klaudiaanita
Fanka BB :)
Rośnie nasza dzidzia ❤Beta 72, prog 21
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rośnie nasza dzidzia ❤Beta 72, prog 21
Zadowolona? Bo chyba to 7dpt?Beta 72, prog 21
Kuwa mniej słów nie mogłaś użyć, co Jest superrrrr, jak już Ci wcześniej pisałam. Czekamy na upragnione serduszko❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Beta 72, prog 21
I było panikować ;-) za 48h będzie około 200 i to jest świetnie rokująca ciąża.Beta 72, prog 21
To zobaczymypowiedział, że jest "hamburger" między nóżkami no i pokazywał, że nic tam nie ma innego. Ja się śmieję, że jak ma mieć takiego małego, że go nie widać to niech już lepiej będzie dziewczynka. Moja znajoma jest w 17 tyg i ma być chlopak. W 14 tyg już dostała piękne zdjęcie jajeczek. No ale najważniejsze by było zdroweTo zależy moja koleżanka dopiero na połówkowych dowiedziała się ze chłopiec, wcześniej też lekarz mówił ze dziewczynka, tylko nje wiem z jaką pewnością
Ale piekne mieszkanie-jaki wielki salon.Piekny dywan❤No to zgodnie z ustaleniem, wrzucam fotyz dedykacją dla @Camilleka
C D O W N I E❤❤❤❤❤❤Baaardzo sie cieszeDziewczyny tak bardzo wam dziekuje i przepraszam ale czasami ciezko uwierzyc po tylu latach ze miedys bedzie dobrze Lekarz powiedzial ze jak na dzien dzisiejszy jest cudownie i przyrost pienky. Ale taki ochrzan dostalam !!!!!!!!! Powiedzial ze jeszcze takiej pacjentki nie mial - jak mozna zrobuc sikanca w 4 dpt a bete wg niego mialam zrobic w 10 dpt dzis jest 7 dpt Powiedzial ze jak przyjade na wizyte to mi da w dupsko I nigdy wiecej nie chce miec juz ze mna nic do czynienia Oczywiscie jeszcze roznie moze byc ale dzisiaj jestem tak zszokowana i SZCZESLIWA Przyrost chyba pawidlowy po 48h? Łukasz oczywiscie jeszcze nic nie wie bo wlasnie jedzie z Wawy - sama to wszystkow sobie kisilam Bylam juz u lekarza rodzinnego bo mi sie fraxiparyne i encorton skonczyl Czuje sie jak by mi nic nie bylo... wczoraj mialam tylko lekkie bole okresowe... JEszcze raz dziekuje wszystkim !!!!!!!!!!!!!! Kocham kazda z osobna
Jest IDEALNiE!!! I tak ma być dalejDziewczyny tak bardzo wam dziekuje i przepraszam ale czasami ciezko uwierzyc po tylu latach ze miedys bedzie dobrze Lekarz powiedzial ze jak na dzien dzisiejszy jest cudownie i przyrost pienky. Ale taki ochrzan dostalam !!!!!!!!! Powiedzial ze jeszcze takiej pacjentki nie mial - jak mozna zrobuc sikanca w 4 dpt a bete wg niego mialam zrobic w 10 dpt dzis jest 7 dpt Powiedzial ze jak przyjade na wizyte to mi da w dupsko I nigdy wiecej nie chce miec juz ze mna nic do czynienia Oczywiscie jeszcze roznie moze byc ale dzisiaj jestem tak zszokowana i SZCZESLIWA Przyrost chyba pawidlowy po 48h? Łukasz oczywiscie jeszcze nic nie wie bo wlasnie jedzie z Wawy - sama to wszystkow sobie kisilam Bylam juz u lekarza rodzinnego bo mi sie fraxiparyne i encorton skonczyl Czuje sie jak by mi nic nie bylo... wczoraj mialam tylko lekkie bole okresowe... JEszcze raz dziekuje wszystkim !!!!!!!!!!!!!! Kocham kazda z osobna
Dziewczyny tak bardzo wam dziekuje i przepraszam ale czasami ciezko uwierzyc po tylu latach ze miedys bedzie dobrze Lekarz powiedzial ze jak na dzien dzisiejszy jest cudownie i przyrost pienky. Ale taki ochrzan dostalam !!!!!!!!! Powiedzial ze jeszcze takiej pacjentki nie mial - jak mozna zrobuc sikanca w 4 dpt a bete wg niego mialam zrobic w 10 dpt dzis jest 7 dpt Powiedzial ze jak przyjade na wizyte to mi da w dupsko I nigdy wiecej nie chce miec juz ze mna nic do czynienia Oczywiscie jeszcze roznie moze byc ale dzisiaj jestem tak zszokowana i SZCZESLIWA [emoji7] [emoji7] [emoji7] Przyrost chyba pawidlowy po 48h? Łukasz oczywiscie jeszcze nic nie wie bo wlasnie jedzie z Wawy - sama to wszystkow sobie kisilam Bylam juz u lekarza rodzinnego bo mi sie fraxiparyne i encorton skonczyl Czuje sie jak by mi nic nie bylo... wczoraj mialam tylko lekkie bole okresowe... JEszcze raz dziekuje wszystkim !!!!!!!!!!!!!! Kocham kazda z osobna