reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Głupie pytanie co ja jutro na histero mam wziąć? Koszule, skarpetki, klapki, grupe krwi. Coś jeszcze? Bo narkozę miałam ponad rok temu...
Ta sama klinika więc powiem jak było u mnie. Miałam histero na koniec czerwca tego roku. Bierzesz koszulę, grupę krwi i dokumenty z konsultacji z anestezjologiem. Jak masz skierowanie to też weź a jak nie to wydrukują. Ja wzięłam jeszcze klapki bo tak było jeszcze rok temu ale teraz już w sali jak przychodzi po Ciebie pielęgniarką to dostajesz te jednorazówki zielone. Polecam jeszcze butelkę wody po wybudzeniu. Teraz nawet jak będzie Cię mdliło z głodu po wybudzeniu możesz dostać cukierka od położnej z oddziału szpitalnego. Chyba wszystko. Aha...no i oczywiście maseczka obowiązkowo.

reklama
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Faktycznie, przecież Ty nie miałaś teraz transferu, jeny już mi się pomyliło przy tych emocjach dzisiejszych 🤭
Jak czujesz ze coś tam się mogło podziać, to leć na betę 😘😘😘
Nooo 😋
Łudzę się że może..
Nadzieja jest ,mój lekarz wierzy
Ja mniej ;)
Ale tak czy siak sprawdzić muszę bo wiadomo jak to na wakacjach coś by się wypiło
😝

Nooo 😋
Łudzę się że może..
Nadzieja jest ,mój lekarz wierzy
Ja mniej ;)
Ale tak czy siak sprawdzić muszę bo wiadomo jak to na wakacjach coś by się wypiło
😝
Sprawdzaj aprawdzaj. Ja po dzisiejszej wizycie jestem troche zniesmaczona jego zachowaniem tak troche olewacko mnie potraktowal dopatrzyl sie ze mi jednej rubelli nie zrobili i jeszcze zlecil usg piersi i progesteron i estradiol mam zrobic i 30.07 wizyta kolejna na podgladanie endo i decyzja jak dalej postepowac. Czyli dostalam zielone swiatlo i zlecony estrofem o dziwo doustnie no i powiedzial ze chyba trzeba bedzie zrobic histerioskopie ...... Kurde z kad ja na to wszystko kase wezme:( chyba musze wlam na jakis bank zrobic .... Bo na nfz to chyba nie mam co liczyc co ?

Sprawdzaj aprawdzaj. Ja po dzisiejszej wizycie jestem troche zniesmaczona jego zachowaniem tak troche olewacko mnie potraktowal dopatrzyl sie ze mi jednej rubelli nie zrobili i jeszcze zlecil usg piersi i progesteron i estradiol mam zrobic i 30.07 wizyta kolejna na podgladanie endo i decyzja jak dalej postepowac. Czyli dostalam zielone swiatlo i zlecony estrofem o dziwo doustnie no i powiedzial ze chyba trzeba bedzie zrobic histerioskopie ...... Kurde z kad ja na to wszystko kase wezme:( chyba musze wlam na jakis bank zrobic .... Bo na nfz to chyba nie mam co liczyc co ?
Kurde czyli musisz czekać a już się nastawiłaś
Może lepiej zrobić to wszystko po tych niepowodzeniach
Wiem kochana wizyty ,badania ..kupa pieniędzy
Mi powiedział że jak Ja chcę
Mogę zrobić te badania lub nie
Ale lepiej zrobić wiec jutro rano jadę
Niech Ci wypisze skierowanie do szpitala na NFZ
On pracuje w szpitalu

On pracuje w szpitalu
Wiesz zrobie jakbyco po tym transferze mam sporo zarodkow wiec jeszcE ten zaryzkuje i jakby co to wtedy zrobie....

Wiesz zrobie jakbyco po tym transferze mam sporo zarodkow wiec jeszcE ten zaryzkuje i jakby co to wtedy zrobie....
On pracuje w szpitalu
Ale transfer bedzie w sierpniu mysle ze gdzies w okolicy 5 juz sie boje:( w czatekpo 18mam usg piersi udalo mi sie zalatwic.....

reklama
Do góry