Ja też miałam złe, a tu proszę jak się zaskoczyłam, bylam w takim szoku bo byłam pewna że klapa bdNie licze na to bo mam zle przeczucia ale nic co ma byc to będzie
reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Takie obłożenie mają? [emoji33] Obyś po tej wizycie ruszyła z kopyta!No ja musze od nowa stymulacje... czekam na pierwsza wizyte... termin koniec sierpnia
Chyba zejde do tego czasu od czekania[emoji1317]
Mi w takiej sytuacji lekarz kazal wziac Lamette lek i on wywolal wzrost komorki jajowej choc z opoznieniem... moze zapytaj lekarza? Lek LamettaMi też odroczono transfer. Niestety nowy cykl po stymulacji zapowiada się bez owulacji.
No zalamalam sie ale dziewczyny radza czekac i Pasniczek mowi ze dobrego dr wybralam...Takie obłożenie mają? [emoji33] Obyś po tej wizycie ruszyła z kopyta!
annemarie
@Czarna1985 ,
pokazalam twoj synik wymazu z pochwy kolezance lekarzowi Masz liczne drozdzaki,nie masz bakterii.Potrzebujesz clotrimazol w masci i w czopkach ( nie wiem co w Uk funkcjonuje)do tego probiotyk.5dni masz to brac i powtorzyc wymaz,do transferu powinnas sie tego pozbyc .
pokazalam twoj synik wymazu z pochwy kolezance lekarzowi Masz liczne drozdzaki,nie masz bakterii.Potrzebujesz clotrimazol w masci i w czopkach ( nie wiem co w Uk funkcjonuje)do tego probiotyk.5dni masz to brac i powtorzyc wymaz,do transferu powinnas sie tego pozbyc .
klaudiaanita
Dasz radę malutka ❤Mam umówiona w klinice u siebie. Oni maja pule zabiegów na NFZ i mnie zakwalifikowali na free. Ale co z tego skoro w tamtym miesiącu skonczyla się pula czekam na lipiec ale nie wiem czy zrobią bo badanie na covid jest wymagane a pobierają tylko w czwartki a w piątek zabieg. Wiec jak będzie wynik to zrobią zabieg a jak nie to nie zrobią.
Wiem Bazylko ze jestem TYLKO po jednym transferze ale straciłam najlepszy zarodek i został ostatni do tego problemy z trudnym i bolesnym transferem.
Czuje ze jeszcze długa droga przede mną
Główka do góry
Wiem że jest Ci ciężko,mi też..ale musimy znaleźć w sobie siłę do walki
Ja dzisiaj sobie popłakałam od tak ..hormony szaleją przed @..
Masz darmowe kino akcjiO matko ale baba ktora mieszka nade mna w bloku drze ryja na mezaOna chleje a poxniej drze sie na niego i to wszystko slychac.Teraz sie drze - huju! O jakies pieniadze na wakacje ze powinni dostac.Masakra
Tak to prawda mój myślał że przy transferze zarodka mrożonego będzie oddawał nasienie i ogólnie słabo mu było podczas transferu bo szpitali nienawidzi.A ja mój szpital kocham jak to widzę to mi blogo tam mnie spotkało największe szczescieMój ma za sobą dwie procedury, a zakładam,ze nawet nie wie, że coś takiego jak imci albo icsi istnieje [emoji2358]
Ograniczył się do pierwszej wizyty pry drugiej stymulacji, na którą musieliśmy zabrać córkę, bo nie było jej z kim zostawić i na wejściu powiedział lekarce: chcemy druga taka [emoji2358][emoji2358] Myslalam, że zabije gada [emoji16][emoji16]
Nie możemy od nich za wiele wymagać [emoji23] Pamiętajmy, że faceci są ograniczeni [emoji16][emoji23][emoji13]
Obrzydzilas mnie teraz, przeproś . Ja ile przed transferem badasz ten mocz?Nie wiem jak Wy ale ja zawsze przed transferem robie badanie moczu na wlsana reke - kiedys mi wyszly liczne bakterie i jak ide na wizyte podlagania endometrium to wypijam tem\n monural - sprawdzaam przede wszystkiem czy nie ma glukozy w moczu - jestem pod tym wzgeledem bardzo wyczulona no i wazne zeby w moczy nie bolo ketonow bo to swiadczy o stanie zapalnym - dlatego zachecam badac MOCZ - tak sie chyba mowi i chyba nie jest zbyt obrzydlwie - sama natura - przed transferem
reklama
Waleczna36
Zobaczyny w sobotę jak będą wyglądać, wole nie zachwalać bo z tym wiesz jak jestJeśli równo rosną to super, u mnie było nierówno dlatego połowa niedojrzałych. Trzymam kciuki
Podziel się: