@nieagatka hmmm... zgadnij co dziś u mnie na obiad
reklama
Gonia0605
Fanka BB :)
Ach, faktycznie, przepraszam, że zapomniałam...W Szczecinie w Vitrolive
Ruda08
No to dobrze, że można usunąć jeszcze trochę i będziesz jak nówkaJa miałam usunąć w lutym, a się okazało że jestem w ciąży (oczywiście się nje spodziewałam dlatego się umówiłam)
Na całe szczęście da się to zakryć brązowym cieniem do brwi więc usunę po porodzie, ale też już nie mogę się doczekac bo ile codziennie czasu tracę
A ja usta mam zrobione i jestem mega aaaa zadowolona, bolało jak ch. UJ ale ja miałam przebarwienia po strupkach, bo mam tendencje do opryszczki i zrobiłam sobie taki naturalny mega kolor
Ja mam bardzo małe usta i wszystko było cacy ale ten ból ... ludzie Ale to ja chyba robiłam z 6 lat temu. Kurde jak ten czas leci, to ja mam więcej czasu te brwi
@Camilleka a teraz są inne maszynki i to NIBY tak nie boli ?
Netiaskitchen
Podziwiam, że czekasz Ja bym biegła na betę dużo szybciejWlasnie dzwonila do mnue embriolig w sumie dzwonila we wtorek ale niw zdazylam odebrac-jak patrze po numerze-powiedzisla w sumuw to samo co lekarz przed transferem ze zaplodnilu 3 komorki,2 bardzo dobre trzecia srednia.Potrzymali ja i niestety nie dala rady.Takze jak te dwie we mnie nie przezyja to cykl od nowa
A dzisiaj jest juz 6dpt w sumie zadnych objawow rano troche brzuch pobolewal ale w sumie tak delikatnie.Sikancow nie bede robic bo tchorz ze mnie czekam do przyszlej srody do bety
Pewno pierogi@nieagatka hmmm... zgadnij co dziś u mnie na obiad
Netiaskitchen
Pierogi albo pasztetalbo sushi@nieagatka hmmm... zgadnij co dziś u mnie na obiad
No nie daaa chciałam teraz ombre bądź wloskowa, a mam tą starą metodaaa co jeszcze za czasów Jezusa się robiło, to raz że cały kolor, a dwa że odbarwiła się na taki pod niebieski, wiesz napewno o co mi chodzi, bo gdyby pod czerwony to da się zakryć, a tego ni chu., jaW samo sedno Przykryć się nie da, aż taki mocny?
Hahahaha " nówka" już nie mogę się doczekać bo nie powiem nie czuję się "ładnie" będąc w ciąży mi akurat nie służy tak jak LilianieNo to dobrze, że można usunąć jeszcze trochę i będziesz jak nówka
Ja mam bardzo małe usta i wszystko było cacy ale ten ból ... ludzie Ale to ja chyba robiłam z 6 lat temu. Kurde jak ten czas leci, to ja mam więcej czasu te brwi
@Camilleka a teraz są inne maszynki i to NIBY tak nie boli ?
A może masz poprostu niski próg bólu?
Ruda08
Nooo to masz identycznie jak moja koleżanka - jej też właśnie ten niebieski przebija ale ona chyba zrobiła na to Permamentny znowu .. ale to i tak średnio wygladaNo nie daaa chciałam teraz ombre bądź wloskowa, a mam tą starą metodaaa co jeszcze za czasów Jezusa się robiło, to raz że cały kolor, a dwa że odbarwiła się na taki pod niebieski, wiesz napewno o co mi chodzi, bo gdyby pod czerwony to da się zakryć, a tego ni chu., ja
reklama
Ruda08
Nooo nie wierze Ci jakośHahahaha " nówka" już nie mogę się doczekać bo nie powiem nie czuję się "ładnie" będąc w ciąży mi akurat nie służy tak jak Lilianie
A może masz poprostu niski próg bólu?
wszystko oprócz ust mogą mi robić. Tatuaż też mam ale te usta ... do dzisiaj to pamietam a u stomatologa to zawsze bez znieczulenia Także chyba nie koniecznie
Podziel się: