reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Alicja90 które teraz chcesz mieć? Te ostatnie?
4003787.jpg

Jesuuu i następna chowa buźkę - w UK korpo Cię nie znajdzie 😜
Masz przepiękne brwi😍 Ja marzę o takich i już obczaiłam tę babeczkę w Szczecinie co @Camilleka podała. Ale coś mi tam nie pasuje, bo ona robi za idealne
No tak straszycie tym korpo, że wolę nie ryzykować😅
Zrób, jak widzisz po zdjęciach jak robi i Ci się podoba to napewno Ci nie spierdol. i
I jeszcze Camilleka Ci ją doradza...
Ja powiem tak, to najlepiej wydane pieniądze na brwi i usta (oczywiście pomijam in vitro)
Ale na serio wstajesz rano i jesteś zajebista

O matko jaki zgrabniusi masz ten brzuszek 😱😍😍😍 no poprostu szok 😱 I większość ciąży spędziłaś leżąc, a wyglądasz megaaaa😲
Pewnie zaraz mnie wywali. Ale jak poszłam we wtorek na szkole rodzenia, miałyśmy być na sportowo bo nauka oddychania, kazała się położyć i rękę na brzuch bo ona będzie sprawdzała czy się podnosi to miałam najmniejszy. Mało było widać. A mam już (od 6tc do teraz) 8,5kg na plusie.

Dziewczyny, byłam dzisiaj u onkologa z tymi swoimi jajnikami i markerami, a ona mi że mam endometrioze... Szczęka mi opadła, bo przez tyle lat w klinice nic się takiego nie pojawiło... Czy to może wpływać na moje niepowodzenia?
Niestety. Mówiłam Ci o tym jak wrzucałaś wyniki... Przykro mi. Endometriozy na zwykłym usg nie wykryją. Laparoskopia tylko. Lub właśnie te markery. Fajnie byłoby określić, jaki masz stopień. Na pewno musisz to dziadostwo wyciszyć, by ten stan zapalny się uspokoił. I wtedy podejście. Najważniejsze, że wiesz, teraz możesz działać✊😘

No ja to zakrywam cieniem brązowym do brwi, pogrubiam bo kiedyś takie cienkie się robiło plus włoski takim "widelcem" troszkę dorabiam, bo inaczej bym nie wyszła na miasto 😂 ale wiadomo czasu szkoda, bo lepiej się budzić z takimi 😁 po przeróbce wyglądają takZobacz załącznik 1155916
Noooooo to po przeróbce pięknie 👍🏼 Ale nie po to robi się Permamentny żeby jeszcze rano przerabiać 🤷🏼‍♀️
Ale tak jak mówisz po porodzie 😍

Hahahaha " nówka" już nie mogę się doczekać bo nie powiem nie czuję się "ładnie" będąc w ciąży 🙈 mi akurat nie służy tak jak Lilianie 😅
A może masz poprostu niski próg bólu?
Ja wyglądam na mordzie chyba tak samo jak i przed ciążą. Także ja wiem czy mi służy? Kochane z to wszystko nieważne ;)
Odważne jesteście z tymi makijażami permamentnymi, serio 😲

reklama
Do góry