Pchełka216
Fanka BB :)
A kiedy ta robił ostatni transfer. ja bym zrobiła i wtedy im pismo dała. to się nie przedawnia chyba, a w międzyczasie zbierz dowody tzn. skopiuj dokumentację, rozumiem że masz coś na pismie co miało być podane A co bylo? i wtedy też możesz wystosować roszczenie o zwrot kasy np. za 1 procedure transferu w tym leki itp. itd. jeśli klinika będzie ok to odda Ci kasę. bo potem to już zależy jak byś chciała dalej walczyć to już lepiej prawnik. No ale lepiej skończyć współpracę i dopiero potem robić reklamację. No chyba że chcesz po prostu na razie zasygnalizować sytuację bez roszczen kasowych o sami coś zaproponują. .. bo ewidentnie skopali temat.Dziewczyny... Wieczorem wyskrobałam 2 strony na komputerze skargi na swoją klinikę w związku z pomyleniem moich zarodków przy transferze...
Oczywiście nie będę dzisiaj wysyłać, przeczytam jeszcze na spokojnie, ale i tak mam wątpliwości... Z jednej strony nie mogę tego tak po prostu odpuścić... Ale z drugiej... Czy będę mogła tam zrobić ostatni transfer (albo transfery)? Czy może już w ogóle nie, bo przecież to ta, która napisała skargę... Doradźcie...