reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja siedzę u czekam na transfer. Przed chwilą odebrałam wynik progesteronu, wynosi 13 z groszem. To dobrze czy źle? Mam coś więcej brać?
Transfer robi jeszcze jakiś inny lekarz 🙄. Też go o to zalytam, ale wolę najpierw Was
Dziękuję za kciuki bo widzę że mam ogrom powiadomień 😱😍😍. Po południu nadrobię forum 🙂

Dziewczyny ja siedzę u czekam na transfer. Przed chwilą odebrałam wynik progesteronu, wynosi 13 z groszem. To dobrze czy źle? Mam coś więcej brać?
Transfer robi jeszcze jakiś inny lekarz 🙄. Też go o to zalytam, ale wolę najpierw Was
Dziękuję za kciuki bo widzę że mam ogrom powiadomień 😱😍😍. Po południu nadrobię forum 🙂
Brać 😊Zdecydowanie brać 😊Powodzenia 😍✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Dziewczyny to jest post skopiowany z francuskiego forum, przetłumaczyłam, bo mi się spodobał i chce się z Wami podzielić 😘

Do wszystkich, którzy pytają „no więc na co czekasz, aby zrobić dziecko?”
Dla tych dziewczyn, które jak żadne inne potrafią rozszyfrować litery: Pma,dpt,ivf, imci, icsi ...
Dla tych, którzy swoje życie prywatne oddają w ręce specjalistów,
Dla tych, którzy potrzebują 6 pielęgniarek i 3 lekarzy, aby począć, kiedy wystarczą duże uściski dla tylu innych!
Dla tych, którzy znają imię farmaceuty, ponieważ chodzą tam 5 razy w tygodniu,
Dla tych, którzy chowają się w łazience w środku wieczoru po zastrzyk gonalny lub puregonu, cetrotyde, Menopur ...
Dla tych, którzy już przełożyli wakacje na rzecz punkcji jajnikow
Dla tych, którzy nie odpowiedzą, gdy im powiedzą „przestańcie o tym myśleć, to wszystko samo z siebie przyjdzie ...”
Dla tych, którzy mają wiele recept w torebce ...
Dla tych, którzy potrzebują progesteronu, aby życie mogło się utrzymać
Dla tych, którzy uśmiechają się na pytanie, czy histerosalpingografia jest bolesna ...
Dla tych, którzy mają guzek w gardle, gdy znajdują się w rozmowie na temat opłat za opiekę nad dziećmi, rejestracji w szkole i ząbkowania zębów ...
Dla tych, którzy podróżują po regionie w święto państwowe w poszukiwaniu dyżurnej apteki, aby znaleźć decapeptyl, orgalutran lub gonal f
Dla tych, którzy nie zawsze udają radość z ogłoszenia porodu i którzy często są źle rozumiani ...
Słowo wsparcia, które mówi im, jak odważni są i jak bardzo muszą wierzyć ...
Że prędzej czy później zostaną nagrodzeni za swoje wysiłki ❤️
E10D6F00-27A2-4CEC-92A1-5652EC540E6D.jpeg

Necia ile brać? Biorę utrogestan 200 3x1. Mam jeszcze 2 całe opakowania lutiniusa, mogę go zmieszać z innym progesteronem?
A wystarczy Ci leków, żeby pociągnąć po 900-1000mg dziennie? Tak co najmniej do weryfikacji. Pomarudź temu lekarzowi ze kończy Ci się progesteron, niech Ci wystawi receptę na wiecej.

reklama
Dziewczyny to jest post skopiowany z francuskiego forum, przetłumaczyłam, bo mi się spodobał i chce się z Wami podzielić 😘

Do wszystkich, którzy pytają „no więc na co czekasz, aby zrobić dziecko?”
Dla tych dziewczyn, które jak żadne inne potrafią rozszyfrować litery: Pma,dpt,ivf, imci, icsi ...
Dla tych, którzy swoje życie prywatne oddają w ręce specjalistów,
Dla tych, którzy potrzebują 6 pielęgniarek i 3 lekarzy, aby począć, kiedy wystarczą duże uściski dla tylu innych!
Dla tych, którzy znają imię farmaceuty, ponieważ chodzą tam 5 razy w tygodniu,
Dla tych, którzy chowają się w łazience w środku wieczoru po zastrzyk gonalny lub puregonu, cetrotyde, Menopur ...
Dla tych, którzy już przełożyli wakacje na rzecz punkcji jajnikow
Dla tych, którzy nie odpowiedzą, gdy im powiedzą „przestańcie o tym myśleć, to wszystko samo z siebie przyjdzie ...”
Dla tych, którzy mają wiele recept w torebce ...
Dla tych, którzy potrzebują progesteronu, aby życie mogło się utrzymać
Dla tych, którzy uśmiechają się na pytanie, czy histerosalpingografia jest bolesna ...
Dla tych, którzy mają guzek w gardle, gdy znajdują się w rozmowie na temat opłat za opiekę nad dziećmi, rejestracji w szkole i ząbkowania zębów ...
Dla tych, którzy podróżują po regionie w święto państwowe w poszukiwaniu dyżurnej apteki, aby znaleźć decapeptyl, orgalutran lub gonal f
Dla tych, którzy nie zawsze udają radość z ogłoszenia porodu i którzy często są źle rozumiani ...
Słowo wsparcia, które mówi im, jak odważni są i jak bardzo muszą wierzyć ...
Że prędzej czy później zostaną nagrodzeni za swoje wysiłki ❤️Zobacz załącznik 1146322
Ale to piękne ❤️❤️❤️

Do góry