reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kuzwa a ja zaplacilam za wizyte on-line 160 zl i w sumie powiedziała mi to co ty. Mam brać clotidal 6 aplikacji plus furagin przez 7 dni i powinno byc ok. Kochana jaki najlepiej probiotyk brac? Dziękuję za pomoc ❤❤❤jestes wielka
Odrazu zapodaj sobie probiotyk z dwóch stron provag i invag ! Dla mnie najlepsze zawsze przy kuracji na grzybka to brałam a teraz profilaktycznie używam invag i nic nie wraca

reklama
Też tak myślę, obym mogła go brać jak najdłużej 😁

A ba jakim Ty jesteś teraz etapie, bo znalesc coś na forum graniczy z cudem tyle wpisów dziennie 😉
Prawda,ciezko tu sie przebic.
Ja jestem na etapie przestoju,jesienia wracam po ostatniego mrozia i bez wzgledu na efekt,zamykam temat.Blizniaki maja 13 miesiecy.

Też tak myślę, obym mogła go brać jak najdłużej 😁

A ba jakim Ty jesteś teraz etapie, bo znalesc coś na forum graniczy z cudem tyle wpisów dziennie 😉
Wiesz steryd nie jest taki fajny,tzn wszystko przestaje bolec ale nie likwiduje to przyczyny,bo nie leczy.Oprocz tego przy duzych dawkach,super sie tyje i nabiera wody,twarz puchnie,kark grubieje.To wszystko przy dlugim braniu i duzych dawkach,wiec ci to nie grozi.

A co jeśli nie ma objawów?
Ja ten lek znam, mimo wrażliwości na niego (wg posiewu) 5 razy nie zadziałał.
Jeśli nie ma objawów to można odpuścić leczenie. Ja tak zrobiłam za radą ginekologa. Lekarz nefrolog zalecał leczenie.....dzięki temu podeszłam do stymulacji i wszystko było ok do samego końca ciąży z moczem nie miałam problemów. Jeśli są objawy to czekanie na wynik posiewu jest ryzykowne lepiej przeleczyć antybiotykiem, a potem zrobić posiew czy jest już czysto.

reklama
Caly czas w zasiegu oka.Bawia sie na swoim placu zabaw😊
Odpoczywa? Prasuje 3 kosz 🥵
Dzielna mama:-) qurcze ja to się zastanawiam jak ludzie z bliźniakami dają sobie rade jak ja z jednym jestem taka zmęczona. Ogółem to chyba gdyby nie nasza droga przez mękę - in vitro to chyba nie miałabym dla niego cierpliwości. Mój syn jest tzw. „ żywym srebrem” i do tego nieustraszony, buzia mu się nie zamyka i po całym dniu błagam o ciszę :-) jeju jak ja tez byłam taka to współczuje mojej mamie. Jeszcze teraz na zajecia nie jezdzi i ćwiczymy w domu te jego piękne oczka.

Do góry