reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, poradzcie co mam zrobić.
Przed chwilą dostałam znowu krwawienie o wiele mniejsze niż w piątek , Przynajmniej na razie.
Miałam 3 usg u różnych lekarzy nie widzą przyczyny krwawień ;(

Wygląda na to, że pozostaje odpoczywać i czekać, widocznie jest jakiś krwiak, którego nie widać na usg 😞 w najbliższym czasie chyba wizyta serduszkowa?

Aaaa jutro wizyta a mnie zaczyna ogarniać strach i niepokój... Jeszcze 2 zastrzyki a ja już się martwię czy coś wychodowalam... Czy dojdzie do punkcji czy dojdzie do transferu itp. 😔 Ogólnie jestem dobrze nastawiona jeśli chodzi o sytuację po transferze ale do jutra chyba jajko zniosę

W międzyczasie w trakcie procedury można całkiem dużo jajek znieść podczas tych oczekiwań i nerwów, trzymam kciuki ✊ ✊ ✊ 😘

Ostatnia edycja:
Oczywoscie ze bede trzymała ✊✊✊ na którą masz?? Ja mam być o 13:30 i chyba zwariuje do tej godziny 😔

A ja mam na 11.40, Polskiego czasu 12.40... tez chyba zwariuje do jutra, no ale musimy jakos wytrzymac i postarac sie nie zwariowac, miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, wkoncu to nie od nas zalezy, wiec co ma byc to bedzie, a bedzie dobrze bo musi! :) 😘 😘 😘

no ale czym? mnie niogdy nie bolały po tym leku. Przecież to nie ma żadnego znaczenia czy Cie bola czy nie..
jestem przyzwyczajona ze mnie piersi bolały i tak już zostawalo po transferze - a to był mój taki miarodajnik i ciagle sprawdzałam ze jak bola to dobrze ;) raz po transferze mnie przestaly bolec nagle i na drugi dzień beta mi spadla ;(

jestem przyzwyczajona ze mnie piersi bolały i tak już zostawalo po transferze - a to był mój taki miarodajnik i ciagle sprawdzałam ze jak bola to dobrze ;) raz po transferze mnie przestaly bolec nagle i na drugi dzień beta mi spadla ;(
ja sobie obiecałam teraz przy tym podejściu podejsc zadaniowo zeby mi psycha nie padłą w koncu :) mam nadzieje ze uda mi sie wylaczyc emocje obserwacje itd :)

A ja mam takie pytanie. Podczas stymulacji strasznie się rozchorowalam. Kaszel katar i gorączka 38. Brałam antybiotyk. Czy to mogło mieć wpływ na komórki ?

Też chorowałam prawie całą stymulację, tak sobie myślę, że w aktualnych czasach koronawirusowych nie wpuściliby mnie do kliniki, jeszcze wtedy mąż mnie zaraził wracając z Dubaju :D stymulacja poszła super ☺

reklama
Dziewczyny, poradzcie co mam zrobić.
Przed chwilą dostałam znowu krwawienie o wiele mniejsze niż w piątek , Przynajmniej na razie.
Miałam 3 usg u różnych lekarzy nie widzą przyczyny krwawień ;(
Kochana wiem.ze ci trudno Ale musisz się uzbroić w cierpliwość .Jeśli ma się stać coś złego to niestety pewnie będzie nieuniknione chociaż wierzę że będzie dobrze bo takie krwawienia są naprawdę bardzo częste w ciążach.Musisz zachować zimną krew bo jeśli np byłabyś takim przypadkiem jak ja na takie kontrolowanie czy jest ok byś musiała codzień chodzić bo tak występowało.

Do góry