ja tez nie mam dobrych przeczuć. Wczoraj sobie nawet popłakałam ze pewnie znów się nie uda....ehhhFredka nie poddawaj się. My tu we trzy z 10 lipca jesteśmy. No musi się komuś udać.
reklama
Idę w piątek ,ale to tylko formalnośćA bety nie robiłaś jeszcze? Sikance często oszukują...
Trzymam ogromne za Twoje betowanie w piątek
Ty z ta cipamasakra
Sorry jak kogoś demoralizuje
To od tych tabletek i stymulacji się tak zgorszyłam
Zastrzyk kochana w broszke, w szyjkę
O jaaaa, nieee... Wolalabym w dupe chyba jednak
Kochana ja miałam bez markizy punkcie myślałam że piszecie o drożności .U mnie badanie drożności było dosyć bolesne A funkcja dużo dużo mniej.Spokojnie bardziej się obawiasz wyniku niż samego pobrania komórek.
Ok, dziękuję kochana
Mi sie wydaje ze beda cie usypiac. Bedziesz miala wywiad z anestezjologiem, ze mną tak zrobili. Spokojnie bedzie wszystko dobrze
Dziękuję kochana, powiedzieli że będę miała conscious sedation.. Czyli chyba miejscowe znieczulenie... Postaram się nie martwić i jakoś to przeżyć
potwierdzam 3 procedury są refundowane w sensie leki od 4 tej juz nieKryteria są podobne jak w dofinansowaniu in vitro, tylko nie masz tego mieszkaniowego... Tzn. nieukończone 40 lat i AMH > 0.7. Gdzieś też czytałam o refundacji leków do trzech procedur, ale nie wiem czy to obowiązuje...
Kuźwa, jaka formalność!!! Ja ci zaraz dam . Nie wierz sikancom, idź jutro na betę . Trzymam kciukiIdę w piątek ,ale to tylko formalność
Trzymam ogromne za Twoje betowanie w piątek
reklama
Podziel się: