Super [emoji3590]Dziewczyny, dzwonili z kliniki z 11 zaplodnionych mam 6 zarodkow. Aaaaa jaram się [emoji16][emoji16] oby tylko przetrwały wszystkie do 5 doby.
reklama
Ja nie wiem czemu ale mam przeczucie że będzie z tego dzidzia czego ogromnie ci zyczeTak nasikalam sobie w pracy - pisalam wam juz ze mi sie mega wzrok pogorszyl i w pracy musze w okularach no ale cien jest Wyszlo to COS po 3 minutach...
Strasznie wspolczujeI jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
klaudiaanita
Fanka BB :)
Ja też widzę cień cieniazawsze robie w 4 dpt i nigdy nic nie wyszlo... Ostatnio przy pustym jajku tez w 4 dpt nie wyszlo - robie w 4 dpt bo wiem ze wtedy ma prawo nie wyjsc sikaniec Na tescie widze cien z krawedziami leciusko Wiecje juz nie zrobie sikanca bo sie bede bala - oczywiscie test o czulosci 10 No ale ja mam bardzo duze sklonnosci do biochemii i innych takich...
Trzymam
Ja myśle czy jutro przed wyjazdem bety nie zrobić bo chciałabym wiedzieć czy coś się tam wykluło czy też nie i czy mogę się nabzdryngolić
Margoolcia
W Bogu nadzieja i ufność.ja modlę sie codziennie. różaniec, o 15 koronka...tylko w Bogu mam nadzieję. W weekend byłam wGidlach
Hej! Ja dziś po podglądzie, 5 pęcherzyków na jednym jajniku, na drugim teoretycznie 3, chociaż wypełniony jest cały zmianą endometrialną i doktor powiedział, ze niewiadomo czy się w ogóle w niego wkłują. Oby były dobrej jakości.. kolejny podgląd w środę.
klaudiaanita
Nie nie nieI jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
Fredka tak bardzo mi przykro
Nie wiem co napisać
Okropna wiadomość ,nie tak miało być
Przytulam Cię bardzo mocno ❤
Nie poddawaj się ,walczymy dalej
reklama
@bazylia128 świetny znak! trzymam kciuki!!!!
Podziel się: