reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiem kate, ale mam też wszystkiego dosyć i męża nieczułego egoistę i dupka 😢
Myślałam, że przerwa będzie parę miesięcy, ale teraz już zastanawiam się czy podejdę jeszcze w tym roku... Może prędzej będzie rozwód niż transfer...
Tyle dobrego, że powiedział, że podpisze wszystko co będę chciała...
Ciężkie to wszystko. A jeśli nie ma się wsparcia u najbliższej osoby to d.pa. co to znaczy podpiszę wszystko ;(. Sama przecież w tym nie jesteś;(.
My Cię tu wspieramy

Ja piee.. E dlaczego jest zawsze coś... Zawsze pod górkę.... Mam dosc.... W przyszłym tygodniu mam miec wizytę przed transferem a jak na złość nie ma miejsc 😭😭😭😭 lekarz na urlopie teraz i dupa nie wiem co robić 😭😭😭😭😭 owszem mogę się zapisać do innego ale nie chce 😭😭😭 nie mam sumienia teraz dzwonić do lekarza jak on na urlopie, dopiero w poniedziałek będę mogła się z nim skontaktować. Babka na infolini powiedziała aby próbować codziennie może się zwolni miejsce. I jak człowiek ma się nie denerwować 😭😭😭😭
A napisz email na kliniki. Jak nie mogę się umówić przez infolinię, zawsze piszę albo jadę osobiście i jakieś miejsce mi zawsze znajdą

Wiem kate, ale mam też wszystkiego dosyć i męża nieczułego egoistę i dupka 😢
Myślałam, że przerwa będzie parę miesięcy, ale teraz już zastanawiam się czy podejdę jeszcze w tym roku... Może prędzej będzie rozwód niż transfer...
Tyle dobrego, że powiedział, że podpisze wszystko co będę chciała...
Ciezko z takiej pozycji startowac jak xzlowiek czuje sie sam jak palec i sam musi to dzwigac,my tez mielismy taka faze,kazdy chyba ma w tym obledzie.Kazdy negatywny transfer to potworne rozczarowanie ,nie tylko dla ciebie,kasa wywalona w bloto i w tym wszystkim faceci ktorzy nie wiedzac jak sie zachowac,zachowuja sie wlasnie tak.Staje czesto w ich obronie.Wy mozecie zwalic wasze pyskowki,humory na hormony ,a oni? To realisci ktorzy sa przygnieceni do podlogi,zyja pod presja tego ze nie moga miec dzieci( czesto z ich strony) i mowienie,ze jestesmy w tym razem,to tylko gadanie.Oni sa w tym sami...maja placzaca zone,wizje kolejnych nieudanych transferow i kolejnego kredytu ktory mial byc na dom,nie wiedza jak wam pomoc i sami sobie tez nie pomoga.Staja sie agresywni,zamknieci w sobie,nie maja takiego forum gdzie mogliby sie " wyrzygac".
In vitro to potworne obciazenie,nie raz majace ogromny wplyw na cale zycie.Zanim sie kolejny raz poklocicie,proponuja przelknac te raniace slowa i cos z tym zrobic zeby cisnienie zeszlo.

To sie nagadalam🤣

Ciezko z takiej pozycji startowac jak xzlowiek czuje sie sam jak palec i sam musi to dzwigac,my tez mielismy taka faze,kazdy chyba ma w tym obledzie.Kazdy negatywny transfer to potworne rozczarowanie ,nie tylko dla ciebie,kasa wywalona w bloto i w tym wszystkim faceci ktorzy nie wiedzac jak sie zachowac,zachowuja sie wlasnie tak.Staje czesto w ich obronie.Wy mozecie zwalic wasze pyskowki,humory na hormony ,a oni? To realisci ktorzy sa przygnieceni do podlogi,zyja pod presja tego ze nie moga miec dzieci( czesto z ich strony) i mowienie,ze jestesmy w tym razem,to tylko gadanie.Oni sa w tym sami...maja placzaca zone,wizje kolejnych nieudanych transferow i kolejnego kredytu ktory mial byc na dom,nie wiedza jak wam pomoc i sami sobie tez nie pomoga.Staja sie agresywni,zamknieci w sobie,nie maja takiego forum gdzie mogliby sie " wyrzygac".
In vitro to potworne obciazenie,nie raz majace ogromny wplyw na cale zycie.Zanim sie kolejny raz poklocicie,proponuja przelknac te raniace slowa i cos z tym zrobic zeby cisnienie zeszlo.

To sie nagadalam🤣

Dużo w tym racji jest co piszesz... Ja długo nie mogłam zrozumieć, czemu mój Mąż chętnie weźmie kredyt na nowe auto a na kolejną procedurę już nieee... Ale właśnie, wiele razy widział mnie załamaną kolejnym, nieudanym treansferem. Widział mnie w szpitalach po kolejnych zabiegach, operacji. Od paru lat zero wakacji a wokoło tylko słyszysz, ta na Majorce, ten na Szeszelach... A Ty wydajesz tyle kasy i niccc. Prócz rozczarowania i kłótni 🙄

Trudna ta walka. Facet myśli zupełnie inaczej.
Mój Mąż zawsze mówi:Gdyby mi ktoś powiedzial, że na 100%sie uda wydałbym nawet 100 tys.
Myślę, że On już nie wierzy😑

reklama
Do góry