Ja sie za bardzo nie znam na betach bp zawsze bylo 0 ale u Ciebie cos sie dziejeKochana jesteś❤. Obiecuję ze jak trochę ochlone to napiszę ci moja historie.
reklama
U nas to duzo pomogła refundacja. No, ale i tak dwie procedury bez KD to jak jedna z KD. A co do zera. To z mojej procedury udanej mieliśmy tylko jeden zarodek, żadnych mrożonych zarodków. Teraz zaczynamy od początku. I co? Tez noc już trzy transfery za mną i dooopa tez ZERO. Z drugiej strony jeszcze masz zarodki i to ładne:-)U mnie było taniej, bo z nasieniem nic się nie dało zrobić, takie było słabe... ALe za to mam wynik jaki mam: ZERO
Magdusia88
Fanka BB :)
No hej hej, ja pisałam, że masz się, odezwać. Witam siemka [emoji4][emoji4][emoji4]Podejście 12234.... przygarniecie człowieka ? Pisałam kilka razy , bez odpowiedzi więc juz w nerwach usuwałam posty a nawet założyłam nowy wątek [emoji2356] mimo to dostalam reprymende,że mam się tu odezwać [emoji23] ...
Dziś mój 2 dc i o 21:00 przyjmuję pierwszą dawkę menopuru 1200j w dawce 150ml ... w sobote pierwszwy monitoring [emoji2955] ...
Mam wysokie amh bo 5.05 i Dr powiedzial,że jestem na granicy i raczej mam się nie napalać na świeży transfer bo jest duze prawdopodobieństwo hiperstymulacji... ja oczywiście jestem napalona na granicy hehe i mam nadzieję,że się uda i nie będę musiała dlugo czekać [emoji6] generalnie staramy się już z 8 lat wiec ciąża to dla mnie abstrakcja [emoji2955]
pauli890
Spokojnie, nic na siłę ochłoń ochłoń bo jest z czego tylko nie szalej za bardzoKochana jesteś❤. Obiecuję ze jak trochę ochlone to napiszę ci moja historie.
Wiem, rozumie ze się boisz, narazie bądźmy dobrej myśli. Jest dobrze. Mam nadzieje ze tak zostanie. Będę trzymać za Ciebie kciuki i modlić co wieczórAle wiesz kochanie ze sie boje ze znowu bedzie ta sama historia co zawsze
Czarna1985
Tak 7 dzien. Jutro z rana lece znowu na bete, wiec zobaczymy co będzieJak kriotransfer to dobry wynik:-) przy krio wyniki są niższe niż przy świeżych transferach :-) to wczoraj 7dpt? Się dopiero rozkręca ta beta:-) teraz w 10dpt niech będzie trzycyfrowa :-) teraz jest dwucyfrowa wiec wszystko zgodnie z planem.
Czarna1985
Kochana jestes❤niewiem co bym bez was zrobila❤❤❤Wiem, rozumie ze się boisz, narazie bądźmy dobrej myśli. Jest dobrze. Mam nadzieje ze tak zostanie. Będę trzymać za Ciebie kciuki i modlić co wieczór ❤
Gonia0605
W Bocianie masz o tyle dobrze, że zawsze możesz do nich zadzwonić i się o wszystko dowiedzieć. Dostęp do swoich wyników masz w panelu pacjenta w internecie i wszystko co badają na miejscu masz po maks godzinie. np betę . Embriolodzy cię informują następnego dnia ile komórek się zapłodniło i jeśli sobie życzysz, to dzwonią codziennie informując jak idzie... zawsze możesz zadzwonić do położnych, dziewczyny są bardzo pomocne i możesz nawet poprosić o konsultację z lekarzem, oddzwoni do ciebie tego samego dnia (gratis )W Novum też mrożone za 16tys 3-4 komórki więc już tu wypada bocian lepiej. Ale novum w tych 16 tys ma wszystko tj sprowadzenie, zapłodnienie, hodowla, transfer.. oprócz wizyt monitorujących i leków i badań. Teraz wydaje mi się że novum też trochę idzie po omacku bo poza monitoringiem endometrium nic więcej. Nie wiem jak progesteron, estradiol nic...
Ale mają swoje wady. Ja naprawdę poważnie się zastanawiam czy ostatnie 2 zarodki będę transferowała u nich.
Gonia0605
Wiem kate, ale mam też wszystkiego dosyć i męża nieczułego egoistę i dupkaU nas to duzo pomogła refundacja. No, ale i tak dwie procedury bez KD to jak jedna z KD. A co do zera. To z mojej procedury udanej mieliśmy tylko jeden zarodek, żadnych mrożonych zarodków. Teraz zaczynamy od początku. I co? Tez noc już trzy transfery za mną i dooopa tez ZERO. Z drugiej strony jeszcze masz zarodki i to ładne:-)
Myślałam, że przerwa będzie parę miesięcy, ale teraz już zastanawiam się czy podejdę jeszcze w tym roku... Może prędzej będzie rozwód niż transfer...
Tyle dobrego, że powiedział, że podpisze wszystko co będę chciała...
reklama
JestemMama!
Ja piee.. E dlaczego jest zawsze coś... Zawsze pod górkę.... Mam dosc.... W przyszłym tygodniu mam miec wizytę przed transferem a jak na złość nie ma miejsc lekarz na urlopie teraz i dupa nie wiem co robić owszem mogę się zapisać do innego ale nie chce nie mam sumienia teraz dzwonić do lekarza jak on na urlopie, dopiero w poniedziałek będę mogła się z nim skontaktować. Babka na infolini powiedziała aby próbować codziennie może się zwolni miejsce. I jak człowiek ma się nie denerwować
Podziel się: