To ja z moim 175 ,jak King Kong wśród WasO jaaa, no to rzeczywiscie malutka jesteees, ja mam 156 cm wzrostu
reklama
A jakie masz teraz TSH?a ja już po wizycie...
doktor bez wahania zaleca u nas in vitro - tyle, że nie możemy ruszyć z procedurą dopóki nie zbije tsh do 2,5; także Eutyroks wkracza od jutra do akcji W sierpniu to wątpie by mi spadło... ale doktor mówi że może być spadek i po 2 tygodniach; w pracy sobie zbadam znów tarczycę i będzie gitarka
owulacja oczywiście prawostronna po stronie niedrożnej...
kazał szykować 12 tysi
generalnie jak unormuje tsh to powiedział, że można od razu startować jakąś krótką wersją (cokolwiek to znaczy) protokół krótki z antagonistą GnRH
mam też się skonsultować z immunologiem... dostałam na doktora jednego namiary to pewnie pójdę prywatnie bo na nfz to przyszły rok
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
A jakie masz teraz TSH?
3,5
ciekawe po jakim czasie mi się to zbije
motylek24
Uważam nie ma sensu umawiać się na kolejne USG. Po prostu wytrzymaj , co ma być to będzie. Jesteś obstawiona lekami. Jeśli jest krwiak to lepiej leżeć, odpocząć. Na tym etapie nic nie można zrobić. Myślę że tak w 28 dpt możesz spróbować umówić się na USG , powinno być serduszko. Trzymam kciuki.Dziewczyny, poradzcie co mam zrobić.
Przed chwilą dostałam znowu krwawienie o wiele mniejsze niż w piątek , Przynajmniej na razie.
Miałam 3 usg u różnych lekarzy nie widzą przyczyny krwawień ;(
Pchełka216
gdzie się leczysz? 12 tysi za procedurę tak? napomknal o lekach do stymulacji ? u mnoe to bylo dodatkowe 2 tysie....a ja już po wizycie...
doktor bez wahania zaleca u nas in vitro - tyle, że nie możemy ruszyć z procedurą dopóki nie zbije tsh do 2,5; także Eutyroks wkracza od jutra do akcji W sierpniu to wątpie by mi spadło... ale doktor mówi że może być spadek i po 2 tygodniach; w pracy sobie zbadam znów tarczycę i będzie gitarka
owulacja oczywiście prawostronna po stronie niedrożnej...
kazał szykować 12 tysi
generalnie jak unormuje tsh to powiedział, że można od razu startować jakąś krótką wersją (cokolwiek to znaczy) protokół krótki z antagonistą GnRH
mam też się skonsultować z immunologiem... dostałam na doktora jednego namiary to pewnie pójdę prywatnie bo na nfz to przyszły rok
Dziękuję za dobre słowo, staram się ogarnąć jak tylko widzę krew od razu chce na usg ;(. Byłam właśnie zaaplikować nocną dawkę luteiny, leci mi żywa krew ;(Uważam nie ma sensu umawiać się na kolejne USG. Po prostu wytrzymaj , co ma być to będzie. Jesteś obstawiona lekami. Jeśli jest krwiak to lepiej leżeć, odpocząć. Na tym etapie nic nie można zrobić. Myślę że tak w 28 dpt możesz spróbować umówić się na USG , powinno być serduszko. Trzymam kciuki.
Kochana, jaki King Kong . Raczej jak modelka, skoro taki wzrostTo ja z moim 175 ,jak King Kong wśród Was
Wesoła_Aga
gdzie się leczysz? 12 tysi za procedurę tak? napomknal o lekach do stymulacji ? u mnoe to bylo dodatkowe 2 tysie....
Mówił, że to już z lekami, bo jest jakaś na nie refundacja...
Lecze się w Gamecie w Rzgowie.
8 tys program if icsi bez leków
1 400 embiotransfer
1 900 zamrożenie zarodka.
reklama
Nie ma innej opcji!! Ale, dlaczego jest te ale Zawsze jest niepewność i do momentu wizyty będziemy wariować eh... TRZYMAM KCIUKI KOCHANA I OD RAZU PO WIZYCIE DAWAJ ZNAĆ ❤
Dokładnie kochana Dziękuję, Ty koniecznie też pisz po, trzymam mocno kciuki
Podziel się: