reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nooo to masz identycznie jak moja koleżanka - jej też właśnie ten niebieski przebija 😑 ale ona chyba zrobiła na to Permamentny znowu .. ale to i tak średnio wyglada 🤷🏼‍♀️
No ja to zakrywam cieniem brązowym do brwi, pogrubiam bo kiedyś takie cienkie się robiło plus włoski takim "widelcem" troszkę dorabiam, bo inaczej bym nie wyszła na miasto 😂 ale wiadomo czasu szkoda, bo lepiej się budzić z takimi 😁 po przeróbce wyglądają tak
inCollage_20200730_115936141.jpg

No ja to zakrywam cieniem brązowym do brwi, pogrubiam bo kiedyś takie cienkie się robiło plus włoski takim "widelcem" troszkę dorabiam, bo inaczej bym nie wyszła na miasto 😂 ale wiadomo czasu szkoda, bo lepiej się budzić z takimi 😁 po przeróbce wyglądają takZobacz załącznik 1155916
Jesuuu i następna chowa buźkę - w UK korpo Cię nie znajdzie 😜
Masz przepiękne brwi😍 Ja marzę o takich i już obczaiłam tę babeczkę w Szczecinie co @Camilleka podała. Ale coś mi tam nie pasuje, bo ona robi za idealne

Dziewczyny, byłam dzisiaj u onkologa z tymi swoimi jajnikami i markerami, a ona mi że mam endometrioze... Szczęka mi opadła, bo przez tyle lat w klinice nic się takiego nie pojawiło... Czy to może wpływać na moje niepowodzenia?
Tak i to nawet bardzo. Endometrioza uszkadza komórki, są gorszej jakości, albo się nie zapladiaja, albo bardzo szybko odpadają. Zwykli ginekolodzy często endomendy nie widzą, ale żeby klinika się nie dopatrzyła?

reklama
Do góry