reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nawet od estrofemu strach czytać ulotkę... Dokładnie... To na pewno będzie miało konsekwencje... Pierwszy raz z KD? Gdzie to robisz? Ile miałaś komórek i zarodkow?
priva Ci napisałam z odpowiedzia na Twoją refleksję :) Tych konsekwencji bardzo się boję w przyszłości.. Drugi raz z KD w sensie 3 transfer. Invimed Wawa. A Ty gdzie? 12 komorek i 6 zarodków.

Dziękuję kochana, powiedzieli że będę miała conscious sedation.. Czyli chyba miejscowe znieczulenie... Postaram się nie martwić i jakoś to przeżyć 😘😘😘
Rozmawialam z moim Lukaszem i podalam mu ta nazwe i on mowi ze to jest znieczulenie miejscowe z lekami na uspokijenie i przeciwbólowe. Ponoc sama po nich zaśniesz ale na 100 % nie jest pewnien. Kochana daj znac jutro po wszystkim. Buziaki😘😘😘

Rozmawialam z moim Lukaszem i podalam mu ta nazwe i on mowi ze to jest znieczulenie miejscowe z lekami na uspokijenie i przeciwbólowe. Ponoc sama po nich zaśniesz ale na 100 % nie jest pewnien. Kochana daj znac jutro po wszystkim. Buziaki[emoji8][emoji8][emoji8]
Ale conscious znaczy chyba, że nie zasypia tylko jest przytomna. Czyli raczej znieczulenie miejscowe.

A ja sobie właśnie skosiłam trawę dla relaksu- uwielbiam kosić, uspokaja mnie to 😅 A wiecie może jak się Novum zapatruje na wlew z accofilu? Mi doktor Sydor zalecił, ze mogę mieć wlew domaciczny na piec dni przed transferem, ale nie podskórnie. No i nie wiem jak oni to widzą w Novum i czy w ogóle mówić im to tym zaleceniu...

reklama
Do góry