reklama
Dopiero teraz weszłam .... kochana nie wiem co powiedzieć .. jesteśmy tutaj z TobąDziękuję dziewczyny, muszę się ogarnąć sama. Potem sięe odezwę
Margit2018
Fanka BB :)
Według mnie ok. Kiedy masz usgMam betę dziś 10 dpt - 856 dziś w piatek 191. Progesteron 28.7 i Estradiol 356.7 Powiedzcie czy prog i E2 dobre?
Należało ci się, ten dzidziuś to widzę źe taki wymodlony.
Który to będzie dpt?Ja też widzę cień cienia
Trzymam
Ja myśle czy jutro przed wyjazdem bety nie zrobić bo chciałabym wiedzieć czy coś się tam wykluło czy też nie i czy mogę się nabzdryngolić
Margoolcia
Woooow masz bliźniaki?Mam betę dziś 10 dpt - 856 dziś w piatek 191. Progesteron 28.7 i Estradiol 356.7 Powiedzcie czy prog i E2 dobre?
klaudiaanita
To próba naturalna przed kolejna stymulkaKtóry to będzie dpt?
Faktycznie, przecież Ty nie miałaś teraz transferu, jeny już mi się pomyliło przy tych emocjach dzisiejszychTo próba naturalna przed kolejna stymulka
Jak czujesz ze coś tam się mogło podziać, to leć na betę
Pchełka216
nie jeść i nie pić poza tym wszystko masz na liście. ew. jakas książkę bo będą Cię kilka godzin trzymać żeby zobaczyć czy nie fikniesz po tej narkozieGłupie pytanie co ja jutro na histero mam wziąć? Koszule, skarpetki, klapki, grupe krwi. Coś jeszcze? Bo narkozę miałam ponad rok temu...
reklama
Super trzymam Mocno kciukiDziewczyny, dzwonili z kliniki z 11 zaplodnionych mam 6 zarodkow. Aaaaa jaram się oby tylko przetrwały wszystkie do 5 doby.
Podziel się: