reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
nie wiem dlaczego tym razem jakos tak wszystko nisko mialam i estriadol i i prog. Jak kiedys mialam bete 8 to prog mialam na 34 ... ja to jakas pomylona jestem - moze by w tym szukac przyczyny, przeciez juz tyle tego wcinam i tylko glowa mnie od tego bol az mam zawroty. 5 estrofem -estradolu nawet nie zbadaklam bo nie chcialam sie denerwowac i dupja x 3 i 2x 400 cyclogest i dokladam sobie 2x 100 luteiny ...
Bazylia ja już zgłupiałam ale przecież na ten dzień ta beta jest jak najbardziej właściwa. Nie robię ci nadziei, na innym forum dziewczyna z identyczną betą jest po wizycie serduszkowej. Nie ważne jak będzie trzymaj się i tak jak radzi annemarie do przodu zadaniowo.

Ja dzisiaj bete zrobiłam nie wiem po co bo i tak nic mi to nie dało ,nadal nie wiem czy drynić mogę na wakacjach 🤦‍♀️ Wynik żaden
Progesteron wyszedł mi 21 a Beta 5..
Do @ jeszcze tydzień

Kochana żadnego alkoholu 😜 wygląda jakby coś zaczęło się dziać, teraz cały wyjazd pewnie będziesz o tym myślała, ale spróbuj się porelaksować jednak bez picia, a po powrocie biegnij na betę ✊ ✊ ✊

O dokladnie. Ż rym sie zgadzam nikt tu chyba nie wie o co Ci chodzi.
Przestan czarnowidztwo uprawiac i wez sie ogarnij troche.😉Prg jak ba ten dzien masz bardzo wysoki,Bete tez.
Serio ,nikt tu chyba nie wie o co ci chodzi.
Testy wyszly adekwatne do Bety,cud ze wogole cos wyszlo.
Musisz odczekac z pare dni w tej chwili to wyglada bardzo obiecujaco.

I tak wiem ,ze ty juz wiesz bo tak bylo....a musi byc serio znowu biochemiczna? Daj tej ciazy szanse wogole zaistniec.

reklama
Beta 5 ?? To chyba dobrze ?
No właśnie nie wiadomo
Myślałam że będę miała jasność 🤦‍♀️
Nie wiem co sobie myślałam robiąc ją tak wczesnie
Teraz jestem już w drodze na wakacje,kolejna będę mogła zrobić dopiero za tydzień..
Chyba że @ mnie wyprzedzi
Różnie to może być coś o tym wiem

Do góry