz peknac,mozesz plakac...sa momenty w zyciu kiedy nie nalezy zaciagac hamulca,po co...kazdy ma prawo przezywac zalobe po swojemu.Placz oczyszcza,pomaga przetrwac.. Jutro bedzie ciezko,wierze ze ciocia ci pomoze to przetrwac.Masz ja na zawsze w sercu,nie widzisz,ale jest bardzo blisko Ciebie.Patrzy z gory,przytula...i zobaczysz,ze cuda beda sie dzialy.🧡

@klaudiaanita no jestem chcialam triche nadrobic no wiec 4.08 mam transfer :o endometrium ladne progesteron i estradiol tez ....w dniu transferu rano na badanie progesteronu przed 8 rano potem po 11transfer....... Mam przepisany duphaston 3 dziennie estrofem tez 3razy dziennie i cyclogest 400 2xdziennie zobaczymy w dniu transferujaki bedzie progesteron powiedzial ze prolutexu nie bede brac a mamzapas tak samo. Z bensisem no ale wiadomo co los przyniesie? Powiedzial ze jakbedzie nisko to juz cos dolozymy skoro jesCze mam crinone. No zobaczymy encortonu mi raczej nie da :( ciekawa jestem jak bedzie z heparyna albo acardem wtedy zapobiegawczo mialam noale powiedzial ze to nowe podejscie i zmieniamy trzeba szukac zeby zajsc chyba to jeszcze nie dochodzi do mnie ze to juz we wtorek ..... Wiecie ze 4 bedzie dokladnie pelne 9miesiecy od pierwszego transferu kurcze zeby sie tylko udalo bo lekarz dodal ze widac po moim ze juz jest zrezygnowany .... Dziekuje ze was mam .....co jabym bez was zrobila... Jestescie nieocenione

To już blisko :) ❤też teraz mam taki zestaw cyclogest 2x1 i duphaston 3x1, cyclogest o wiele przyjemniejszy niż lutinus i tylko dwa razy dziennie :) u mnie nie badają proga w dzień transferu, więc nie mam pojęcia jaki był 🤔 ale dołożyłam sobie 2 luteiny jeszcze, bo jednak jak wcześniej betowałam to ten mój próg zawsze niski. Kochana a który to Twój transfer?

Dziewczynki u nas ostatnia próba naturalna przed transferem numer dwa ❤️❤️
trzymajcie kciuki za taki cud jak u @klaudiaanita ❤️❤️ bo boje się ze będę zaczynała od nowa już niedługo 🥺

Załączniki

• 56B96F57-A9A0-496E-B5F9-BF951D9C0614.jpeg
    56B96F57-A9A0-496E-B5F9-BF951D9C0614.jpeg
    2,6 MB · Wyświetleń: 119
Dziewczynki u nas ostatnia próba naturalna przed transferem numer dwa ❤❤
trzymajcie kciuki za taki cud jak u @klaudiaanita ❤❤ bo boje się ze będę zaczynała od nowa już niedługo 🥺
Do dzieła nie opitalac się 😄😋
U mnie nic jeszcze nie wiadomo ale staram się być dobrej myśli

reklama
Hej dziewczynki[emoji4]
Jestem po wizycie[emoji4] na prawym jajniku mam 9 pęcherzyków na lewym 5 i 2 małe narazie są różnej wielkości ale dr mówi że nie jest źle w sobotę mam następną wizytę i później w poniedziałek i koniec tygodnia możliwa punkcja dołożyli mi zastrzyków żeby pęcherzyki dalej rosły ogólnie było ok[emoji16]

Zapowiada się bardzo ładnie :) trzymam ✊ ✊ ✊ ✊ żeby równo rosły

Do góry