reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bedziesz robic prg i e2?
Już nie. Sama sobie zwiększyłam dawkę bo po weryfikacjach widziałam, że mi wszystko spada. A dr stwierdził, że jak nie ma krwawień to ok. Analizowalam to potem i widziałam sytemetyczny spadek. W śr było jeszcze ok a w pt. Krwawienia.
Ostatnio robiłam we wtorek prog. 34. Estriadol biorę zamiast 2 , 4 tabletki. Od środy krwawień nie mam ;).
Oczywiście nie mogę wytrzymać i poszłam dzisiaj zrobić betę bo zaniepokoił mnie ostatni niski wzrost. Usg dopiero w czwartek, boję się pustego jaja płodowego.
Wyniki po 18.

Dziewczyny to jest post skopiowany z francuskiego forum, przetłumaczyłam, bo mi się spodobał i chce się z Wami podzielić 😘

Do wszystkich, którzy pytają „no więc na co czekasz, aby zrobić dziecko?”
Dla tych dziewczyn, które jak żadne inne potrafią rozszyfrować litery: Pma,dpt,ivf, imci, icsi ...
Dla tych, którzy swoje życie prywatne oddają w ręce specjalistów,
Dla tych, którzy potrzebują 6 pielęgniarek i 3 lekarzy, aby począć, kiedy wystarczą duże uściski dla tylu innych!
Dla tych, którzy znają imię farmaceuty, ponieważ chodzą tam 5 razy w tygodniu,
Dla tych, którzy chowają się w łazience w środku wieczoru po zastrzyk gonalny lub puregonu, cetrotyde, Menopur ...
Dla tych, którzy już przełożyli wakacje na rzecz punkcji jajnikow
Dla tych, którzy nie odpowiedzą, gdy im powiedzą „przestańcie o tym myśleć, to wszystko samo z siebie przyjdzie ...”
Dla tych, którzy mają wiele recept w torebce ...
Dla tych, którzy potrzebują progesteronu, aby życie mogło się utrzymać
Dla tych, którzy uśmiechają się na pytanie, czy histerosalpingografia jest bolesna ...
Dla tych, którzy mają guzek w gardle, gdy znajdują się w rozmowie na temat opłat za opiekę nad dziećmi, rejestracji w szkole i ząbkowania zębów ...
Dla tych, którzy podróżują po regionie w święto państwowe w poszukiwaniu dyżurnej apteki, aby znaleźć decapeptyl, orgalutran lub gonal f
Dla tych, którzy nie zawsze udają radość z ogłoszenia porodu i którzy często są źle rozumiani ...
Słowo wsparcia, które mówi im, jak odważni są i jak bardzo muszą wierzyć ...
Że prędzej czy później zostaną nagrodzeni za swoje wysiłki ❤Zobacz załącznik 1146322

Az sie poryczałam...

Dziewczyny to jest post skopiowany z francuskiego forum, przetłumaczyłam, bo mi się spodobał i chce się z Wami podzielić 😘

Dla tych dziewczyn, które jak żadne inne potrafią rozszyfrować litery: Pma,dpt,ivf, imci, icsi ...
Dla tych, którzy potrzebują 6 pielęgniarek i 3 lekarzy, aby począć, kiedy wystarczą duże uściski dla tylu innych!
Dla tych, którzy chowają się w łazience w środku wieczoru po zastrzyk gonalny lub puregonu, cetrotyde, Menopur ...
Dla tych, którzy nie odpowiedzą, gdy im powiedzą „przestańcie o tym myśleć, to wszystko samo z siebie przyjdzie ...”
Dla tych, którzy uśmiechają się na pytanie, czy histerosalpingografia jest bolesna ...
Dla tych, którzy mają guzek w gardle, gdy znajdują się w rozmowie na temat opłat za opiekę nad dziećmi, rejestracji w szkole i ząbkowania zębów ...
Dla tych, którzy podróżują po regionie w święto państwowe w poszukiwaniu dyżurnej apteki, aby znaleźć decapeptyl, orgalutran lub gonal f
Dla tych, którzy nie zawsze udają radość z ogłoszenia porodu i którzy często są źle rozumiani ...
Że prędzej czy później zostaną nagrodzeni za swoje wysiłki ❤Zobacz załącznik 1146322
Piękne ❤️❤️❤️Popłakałam się. Sama prawda. Niech się uda wszystkim❤️✊✊✊

nooooo niemiły. nie lubię go. I na żadneleki od PAsnika mi się nie zgodził. Na własną rękę po cichu biorę..
naprawdę? ja lykam jak pelikan co mi dają póki co. Choć w sumie to nawet i rozumiem że ostatecznie po iluś razach już ma się ta wiedzę i rożne opinie. Szkoda tylko że co Ci lekarze nie współpracują ze sobą dla dobra pacjentki, a mają zasadę że ja lecze tak i moje zdanie jest najmojsze...

Weź bo będę wyć

Już nie. Sama sobie zwiększyłam dawkę bo po weryfikacjach widziałam, że mi wszystko spada. A dr stwierdził, że jak nie ma krwawień to ok. Analizowalam to potem i widziałam sytemetyczny spadek. W śr było jeszcze ok a w pt. Krwawienia.
Ostatnio robiłam we wtorek prog. 34. Estriadol biorę zamiast 2 , 4 tabletki. Od środy krwawień nie mam ;).
Oczywiście nie mogę wytrzymać i poszłam dzisiaj zrobić betę bo zaniepokoił mnie ostatni niski wzrost. Usg dopiero w czwartek, boję się pustego jaja płodowego.
Wyniki po 18.
Trzymam kciuki!!! Dobrze, że dorzucasz leki ✊✊✊kiedy miałaś transfer? To już chyba ladnych pare dni minęło? A te przyrosty sprawdzasz na kalkulatorze? Bo one potem już nie są takie szałowe jak na poczatku, beta zwalnia. Pewnie wiesz, ale tak piszę, bo czasem emocje biorą górę nad logiką w takich momentach

A wystarczy Ci leków, żeby pociągnąć po 900-1000mg dziennie? Tak co najmniej do weryfikacji. Pomarudź temu lekarzowi ze kończy Ci się progesteron, niech Ci wystawi receptę na wiecej.
Ok, ja już po🙂. Lekarz zaraz mi przepisze Prolutex, dziś mam wziąć dwa razy, a od jutra raz dziennie

reklama
Do góry