Ta sama klinika więc powiem jak było u mnie. Miałam histero na koniec czerwca tego roku. Bierzesz koszulę, grupę krwi i dokumenty z konsultacji z anestezjologiem. Jak masz skierowanie to też weź a jak nie to wydrukują. Ja wzięłam jeszcze klapki bo tak było jeszcze rok temu ale teraz już w sali jak przychodzi po Ciebie pielęgniarką to dostajesz te jednorazówki zielone. Polecam jeszcze butelkę wody po wybudzeniu. Teraz nawet jak będzie Cię mdliło z głodu po wybudzeniu możesz dostać cukierka od położnej z oddziału szpitalnego. Chyba wszystko. Aha...no i oczywiście maseczka obowiązkowo.Głupie pytanie co ja jutro na histero mam wziąć? Koszule, skarpetki, klapki, grupe krwi. Coś jeszcze? Bo narkozę miałam ponad rok temu...
reklama
klaudiaanita
Fanka BB :)
NoooFaktycznie, przecież Ty nie miałaś teraz transferu, jeny już mi się pomyliło przy tych emocjach dzisiejszych
Jak czujesz ze coś tam się mogło podziać, to leć na betę
Łudzę się że może..
Nadzieja jest ,mój lekarz wierzy
Ja mniej
Ale tak czy siak sprawdzić muszę bo wiadomo jak to na wakacjach coś by się wypiło
Laurka2019
Fredzia bardzo mi przykro. Strasznie Ci współczujęI jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
cikulinka
Sprawdzaj aprawdzaj. Ja po dzisiejszej wizycie jestem troche zniesmaczona jego zachowaniem tak troche olewacko mnie potraktowal dopatrzyl sie ze mi jednej rubelli nie zrobili i jeszcze zlecil usg piersi i progesteron i estradiol mam zrobic i 30.07 wizyta kolejna na podgladanie endo i decyzja jak dalej postepowac. Czyli dostalam zielone swiatlo i zlecony estrofem o dziwo doustnie no i powiedzial ze chyba trzeba bedzie zrobic histerioskopie ...... Kurde z kad ja na to wszystko kase wezme chyba musze wlam na jakis bank zrobic .... Bo na nfz to chyba nie mam co liczyc co ?Nooo
Łudzę się że może..
Nadzieja jest ,mój lekarz wierzy
Ja mniej
Ale tak czy siak sprawdzić muszę bo wiadomo jak to na wakacjach coś by się wypiło
klaudiaanita
Kurde czyli musisz czekać a już się nastawiłaśSprawdzaj aprawdzaj. Ja po dzisiejszej wizycie jestem troche zniesmaczona jego zachowaniem tak troche olewacko mnie potraktowal dopatrzyl sie ze mi jednej rubelli nie zrobili i jeszcze zlecil usg piersi i progesteron i estradiol mam zrobic i 30.07 wizyta kolejna na podgladanie endo i decyzja jak dalej postepowac. Czyli dostalam zielone swiatlo i zlecony estrofem o dziwo doustnie no i powiedzial ze chyba trzeba bedzie zrobic histerioskopie ...... Kurde z kad ja na to wszystko kase wezme chyba musze wlam na jakis bank zrobic .... Bo na nfz to chyba nie mam co liczyc co ?
Może lepiej zrobić to wszystko po tych niepowodzeniach
Wiem kochana wizyty ,badania ..kupa pieniędzy
Mi powiedział że jak Ja chcę
Mogę zrobić te badania lub nie
Ale lepiej zrobić wiec jutro rano jadę
Niech Ci wypisze skierowanie do szpitala na NFZ
On pracuje w szpitalu
Bardzo wymodlony i to od lat ale jak długo Ty wiesz najlepiej usg 4 sierpnia. W piątek jedziemy na urlop w góry na rydzien. Akurat po powrocie wizyta.Według mnie ok. Kiedy masz usg
Należało ci się, ten dzidziuś to widzę źe taki wymodlony.
cikulinka
Wiesz zrobie jakbyco po tym transferze mam sporo zarodkow wiec jeszcE ten zaryzkuje i jakby co to wtedy zrobie....Kurde czyli musisz czekać a już się nastawiłaś
On pracuje w szpitalu
cikulinka
Wiesz zrobie jakbyco po tym transferze mam sporo zarodkow wiec jeszcE ten zaryzkuje i jakby co to wtedy zrobie....
Ale transfer bedzie w sierpniu mysle ze gdzies w okolicy 5 juz sie boje w czatekpo 18mam usg piersi udalo mi sie zalatwic.....Kurde czyli musisz czekać a już się nastawiłaś
On pracuje w szpitalu
Gonia0605
A gdzie to robisz? Prywatnie czy w szpitalu? Jeśli w szpitalu, to koniecznie weź coś do picia i jedzenia, bo na bank ci nie dadzą...Głupie pytanie co ja jutro na histero mam wziąć? Koszule, skarpetki, klapki, grupe krwi. Coś jeszcze? Bo narkozę miałam ponad rok temu...
reklama
Magdusia88
Na 3 mce zapłacilam 125 Euro.Jaka cena tych witamin? Tak na miesiąc mniej więcej ?
Podziel się: