reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wlasnie dzwonila do mnue embriolig w sumie dzwonila we wtorek ale niw zdazylam odebrac-jak patrze po numerze-powiedzisla w sumuw to samo co lekarz przed transferem ze zaplodnilu 3 komorki,2 bardzo dobre trzecia srednia.Potrzymali ja i niestety nie dala rady.Takze jak te dwie we mnie nie przezyja to cykl od nowa😪
A dzisiaj jest juz 6dpt w sumie zadnych objawow rano troche brzuch pobolewal ale w sumie tak delikatnie.Sikancow nie bede robic bo tchorz ze mnie🥺 czekam do przyszlej srody do bety😖
Kochana 2 zarodki to też dobry wynik! Dwie szanse na dwójkę dzieci 😍✊✊

reklama
Jesl

Jeśli mogę się wtrącić, to według mnie on widoczny jest tylko przez chwilę (chociaż zależy jakie kto ma swoje brwi) mialam i szczerze powiem ze żałuję. Po 2 latach od tego zrobiłam normalny pernamentny i jestem mega zadowolona. Co najwazniejsze przy normalnym mniej bólu czulam 🤷‍♀️ taka moja myśl. Ja osobiście nie polecam go ale jak kto woli 😉
Tzn powiem tak, makijaż "permanenty"
Nie jest makijażem dożywotnim i jego się powinno poprawiać co dwa lata powiedzmy... Ja swój pierwszy zrobiłam jakieś 10 lat temu, w międzyczasie poprawialam i co?
Moda się zmieniła, kształt teraz jest modny inny,pigment zmienił kolor, a moj nie znika🙈 bo ktoś wprowadził mi pigment za głęboko i jedyne co mogę teraz zrobić to usunąć laserowo... Więc wszystko bym oddała, żeby po dwóch latach znikał... Bo to jest wykonany prawidłowo makijaż

Nie jest makijażem dożywotnim i jego się powinno poprawiać co dwa lata powiedzmy... Ja swój pierwszy zrobiłam jakieś 10 lat temu, w międzyczasie poprawialam i co?
Moda się zmieniła, kształt teraz jest modny inny,pigment zmienił kolor, a moj nie znika🙈 bo ktoś wprowadził mi pigment za głęboko i jedyne co mogę teraz zrobić to usunąć laserowo... Więc wszystko bym oddała, żeby po dwóch latach znikał... Bo to jest wykonany prawidłowo makijaż
Uuuuuu 😑 to tak ma moja koleżanka. Normalnie ktoś jej zrobil „tatuaż”. Ja mam makijaż Permamentny od 🤔🤔 hmmm chyba 5 lat. I na ostatniej poprawce byłam ponad 2 lata temu i już mi brwi giną 😂 nie mogę się doczekać kiedy pojadę do pl i je poprawie. Ogólnie to mam dziury w brwiach, więc to mnie ratuje. Tamusiała codziennie coś tam tworzyć 😕. I ja mam ombre, nie robiłam włosowej. Słyszałam, że na tłustej skórze średnio się przyjmuje. I mam jeszcze kreski na powiekach 🤓
Raz robiłam usta- nigdy w życiu mnie nikt na to już nie namówi. Co to był za ból .... masakra 😑😑

@Liliana87 pięknie wyglądasz !! A Hania jeszcze lepiej 😁🤪

Wlasnie dzwonila do mnue embriolig w sumie dzwonila we wtorek ale niw zdazylam odebrac-jak patrze po numerze-powiedzisla w sumuw to samo co lekarz przed transferem ze zaplodnilu 3 komorki,2 bardzo dobre trzecia srednia.Potrzymali ja i niestety nie dala rady.Takze jak te dwie we mnie nie przezyja to cykl od nowa😪
A dzisiaj jest juz 6dpt w sumie zadnych objawow rano troche brzuch pobolewal ale w sumie tak delikatnie.Sikancow nie bede robic bo tchorz ze mnie🥺 czekam do przyszlej srody do bety😖
✊🏻✊🏻✊🏻❤️❤️❤️

Uuuuuu 😑 to tak ma moja koleżanka. Normalnie ktoś jej zrobil „tatuaż”. Ja mam makijaż Permamentny od 🤔🤔 hmmm chyba 5 lat. I na ostatniej poprawce byłam ponad 2 lata temu i już mi brwi giną 😂 nie mogę się doczekać kiedy pojadę do pl i je poprawie. Ogólnie to mam dziury w brwiach, więc to mnie ratuje. Tamusiała codziennie coś tam tworzyć 😕. I ja mam ombre, nie robiłam włosowej. Słyszałam, że na tłustej skórze średnio się przyjmuje. I mam jeszcze kreski na powiekach 🤓
Raz robiłam usta- nigdy w życiu mnie nikt na to już nie namówi. Co to był za ból .... masakra 😑😑

@Liliana87 pięknie wyglądasz !! A Hania jeszcze lepiej 😁🤪
Ja miałam usunąć w lutym, a się okazało że jestem w ciąży (oczywiście się nje spodziewałam dlatego się umówiłam)
Na całe szczęście da się to zakryć brązowym cieniem do brwi więc usunę po porodzie, ale też już nie mogę się doczekac bo ile codziennie czasu tracę 🙈
A ja usta mam zrobione i jestem mega aaaa zadowolona, bolało jak ch. UJ 😅ale ja miałam przebarwienia po strupkach, bo mam tendencje do opryszczki i zrobiłam sobie taki naturalny mega kolor

reklama
W samo sedno 👌🏻👌🏻👌🏻Przykryć się nie da, aż taki mocny?

Do góry